Datuve :: Inbox.lv: Mūs mīl drošās un uzticamās darbības dēļ

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

Inbox.lv: Mūs mīl drošās un uzticamās darbības dēļ

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.30 12:59  

“Inbox.lv ir ļoti pateicīgs visiem lietotājiem par lojalitāti, kas ir neapšaubāma, jo nu jau trešo gadu Inbox.lv ir starp trim Latvijā mīlētākajiem zīmoliem. Turklāt šogad esam pacēlušies no trešās uz otro vietu, atpaliekot vien no Google,” uzzinot par šī gada Latvijas mīlētāko zīmolu topa rezultātiem, pēc balvas saņemšanas teica Inbox.lv valdes priekšsēdētājs Andris Griķis.

“Ar topā esošo līderi Google mums cīnīties nav viegli, jo Google ir ne tikai Latvija topa, bet arī daudzu globālo reitingu līderis. Taču mēs varam būt ļoti lepni par to, ka Latvijas tirgū, salīdzinoši ar citās valstīm, spēku samērs starp globāli strādājošo Google un vietējo, ir ļoti par labu mums. Daudzās valstīs šādi vietējie nemaz nepaspēja izveidoties vai arī bija spiesti padoties. Inbox.lv šobrīd Latvijas tirgū jūtas ļoti stabili un droši,” uzskata Andris Griķis.

“Es domāju, ka mūsu panākumu pamatā ir Inbox.lv darbības drošums un stabilitāte. Ikviens mūsu lietotājs ir pārliecinājies par to, cik pastāvīgi droši darbojas Inbox.lv. E-pasts un pielikumi, kā arī fotogrāfijas un faili vienmēr atrodas tur, kur lietotājs tos ir noglabājis. Mums rūpes par drošību un stabilitāti šķiet pašsaprotamas, taču mēs arī zinām, cik daudz neērtības un pat traģēdijas bijušas lietotājiem saskarsmē tādiem pakalpojumu sniedzējiem, kuri vairāk rūpējas par savu atraktivitāti un tūlītēju peļņu,” stāsta Inbox.lv produktu vadītāja Nataļja Grigorjeva.

“Domājams, ka Latvijā jau ir grūti atrast tādu interneta lietotāju, kurš ne reizi nav sūtījis vai saņēmis sūtījumu no Inbox.lv uzturētas e-pasta adreses. Tāpēc nu jau vairākus gadus Inbox.lv sevi dēvē par Nacionālo e-dienestu, jo uzņēma darbība skar lielāko Latvijas iedzīvotāju daļu. Tas ir gan pagodinājums, gan arī liela atbildība, kuru izprotam,” informē Nataļja Grigorjeva.

Inbox.lv ir ne tikai e-pasta pakalpojuma sniedzējs, lai gan vairums lietotāju tieši ar e-pastu asociē Inbox.lv. Bet bez e-pasta vēl ir arī foto.inbox.lv galerijas, kur iespējams izvietot ļoti daudz fotogrāfijas, kuras var sagrupēt, rediģēt, komentēt un piedāvāt citiem lejupielādēt. Lielākus failus var uzglabāt un pārsūtīt files.inbox.lv. Aizvien plašākas kļūst arī atpūtas iespējas, tai skaitā games.inbox.lv, prāta asināšana ar smart.inbox.lv, kā arī smieklīgās anekdotes, fotogrāfijas, videoklipi iekš fun.inbox.lv.

“Mēs šobrīd pamatoti lepojamies ar to, ka vairums Latvijas iedzīvotāju savu privāto e-pastu atver Inbox.lv, taču, domājot par nākotni, mums jādomā arī par to, kā piesaistīt skolēnus, jo pēc gadiem desmit šodienas skolēni būs Inbox.lv aktīvākā auditorija. Mums jau savlaicīgi ir jāpieradina skolēnus lietot e-pastus. Pieaugušajiem šis saziņas veids lielas pašsaprotams, taču bērni e-pasta vietā bieži izmanto sociālos tīklus, tāpēc, rūpējoties par e-pasta ilgtspēju, domājam arī par skolēnu piesaistīšanu," uzskata Inbox.lv mārketinga vadītāja Elizabete Piuse, atgādinot, ka piemēram Facebook izveidotājs Marks Cukerbergs iepriekš bija prognozējis, ka ar laiku e-pasta funkcijas pilnībā pārņems sociālie tīkli.

