Datuve :: EBay paziņo par saviem finanšu mērķiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 105

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 105

Datuve.lv video
Top.LV

EBay paziņo par saviem finanšu mērķiem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.02.14 19:48  

Pēdējo divu gadu laikā eBay centušies atjaunot savu tēlu un saglabāt lomu interneta izsoļu/iepirkšanās sfērā. Investori laika gaitā zaudējuši ticību, ka tādas tirdzniecības vietas kā eBay mūsdienu vidē nespēj attīstīties, taču nesen notikušās investoru sapulces laikā Kalifornijā eBay akciju cena cēlās par gandrīz 8 procentiem. Tā iemesls – eBay vadītāji paziņojuši, ka PayPal nestā peļņa nākamo divu gadu laikā varētu dubultoties.

PayPal ir bijusi liela nozīme nesenajā eBay attīstībā, galvenokārt pateicoties faktam, ka uzņēmumus un patērētājus piesaista PayPal drošība un pakalpojuma ērtā lietošana.

Investoru sapulces galvenais mērķis bija koncentrēties uz iespējamajām eBay inovācijām un atrisināt visas problēmas, kas investorus nomāc. EBay izpilddirektors Džons Donahjū skaidro, ka eBay pašlaik atrodas "pārmaiņu periodā", jo patērētāji iepirkumiem tīmeklī vairāk sākuši izmantot viedtālruņus. Esot izveidota eBay programma viedtālruņiem, kas ļauj ieskanēt produkta svītrkodu, salīdzināt cenu ar tīmeklī piedāvātajiem produktiem un iegādāties izvēlēto preci ar PayPal palīdzību.



"Šīs pārmaiņas piedāvā mūsu uzņēmumam jaunas iespējas visā pasaulē," saka Donahjū. "Mēs atrodamies nākamās paaudzes e-tirdzniecības priekšgalā." Šādi lēmumi līdz 2013. gadam palīdzētu paaugstināt eBay peļņu par 10-14 procentiem.

Iepirkšanās eBay vietnēs kļuvusi ērtāka un drošāka nekā jelkad agrāk, pateicoties uzlabotai meklēšanas tehnoloģijai un drošības pasākumiem. Līdz 2013. gadam tas palīdzēs palielināt uzņēmuma vērtību līdz 7-8 miljardiem ASV dolāru. Analītiķi skaidro, ka eBay finanšu mērķi līdz 2013. gadam apsteidzot Volstrītas pareģoto, taču tie neesot nereāli, jo uzņēmums ir apņēmies sasniegt iecerēto un progresē.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Nikonists @ 2011.02.14 23:10

Reklāmraksts no ebay. būūū.