Datuve :: IT manai nākotnes karjerai

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 85

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 85

Datuve.lv video
Top.LV

IT manai nākotnes karjerai

Ievietoja: Bruno @ 2014.02.25 08:55  

Mcrosoft un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija aicina Jūs piedalīties projekta „IT manai nākotnes karjerai” noslēguma pasākuma, kas veidots 2 daļās sākumā ir preses konference par projekta rezultātiem un galvenajiem secinājumiem par jauniešu vispārējām IT zināšanām, to novērtējums un rekomendācija nākotnei, savukārt pēc tam plānota diskusija par IT risinājumu izmantošanu un apgūšanu.

Projekta „IT manai nākotnes karjerai” noslēguma pasākumā – preses konferencē šī gada 26. februārī plkst. 10:30 viesnīcā Bergs, Stikla zālē (5. stāvs), Elizabetes ielā 83/85, Rīga. Projekta „IT manai nākotnes karjerai” mērķis ir palielināt jauniešu konkurētspēju Latvijas darba tirgū. Tā ietvaros 1200 jauniešu vecumā no 16 līdz 24 gadiem Kurzemē, Zemgalē un Latgalē apguva efektīvas informācijas tehnoloģiju izmantošanas prasmes darbā un uzņēmējdarbībā.

Projekta noslēguma pasākuma ietvaros plānots prezentēt projekta rezultātus, iepazīstināt ar izaicinājumiem jauniešu nodarbinātības veicināšanai un darba tirgum nepieciešamo IT prasmju nostiprināšanai, kā arī apbalvot labākos projekta dalībniekus.

Saistītie raksti

Komentāri

#3 dzeks @ 2014.07.03 15:32

labi jau būtu, pašam idejas patīk !!