Daudz ir diskutēts par to, vai vārds “mīlētākais” ir atbilstīgākais un piemērotākais. Elizabete Piuse, atsaucoties uz pētījuma organizatoru teikto, skaidro, ka tas ir skanīgs nosaukums un to vairāk vajadzētu uztvert kā piesaistošu nosaukumu, nevis burtiski. Par zīmola mīlētājiem tiek saukti tie patērētāji, kuriem zīmols kļuvis par iecienītāko izvēli.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 KurMiss @ 2011.09.30 13:19

Nu, neizprotu par ko mīl... Man kaut kā liekas ļoti reklāmains, krāsains un spamains pasākums. Mans nelieto.

#2 arnisds @ 2011.09.30 14:35

mja reklama :D tas ka par spamu blokesanu liek pikot un reklamas lec uz katra stura nav iepriecinosi google labaka

#3 minime @ 2011.09.30 15:03

Inbox galiigi suukaa :( pilns ar nevēlamiem e-pastiem un reklāmām...
daudzi izmanto priekš kreisās e-pasta adreses izveides vai arī vēsturiski saglabājies...  

nav ko salīdzīnāt knapi ripojushu zapinju ar jaunāko tehnoloģiju aprīkotu BMW...
Zapinju visi zin... bet diez vai izvēlēsies to kā sev piemērotu braucamo... :) vot ar inbox'u arī tā pat... visi zin, kas pa zvēru, bet lieto ikdienā ko citu.

#4 kriistaaaps @ 2011.09.30 15:35

ES GAN NEMĪLU INBOX!!!

Jau pirms 4 gadiem aizgāju no šī banālā ''e-pasta'' servisa(ja vispār šo var saukt par e-pasta servisu)
80% lapu vienmēr aizņem reklāmas, labi tu izrari +/- 5,6 nevajadzīgus kliksķus uz 'X' reklāmām un ir miers, ieju ēpastā a tur joptvai spam mape tukša, bet inbox mapē 40 spami(kautvai vakar nočekoju pastu) Un pilnīgi nevar tajā spama inbox miskastē ieraudzīt tiesām svarīgus pastus ā un vēl dizains ir vienkārši pretīgs kā 1995 gada mājaslapai!

Ka pasta servisu izmantoju Gmail un 4 gadu laikā NEKAD 'inbox' sadaļā nevienu spamu nav ļāvis parādīties un visi nevajadzīgie sūū lec raiti 'spam' mapē ko parasti neskatoties uzreiz izdzesu katru dienu ;)

#5 ese @ 2011.09.30 15:53

Sen esmu pametis inbox. Tik daudz (uzvsars uz daudz) reklāmas spiež uz masu. Savus vecākus sen jau esmu nomigrējis uz gmail, par spamu un reklāmām vismaz vairs nesūdzas. "Mīl" drošvien pēdiņās, bet nju ok, laikam jau viņiem bija arī maksas serviss, par to gan nemāku neko teikt.

#6 jonas @ 2011.09.30 16:44

Es ar nesaprotu pa ko mīlēt nebutu inbox izmantotu citu epastu pofig ko izmantot

#7 zrc @ 2011.09.30 16:59

Iemācieties lietot filtru un jums nebūs reklāmas

#8 spambox.lv @ 2011.09.30 17:25

TVnet rakstā par "iemīļotajiem brendiem" ir pateikts ka aptaujāti 1000 (!!!) cilvēki. Tas tak nav nopietni priekš kopējās statistikas - skolnieku līmenis.
A par inbox.lv tur jau tā vis skaidrs, spamu un reklāmu cieš tikai tie kas nemāk piereģistrēt un pārforwardēt citu epastu.

