Datuve :: eBay ieceļ jaunu Skype vadītāju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 112

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 112

Datuve.lv video
Top.LV

eBay ieceļ jaunu Skype vadītāju

Ievietoja: rcnext @ 2008.02.26 19:14  

Mēs esam pagodināti, sveicot Džošu kā vadītāju. Viņš ir demonstrējis lielisku veikumu, vadot dažādus ātri augošus uzņēmumus, teica Džons Donaho, eBay Inc. vadītājs. Mēs ceram uz veiksmīgu sadarbību ar viņu laikā, kad Skype turpina inovācijas un attīstību savā nākamajā izaugsmes stadijā.
Esmu ļoti gandarīts, ka pievienojos Skype dinamiskajai komandai šajā svarīgajā laikā kompānijas vēsturē, sacīja Dzošs Silvermens, Skype jaunieceltais vadītājs. Skype ir neticami pārsteidzoša kompānija. Mūsu iespējas ir milzīgas, jo mēs dodam iespēju izmantot Skype arvien vairāk cilvēkiem visā pasaulē, vienlaikus atrodot veidus, kā sniegt pievienoto vērtību un palīdzēt lietotājiem arī turpmāk veikt savas sarunas bez maksas, izmantojot Skype.

Skype ieņem līderpozīcijas, piedāvājot jaunas un vieglas saziņas iespējas internetā ar balss un video zvanu starpniecību. Kompānijai ir bijusi fenomenāla izaugsme, kopš tā tika dibināta 2003. gadā un 2005. gada septembrī to iegādājās eBay Inc.. Šodien kompānijai ir vairāk nekā 276 miljoni reģistrētu lietotāju visā pasaulē. 2007. gada 4. ceturksnī Skype kopējie ieņēmumi bija 115 miljoni ASV dolāru, kas ir par 76 procentiem vairāk nekā tajā pašā laika posmā gadu iepriekš. Tadējādi Skype ir nodrošinājusi četrus peļņu nesošus ceturkšņus. Skype nesen paziņoja, ka kopš kompānijas darbības sākuma 2003. gadā lietotāji visā pasaulē, izmantojot Skype bezmaksas balss un video zvanus, ir savstarpēji sarunājušies vairāk nekā 100 miljardus minūšu.

D.Silvermens pašlaik ir Shopping.com vadītājs un pārrauga stratēģisko virzību vienā no pasaules populārākajām iepirkšanās salīdzināšanas vietnēm. Pirms darba Shopping.com viņš bija vairākos vadošos amatos eBay, tostarp viņš bija arī Marktplaats.nl vadītājs. D.Silvermens ir palīdzējis izveidot eBay īpaši veiksmīgo sludinājumu biznesu Eiropā. Pirms Silvermens sāka strādāt eBay 2003. gadā, viņš bija vadošās sociālo notikumu plānošanas vietnes Evite līdzdibinātājs un vadītājs.
Silvermena vietā par Shopping.com vadītāju kļūs cits eBay veterāns Andrē Hadads (Andre Haddad). Viņš sāka strādāt eBay 2001. gadā, kad kompānija iegādājās iBazar, vadošu Eiropas tiešsaistes tirdzniecības vietni, kurai viņš bija līdzdibinātājs un kuru viņš veiksmīgi vadīja Parīzē.

A.Hadads savā jaunajā lomā varēs pilnībā pielietot spēcīgo uzņēmēja pieredzi un vadības prasmes, aizrautību klientu apkalpošanā un plašu eBay biznesa un produktu pārzināšanu gan Ziemeļamerikā, gan starptautiski. Hadada iepriekšējais amats bija eBay vecākais produktu viceprezidents. Viņa pieredze būs būtiski svarīga, lai turpinātu Shopping.com kā vadošas iepirkšanās salīdzināšanas vietnes izaugsmi. Hadads arī vadīs eBay patērētāju elektronikas biznesu.
Shopping.com ir pionieris tiešsaistes salīdzinošajā iepirkšanās procesā un viena no visātrāk augošajām iepirkšanās vietnēm internetā, sacīja Hadads. Es esmu saviļņots, sākot darbu šādā kompānijā, un ceru tālāk attīstīt spēcīgos pamatus, ko ir izveidojuši Džošs un Shopping.com komanda.
Tas, ka mēs varam aizpildīt šos amatus ar saviem cilvēkiem, ir apliecinājums mūsu lielajam skaitam ar talantīgiem cilvēkiem, sacīja Donaho. Mēs esam ārkārtīgi gandarīti, ka Džošs un Andrē uzņemas šādus izaicinošus vadošus amatus. Viņu lielā pieredze ātri augošu kompāniju izveidošanā un vadīšanā apvienojumā ar viņu veikumu eBay padara viņus par ideāliem Skype un Shopping.com vadītājiem.

