Datuve :: Bulgārijas iedzīvotājs nogalinājis dēlu Skype dēļ

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 116

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 116

Datuve.lv video
Top.LV

Bulgārijas iedzīvotājs nogalinājis dēlu Skype dēļ

Ievietoja: Andrei @ 2011.01.06 05:24  

Bulgārijas iedzīvotājs nogalinājis savu dēlu strīdoties, un pamats bija Skype programma, ziņo Snews.bg. Strīds starp tēvu un dēlu sākās ar to, ka jaunietis kontaktējās ar draugiem caur Skype un traucēja savam tēvam gulēt.

46 gadus vecais vīrietis izdarīja savam 21 gadu vecajam dēlam trīs sitienus pa galvu ar skrūvgriezi. Jaunietis nomira ātrās palīdzības mašīnā ceļā uz slimnīcu.

Viņa tēvs paziņojis policistiem, ka dēls kontaktējies ar saviem draugiem caur Skype telefonijas servisu un traucējis viņam gulēt. Tāpēc viņi sastrīdējās. Iespējams, ka vīrietis bijis alkohola reibumā. Tēvs un dēls dzīvoja divatā Vracas pilsētā Bulgārijas ziemeļrietumos. Bojāgājušā jaunieša māte dzīvo ārzemēs.



Tas jau ir kārtējais gadījums, kad par programmu Skype tiek ziņots masu medijos sakarā ar ģimenes problēmām. Novembrī islāma teorētiķi noteica, ka Kataras iedzīvotāja laulība tiek šķirta, jo viņš joka pēc uzrakstīja sievai caur Skype, ka šķiras no viņas. Tomēr ir arī citi piemēri: novembrī Skype „apprecināja” divus gejus. Savādāk reģistrēt savas attiecības viņiem liedza viņu štata likumi.

Kā avots izmantotas dailymail.co.uk un Snews.bg.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 crispyz @ 2011.01.06 16:16

sviests...

#2 Jankax2 @ 2011.01.06 17:04

Ehhh, ko darīt, man savu dēlu ar vajadzēs nogalināt... :D

#3 skiny @ 2011.01.06 17:22

Nu un kā tādus lai nesauc par deģen...iem?

#4 Nu moins @ 2011.01.06 19:03

Slimā pasaule. Nez cik šitādiem intelekta līmenis. Izskatās, ka divciparu skaitlis nesanāks :(

#5 McKay @ 2011.01.06 19:11

Iemesls - neļāva gulēt. Nevis Skype... hmm..
es nesaku, ka bija ok nogalināt :D nē, bet nu...  fasnicē, kā šādi var vainot datoru un ar to saistītās programmas.. tad jau tik pat labi puika varēja vakarā spēlēties ar  kaut kādu futbola bumbu un vainot tos muļķus, kas izdomāja futbolu.. vai futbolbumas .. vai futbolbumbas pārdot bērniem.. vai apavu ražotājus, par to, ka atvieglo bērniem spēlēteis ar bumbām :D ( un, attiecīgi, neļaut dusmīgajam sencim izgulēties) ..