#9 Agate @ 2011.09.30 18:42

zrc rakstīja:

Iemācieties lietot filtru un jums nebūs reklāmas

Jā, ar adblock visas reklāmas paša e-mailā pazūd. Bet citiem mani meili aizsūtījās ar reklāmu apakšā zem mana paraksta. Kad to uzzināju, beidzu inbox lietot.

#10 Gestapo @ 2011.09.30 20:17

Oi, biju pavisam aizmirsis par tādu inbox.lv

#11 datuvis @ 2011.09.30 21:41

Būtu labāk likvidējuši dauņu accountus un banojuši padebīļos bezsmadzeņu tīņus.

#12 Zuum @ 2011.10.01 00:33

es jau vairs neatceros paroli. žēl, būtu ko darīt pa nakti. tas ir spamu padzēst.

#13 wasd @ 2011.10.01 03:42

cilvēki mīl inbox tapēc ka neviens nav ieteicis gmail...
es dabuju visu savu pastkastīti filtrēt caur gmail un 700% no inbox iet pa taisno spamaa

#14 Jaanis @ 2011.10.01 14:15

Jāieliek pie filtriem Inboxa spam maili, pārējo izdara Adblock.

#15 pigors @ 2011.10.01 21:56

haha, pēc komentāriem gan neliekas, ka inboxam jābūt kādā topā. Ja aptauja būtu starp šenieniešiem, inbox būtu citā topa augšgalā.
Long story short: inbox suukaa

#16 hahahah32222 @ 2011.10.02 12:36

Te nu kārtējo reizi var vērot dumbasu izpausmes visā savā skaistumā.

Man uz mailu nāk spams - inbox pidari!

Būsim reāli.. tev uz mailu nāk spams nevis tāpēc kā inbox pidari, bet tāpēc ka tu pats esi mudaks un met savu maila adresi kur pagadās un reģistrējies visādos sūdos.

Vel viena lieta ir ka cilvēki nesaprot kas ir spams un kas ir normāla reklāma.
Pireģistrējas kaut kādā sūda ebodē un pats tak nospiež ķeksi.. "Jā.. vēlos saņemt veikala jaunumus uz epastu!"
Un pēc tam idiņš ņaud.. spams spams.. a tas ka tur tam "spamam" apakšā maziem burtiem "Spied te lai nesaņemtu šos reklāmas mailus"
to tie idiņi nedavelk...

Protams, inbox.lv pašu reklāmas ar ir diezgan daudz un uzbāzīgas.
BET... kādam tas viss IR jāuztur.
Serveri maksā naudu.
Serveri rij nejēgā daudz elektrības.
Datucentrā ar neviens nedod vietas skapjos par baltu velti.. vēl jo vairāk pie tāda serveru kvantuma kā inbox.lv

Kaut kā tak to naudu ir jānopelna.

#17 ddu @ 2011.10.02 15:05

nu pof, lai man izlec kāda kāda flash reklaama vai lai ir tur kāds liels baneris
bet nu šitas kas tur notiek jau nav normāli .
visvairāk kas man "patīk" inboxā ir tas ka viņi, no tiem laikiem kad es sevi atceros, ne reizi nav veikuši kādus uzlabojumus,,
tāda viena liela stagnātiska, hvz kāpē populāra, lapele bez jebkādām izaugsmes iespējām - domāju ka tagad katrs kurš māk izveidot acc ieksh gmail, hortmail vai da jebkur citur to arī izdarīs, tikai ne ieksh inbox.lv

#18 expiorer @ 2011.10.02 17:33

Un inbox.lv https ar dažiem mitm rīkiem ir viegli apejams, tāpēc inboxu neiesaka lietot iestādēs, kurās ir vairāk par vienu datoru, jo pastāv paroles zagšanas risks.

#19 ha @ 2011.10.02 22:09

zrc rakstīja:

Iemācieties lietot filtru un jums nebūs reklāmas

Priekš kam man tērēt uz sūdiem laiku,labāk nelietoju vispār!

