Datuve :: Huawei P9 viedtālrunis debitē Londonā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

Huawei P9 viedtālrunis debitē Londonā

Ievietoja: Draxo @ 2016.04.10 13:20  

Huawei jaunais flagmanis sevī apvieno pasaulē vadošās inovācijas un jaunu izrāvienu dizaina jomā, lai klientiem piegādātu vēl nepieredzētu mobilās fotogrāfijas pieredzi.

Huawei Consumer Business Group 6.aprīlī, Londonā notikušajā prezentācijā plašāku sabiedrību iepazīstināja ar jauno Huawei P9 un P9 Plus – pirmo viedtālruni ar divām Leica kamerām. Viedtālrunis tapis sadarbībā ar vācu kompāniju Leica Camera AG. Londonā savu debiju piedzīvoja arī jaunā B3 Talkband viedaproce.

huawei p9

Prezentācijas viesiem tika dota iespēja pirmajiem noskatīties Huawei produktu jauno reklāmu un uzņemšanas aizkulises. Reklāma uzņemta Šanhajā un Holivudā, piedaloties diviem pasaules līmeņa aktieriem – Skārletai Johansonei (Scarlett Johansson) un Henrijam Kevilam (Henry Cavill), vienam no Huawei globālajiem vēstniekiem. Henrijs Kevils piedalījās arī Huawei P9 atklāšanas pasākumā Londonā, kur viņam pievienojās tādi fotogrāfi kā Mērija Makartnija (Mary McCartney) un Deivids Gutenfelders (David Guttenfelder).

“Huawei ir lepni piedāvāt jauno P9, kas lietotājam sniegs jaunu pieredzi mobilajā fotogrāfijā. Viedtālrunis izstrādāts kopā ar Leica – nepārspētu globālu līderi attēlu veidošanas tehnoloģijās vairāk nekā 100 gadu garumā,” stāsta Huawei Consumer Business Group izpilddirektors Ričards Ju (Richard Yu). “Cilvēki visā pasaulē ik gadu izmantojot viedtālruņus uzņem miljardiem fotogrāfiju, padarot mobilo fotogrāfiju par būtisku punktu tālruņa darbības vērtējumā. P9 lietotāji varēs uzņemt attēlus ar nepieredzētu attēla skaidrumu un autentiskumu.”

Jauna pieeja viedtālruņu fotogrāfijai
Integrējot labākās dizaina un inženierijas vērtības gan no Huawei, gan Leica pieredzēm viedtālruņu fotogrāfijas jomā, P9 piedāvā savā klasē labāko aparatūras un programmatūras apvienojumu, no optiskām lēcām līdz sensoriem un bilžu apstrādes algoritmiem, ļaujot lietotājiem uzņemt augstas kvalitātes attēlus.

huawei p9

P9 augsto fotogrāfiju kvalitāti nodrošina divu kameru dizains, kas pilnībā ļauj izmantot Leica optisko lēcu iespējas. Leica ir slavena pateicoties precīzu, uz detaļām orientētu ierīču un augsto kvalitātes prasību dēļ. P9 iestrādātā RGB kamera paredzēta krāsu precīzai atainošanai, kamēr melnbaltā kamera notver fotogrāfijas detaļas. Abas P9 aizmugures kameras strādā tandēmā, lai lietotāji varētu radīt fotogrāfijas ar augstas izšķirtspējas detaļām un krāsu dziļumu. P9 ir lielisks fotografējot arī nepietiekamā apgaismojumā, jo divas kameras nodrošina iespēju notvert vairāk gaismas un detaļu.

P9 iebūvētas arī Leica kamerās atrodamas foto uzņemšanas programmas – Standard, Vivid Colors un Smooth Colors, kuras lietotāji var izmantot atkarībā no savām preferencēm. P9 kameras parametri ir kalibrēti tā, lai ikviens kadrs atbilstu autentiskai Leica fotokamerai krāsu un stila ziņā.