Par eBay
Dibināta 1995.gadā, eBay Inc. ik dienu savieno simtiem miljonu cilvēku, ļaujot viņiem kopīgi izpētīt jaunas iespējas un radīt inovācijas. eBay Inc. to panāk, sniedzot interneta platformas globālajai komercijai, maksājumiem un komunikācijām. Kopš darbības sākuma eBay Inc. ir paplašinājusies, pārņemot dažus no pasaulē spēcīgākajiem zīmoliem, tostarp eBay, PayPal, Skype, Shopping.com un citus. eBay Inc. galvenā mītne atrodas Sanhosē, Kalifornijā.

Par Skype
Skype nosaka jaunu standartu interneta komunikācijās, nodrošinot jaunu un vieglu veidu, kā uzturēt kontaktus, izmantojot internetu. Miljoniem cilvēku katru dienu no Skype veic bezmaksas balss un video zvanus un sūta ziņojumus. Skype lietotāji maksā nedaudz saskaņā ar minūtes tarifu par tālsarunām un starptautiskajiem zvaniem uz fiksētajiem un mobilajiem talruņiem, kā arī par SMS, balss pastu un zvanu pāradresēšanu, vai arī iegādājas abonementus, kas sniedz iespēju veikt neierobežota skaita un ilguma zvanus konkrētajā valstī.

Skype sertificē un pārdod simtiem produktu no vairāk nekā 50 partneriem un strādā ar neatkarīgiem izstrādātājiem, lai radītu programmu, kas paplašina Skype funkcionalitāti. Skype ir lejupielādēta vairāk nekā pusmiljards reižu, un visā pasaulē ir vairāk nekā 276 miljoni reģistrētu Skype lietotāju.
Skype ir eBay kompānija (NASDAQ: EBAY). Papildu informācija ir pieejama Skype interneta mājas lapā www.skype.com
Lai izmantotu programmu Skype un Skype sertificētas ierīces un aksesuārus, ir nepieciešams platjoslas internets. Skype nav tālruņu aizvietotājs un to nevar izmantot zvanu veikšanai uz ārkārtas izsaukumu numuriem.

Skype, SkypeIn, SkypeOut, Skype Me, Skype Certified, Skypecasts, asociētie logo un S symbols ir Skype Limited tirdzniecības zīmes.

Informācija presei.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 kasix WWW @ 2008.02.26 19:39

Skype ir pārāk smags palicis :D Bet tē jau labs, maita :) Bet tikuntā - agrāk viņš bija stipri ātrāks uz mana kompīša :(

#2 kaqp @ 2008.02.26 20:57

kruta, esmu staraa no rcnext hiper,mega,cooliigam zinjam. bloknot forever

#3 lariks @ 2008.02.26 21:28

#2...wdf?
Jāpiekrīt kasix, ka Skype ir palicis viens liels klucis, kas parpildīts ar dažādu shitu.

#4 12345! @ 2008.02.26 21:46

ātrumu nosaka kāds tev dators un kā tu lieto visus resursus. Daļeji jāsamierinās ar Vistas ienākšanu sākās baisā stila uzplaukums un viss kļūs lēnaks 5 - 10 %. Jau tagad ir viens 65 nm processors, par 6 kodolu processoru arī dzirdēju. Reāli ir nogaidīt vai lekt uz dual core.. Progress iet uz priekšu. takā daudz draugi lieto skype palikšu pie tā paša, galvenais lieki neturēt ieslēgtu.

#5 drunk_lizard @ 2008.02.26 22:09

te nu es gribeetu pabriidinaat....
skype tiek daliits par freiju, tanii pat briidii nestraadaa GPL
skype izstraadaataaji NAV atklaajusji taas protokolu, ar to iesaaakumaa sagaadaajot galvassaapes sisteemadministratoriem un veelaak arii lietotaajiem....
neviens iisti nezina, ko dara skaips datoraa.
taa izdziivosjanas speeja ir diezgan paarliecinosja un tas vareetu vedinaat uz dazjaam domaam:
1kaart - sjis softs bez datora iipasjnieka atljaujas paarnjem tiikla trafiku - ir vispaareeja nojausma par supernode
2kaart - dati tiek sjifreeti, tikai jautaajums - kaadi dati!?
teoreetiski vairumaa gadiijumu skaipam ir neierobezjota piekljuve pie datorlietotaaja personaalajiem datiem (it seviskji firefox plaintekstaa glabaatajaam paroleem, mhhhh)
liidz ar to vadosjie datordrosjiibas speciaalisti neuzskata skype par sev draudziigu softu....
protams varat uzskatiit mani par paranoikji, bet skype lietoju tikai galiigas nepieciesjamiibas gadiijumaa.....

#6 Zenta Ērgle @ 2008.02.26 22:46

drunk_lizard, kurā vietā tev firefox paroles glabā plaintekstā?
Nejauc savu uz monitora uzlīmēto paroļu lapiņu ar firefox?

#7 KaNeiet WWW @ 2008.02.26 22:49

Nav jau nekāda problēma ieraudzīt arī, piemēram, IE saglabātās paroles.

#8 kasix WWW @ 2008.02.26 23:34

#6 ==> tools-->options...

#9 Master password @ 2008.02.27 00:42

#8 Ak tad tas tagad skaitās plain tekst. Viss skaidrs.

#10 Raimis @ 2008.02.27 19:55

jo tālāk, jo trakāk..