#20 oj oj oj @ 2011.10.02 23:18

Paskatījos kalendārā - nu tak vēl ir baigi tālu līdz 1.aprīlim...

Ā, sapratu - tas "uzticamā un drošā darbība" ir jāliek pēdiņās. Tad viss ir pareizi. :D

#21 ENIMNA @ 2011.10.03 15:57

Jep es arī ko gribu pateikt - inbox ir lielākā spam  kaka kas redzēta mūsu LV zonā. Cerams ka šis marazms kautkad dabīgi izmirs.

#22 Salles @ 2011.10.03 16:41

nigrib nelieto kas grib ta slieto. Negribi banerus lieto kadu alternativu mail progu nokonfigurētu.

#23 vilnz @ 2011.10.04 11:00

Personigi inbox patik labak par gmail, UI liekas pierasts un eerts, maajaas ir pieslegts pie outlooka, ari 10Gb failiem nereti noder, bez savas pamat adreses esmu izveidojis veel divas, kuraas glabajas tikai faili - kopā gandrīdz 30Gb, pie minusiem -  prasītos iespēja atlasīt saraksti.  Gmail izmantoju tikai ebay pirkumiem, tas ir - ne paaraak biezhi

#24 Jj @ 2011.10.05 09:17

Jau kādus gadus izmantoju Gmail kā oficiālo un galveno pasta kasti. Inbox ir sareģistrētas vien kreisās adreses, jo tehnoloģiski atpalikusi kaka.

#25 Ziimlus 8B @ 2011.10.05 22:52

Lietoju Gmail kopsh 2006. gada. Inbox lietoju ja vajag regjistreeties veelreiz un paareejie 3 Gmail konti jau regjistreeti... lol...

#26 HIGH-Zen @ 2011.10.06 09:33

Oi, nu par to drošo un uzticamo darbību nevajag. Ir bijis arī down. Un reklāmas reklāmas.. tās inbox lietotāji ir ļoti iemīļojuši :D

#27 Fakeris @ 2011.10.09 20:25

Cik esmu pieredzējis tad uz inbox.lv e-pasti ļoti ilgi iet.
Ātruma ziņā gmail.com pamatīgi ieliek.

#28 :D @ 2011.10.11 01:05

gmail ir pārāk agresīvs ar saviem google sūdiem, tomēr lielākais mīnus ir veco pārlūku atbalsts. Inbox mjā, te jau daudz izteicās, lielākā vietējo portālu nelaime kopumā ir kontenta/reklāmas proporcijas. inbox epasta serveris nav izņēmums. Varu ieteikt gmx, vismaz logins ir drošs atšķirībā no inbox kurš nav mainījies pēdējos 8 gadus?

#29 Gmail @ 2011.10.13 13:35

:D rakstīja:

gmail ir pārāk agresīvs ar saviem google sūdiem, tomēr lielākais mīnus ir veco pārlūku atbalsts...

Kas ir tie "google sūdi"?
Pats lietoju gan pastu, gan kalendāru, notebook - ja kādam nepatīk nu tad nelieto - tas ir tik vienkārši.

Un kas ir "veco pārlūku atbalsts"? Pat nevaru iedomāties, kurš ir tas vecais pārlūks, ko tu vēl lieto un kuru Gmail neatbalsta? Netscape Navigator 4.6 vai?

Savukārt par Inboxu nekad nevari zināt vai saņēmējs vispār saņems vēstuli.
2 iemeslu dēļ: niecīgās pastkastes hroniski mēdz būt pilnas (vismaz spriežot pēc erroriem, kas atnāk atpakaļ) vai tava adrese ielikta spam listē dēļ tā, ka bieži sūti e-pastus visiem saviem sadarbības partneriem.

Dēļ Inboxa paša ražotā spama un reklāmu masas šo servisu vispār nav iespējams lietot visu laiku nelamājoties.

Tādēļ nesaprotu kā var vispār šitādu reklāmas rakstu nopublicēt par TIK SLIKTU SERVISU (negribējās lietot nevienu rupjāku vārdu :)