Datuve :: Apskats: kāda ir bezvadu datorpele par 2 eiro?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

Apskats: kāda ir bezvadu datorpele par 2 eiro?

Ievietoja: kapanen @ 2016.03.16 21:01  

mouse

Jau kopš bērnības, kad man parādījās pirmais dators, sāku spēlēt pirmās datorspēles ložņāju pa dažādiem forumiem, nereti esmu redzējis diskusijas par to, kādai ir jābūt datorpelei, kāda ir labākā datorpele, par kādu cenu ir jāiegādājas datorpele. Šoreiz piedāvāju aptuveni divus gadus vecas bezvadu datorpeles apskatu, kura tika iegādāta par aptuveni diviem eiro.

Sākšu ar to, ka daudzu jauniešu vidū ir izveidojies stereotips, ka lētā gala peles, it īpaši no eBay pirktas, ir pēdējie mēsli un nekam nederīgas. Ir pieņemts, ka labas peles kvalitāti nosaka brends un cena. Protams, piekrītu, ka brends un cena visā plašajā tirgū gandrīz vienmēr ir galvenais kritērijs kvalitatīvas preces izvēlei.

Ir gan viena lieta, kurai es piekrītu. Labam datorspēļu spēlētājam ir nepieciešama attiecīgās kategorijas gaming datorpele. Tomēr, vai parastam pusaudzim vai skolniekam ir nepieciešama dārga gaming datorpele? Vai ar šīs peles palīdzību viņš spēlēs daudzreiz labāk? Vai viņam ir atbilstošas kategorijas dators, lai būtu vērts pirkt dārgu gaming datorpeli?

Protams - to, kāda katram ir datorpele nosaka viņš pats. Cilvēks to izvēlas pēc individuāliem kritērijiem un pielietojuma vajadzības.

Šī raksta mērķis ir apgāzt stereotipu, ka pašas lētākās ķīniešu datorpeles iegāde ir lieki izmesta nauda.

mouse2

Tālajā 2014.gadā, ziņkārības vadīts, iegādājos datorpeli no eBay par aptuveni 2 eiro. Kāpēc? Sludinājumā redzot peles dizaina attiecību pret cenu, nodomāju, ka intereses pēc jāpasūta. Protams, domāju, ka peles mūžs nebūs ilgs. Šobrīd tā jau kalpo vairāk par 2 gadiem.

Datorpele ir bezvadu un tai nav nosaukuma. Datorpele ir vidēja izmēra, ar dizainu, kurš vairāk līdzinās kādai gaming datorpelei. Pelei ir divas sānu pogas un DPI poga, ar kuru var mainīt peles jūtīguma intensitāti.

Datorpele darbojas uz divām AAA tipa baterijām, kuras gada laikā nomainu aptuveni trīs reizes.
Ar šo datorpeli darbojos ikdienā, pāris reizes arī ir nokritusi zemē, bet defektu pagaidām nav. Varu veltīt tikai labas atsauksmes, nekādu problēmu vai kas tamlīdzīgs nav novērots.

Pirms šīs datorpeles iegādes, pastāvīgi lietoju Logitech M185, tomēr šobrīd viņa jau divus gadus stāv plauktā, jo ērtības ziņā man vairāk patīk darboties ar peli, kuru pirku par 2 eiro.

Atziņa ir tāda, ka tomēr par diviem eiro var iegādāties salīdzinoši kvalitatīvu datorpeli, kura spēs darboties ilgtermiņā.

Saistītie raksti