Jaunajā P9 viedtālrunī ieviesta arī Huawei Hybrid Focus tehnoloģija, kas ļauj uzņemt precīzus un stabilizētus attēlus dažu sekunžu laikā. P9 kameras fokusu veido izmantojot trīs metodes – lāzera, aprēķinot attēla dziļumu vai kontrastu. Šie rīki automātiski izvēlas piemērotāko no metodēm, kas sniedz vislabākos rezultātus atbilstošā vidē.

P9 kameras aparatūra ļauj lietotājiem eksperimentēt ar inovatīviem vizuāliem efektiem, lai radītu unikālus attēlus. Viedtālrunis ļauj pielāgot kameras diafragmas platumu, lai radītu izplūduma vai citus lauka dziļuma efektus fotogrāfijām, paturot attēla centrālo objektu fokusā.

“Leica un Huawei vieno bezkompromisu apņēmība radīt izcilus attēlus un sadarbība ļauj mums piegādāt lietotājiem lielisku fotogrāfiju pieredzi visā pasaulē,” saka Leica izpilddirektors Olivers Kaltners (Oliver Kaltner). “Mēs padziļinām savu sadarbību, lai sniegtu lietotājiem optimālu viedtālruņu fotogrāfijas pieredzi.”

Pacelt latiņu industriālajam dizainam
Jaunais Huawei P9 ir industriālā dizaina meistardarbs, ar jau iepriekšējās P sērijas ierīcēs izmantoto minimālisma dizainu. P9 ierīces aprīkotas ar 2.5D stiklu, kosmosa klases alumīnija korpusu un, izmantojot dimantu griešanas tehnoloģiju, rūpīgi līdzsvarotu ierīces dizainu.

huawei p9

64GB P9 versija tiks ražots arī Hazel Gold krāsā, izmantojot īpašu metāla pulēšanas tehniku, padarot metāla virsmu caurspīdīgu. Savukārt Ceramic White versijā krāsas kvalitāte tiek vērtēta pat augstāk nekā tā, ko izmanto premium klases automašīnu virsbūves krāsošanā, atspoguļojot un laužot gaismas starus, tādējādi radot sajūtu, ka viedtālrunim ir mainīgas korpusa krāsas.

Jauda un sniegums
P9 raksturo jauda, savienojamība un ātrums, kādu klienti sagaida no mūsdienīga, augstas klases viedtālruņa. Ar 5.2 collu 1080P ekrānu, P9 darbojas ar jauno Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM procesoru. 3000mAh blīvuma baterija P9 viedtālrunim sniedz ievērojamu baterijas darbības laiku.

Huawei piedāvā arī P9 Plus viedtālruni ar 5.5 collu Press Touch ekrānu, kā arī lielāku, 3400 mAh bateriju. P9 Plus piedāvā arī duālo IC Rapid Charge opciju, sniedzot lietotajiem sešas stundas sarunām pēc 10 minūšu uzlādes.

Izmantojot Huawei pieejamos resursus, gan P9, gan P9 Plus versijā tiek piedāvātas jaunas iespējas, piemēram, virtuāla trīskārša antenas arhitektūra, kas radīta lietotājiem, kuriem nepieciešama robusta un netraucēta savienojamība ar mobilajiem un bezvadu tīkliem, lai pilnvērtīgi izmantotu interneta sniegtās iespējas neatkarīgi no atrašanās vietas.

P9 un P9 Plus īpaši piedomāts pie lietotāja datu aizsardzības, izmantojot Huawei biometrisko pirkstu nospieduma atpazīšanas tehnoloģiju. Uzlabotais pirkstu nospieduma lasītājs ļauj lietotājiem personalizēt un aizsargāt ierīci, ievērojami samazinot iespēju nejauši piekļūt ierīcei, vienlaikus nodrošinot pašiem lietotājiem iespēju ātri un ērti piekļūt viedtālrunim.

huawei p9

Cenas
- P9 3GB + 32 GB : €599
- P9 4GB + 64 GB: €649
- P9 Plus 4GB + 64 GB: €749

Jaunais Huawei P9 viedtālrunis Latvijā būs pieejams aprīļa beigās.

Saistītie raksti