Datuve :: Jaunā Panasonic LUMIX GF3 atklāj jaunas iespējas fotografēšanā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 105

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 105

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunā Panasonic LUMIX GF3 atklāj jaunas iespējas fotografēšanā

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.06.22 17:41  

Jaunā Panasonic fotokamera LUMIX GF3, mazākā un vieglākā maināmu objektīvu LUMIX G sistēmkamera, ir radīta, lai palīdzētu izmantot katru fotografēšanas cienīgu momentu. Tā ir ērta lietošanā un piedāvā plašu modernu funkciju klāstu, kas sniedz lietotājiem iespēju uzņemt augstas kvalitātes attēlus.

Pateicoties lielākam attēla sensoram nekā vidusmēra point-and-shoot kamerai, LUMIX GF3 ļauj sasniegt tādu attēla kvalitāti, kas ir līdzvērtīga smagu un sarežģītu DSLR kameru piedāvātājai. Ar LUMIX augstākās klases fotogrāfijas var uzņemt jebkur, jo kamera sver mazāk par 225 gramiem un izceļas ar kompaktu dizainu:
• Inovatīvs dizains: Smalks alumīnija dizains var tikt personalizēts tā, lai atbilstu lietotāja gaumei. Ir iespējams izvēlēties vienu no četrām krāsām.
• Fotografēšana jaunā līmenī: Micro Four Thirds 12.1-megapikseļu Live MOS sensors nodrošina izcilu attēla kvalitāti un zemu enerģijas patēriņu.
• Pilnas augstas izšķirtspējas video: Augstā kvalitāte, ko nodrošina LUMIX GF3, neattiecas tikai uz foto. Tagad iespējams iemūžināt neaizmirstamus mirkļus lieliskas kvalitātes 1920x1080 Full HD AVCHD formātā. Pilna laika autofokuss un autofokusa sekošanas funkcija nodrošina automātisku fokusu uz videorullīša objekta, pat ja tas kustas. Speciāla poga ļauj acumirklī uzsākt videoierakstu, tiklīdz tas nepieciešams.


Ieraudzīt pasauli plašāk
Pateicoties LUMIX GF3 progresīvajām funkcijām, lietotājs var iemūžināt pasauli sev apkārt tieši tā, kā viņš to redz. Izmaiņas iespējams veikt vien pieskaroties LCD ekrānam, kas eksperimentēšanu padaru vieglu un aizraujošu, tikmēr automātiskas funkcijas ļauj acumirklī sasniegt profesionālus rezultātus:
• Ideāls rezultāts: Pateicoties augstas izšķirtspējas Live View sistēmai, lietotājs vēl pirms attēla uzņemšanas var aplūkot, kā iestatītie efekti ietekmēs fotogrāfiju, kas ļauj uzņemt tieši tādu attēlu, kādu lietotājs vēlas. 3.0 collu 460 000 punktu LCD ekrāns ar platu skatīšanas leņķi ir skārienjūtīgs, kas padara darbu ar to ļoti ērtu.
• Uzņemšana ar pieskāriena palīdzību: LUMIX GF3 intuitīvais skārienjūtīgais ekrāns nodrošina lietotājam pilnu kontroli pār viņa fotogrāfijām. Fokuss un defokusēšana var tikt iestatīti acumirklī, pieskaroties pie attiecīgā simbola uz lielā LCD ekrāna.
• Bagātīga krāsu atveide ar Intelligent D-range Control funkciju: Pateicoties Intelligent D-range Control funkcijai, LUMIX GF3 ļauj visa līmeņa fotogrāfiem panākt bagātīgu krāsu atveidi. Krāsas tiek atveidotas dabiskāk nekā jebkad agrāk, jo kamera optimizē ekspozīciju un garantē, ka krāsu pārejas un detaļas tiek atveidotas nevainojami.
• Absolūta radoša kontrole: Radošās kontroles režīms ļauj papildināt fotogrāfijas ar tādiem vizuāliem efektiem, kādus iepriekš bija iespējams panākt tikai ar attēla apstrādi speciālās attēlu apstrādes programmās, piemēram, retro, gaišie toņi, sēpija un augsta dinamika. Savukārt, portreta iestatījumi ļauj panākt precīzāku kontrasta, asuma, piesātinājuma un trokšņu līmeņa koriģēšanu, kas ļauj uzņemt ideālu attēlu.
• Intelligent Auto Plus funkcionalitāte: Panasonic izstrādātā Intelligent Auto Plus (iA+) sistēma nozīmē, ka lietotājs var uzņemt profesionāla līmeņa fotogrāfijas, pat ja kameru lieto iesācējs, vai ir vajadzība uzņemt attēlu nekavējoties.
• Fotografēšanas māksla jaunā līmenī: LUMIX GF3 paceļ tā lietotāja fotografēšanas iemaņas jaunā līmenī, pateicoties augstas kvalitātes 3D fotoattēlu uzņemšanas funkcijai ar LUMIX G 3D 12.5mm / F12 objektīvu. Objektīvs nodrošina 3D attēlu bez izkropļojumiem un laika aiztures starp labo un kreiso attēlu, pat filmējot kustīgus objektus.


Vairāk kontroles
LUMIX GF3 fotokamera ir ātrdarbīga, precīza un sniedz lietotājam tūlītēju kontroli pār viņa fotogrāfijām. Augstas izšķirtspējas sērijveida filmēšana ar ātrumu 3.8 kadri sekundē nozīmē, ka lietotājs var izvēlēties ideālu kadru, fotografējot kustīgus objektus, savukārt LUMIX GF3 automātiskās fokusēšanās ātrums ir 0.18 sekundes, kas nozīmē, ka ideālais kadrs nekad netiks palaists garām. Tiklīdz lietotājs ir nofokusējis kameru uz konkrēta objekta, autofokusa sekošanas funkcija sekos tam, pat ja tas atrodas kustībā.
Savukārt, pateicoties iebūvētajai zibspuldzei, GF3 sniedz iespēju uzņemt lieliskas fotogrāfijas neatkarīgi no gaismas līmeņa.

LUMIX GF3 sniedz iespēju izvēlēties piemērotāko no plašā Micro Four Thirds objektīvu klāsta, lai lietotājs būtu sagatavots jebkurai situācijai. Šajā klāstā ietilpst arī jaunākais LUMIX G Micro System LEICA DG SUMMILUX 25mm / F1.4 ASPH objektīvs.


Tehniskie parametri:
• Attēla sensors: 12.10 MP LIVE MOS
• Procesors: Venus Engine FHD
• ISO iestatījumi: Auto / Intelligent ISO / 160 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400
• Autofokusa ātrums: Apm. 0.18 sekundes (laiks, kas nepieciešams, lai nofokusētos uz objekta, ir izmērīts ar DMC-GF3, pievienojot LUMIX G VARIO 14-42mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S. (H-FS014042), lai mainītu objektīva pozīciju no “nefokusēta stāvokļa” uz 2m attālumu)
• Sērijveida filmēšana: H: 3.8 kadri/sek, M: 2.8 kadri/sek (ar Live View), L: 2 kadri/sek (ar Live View)
• Videoieraksts: 1920x1080 Full HD video AVCHD formātā
• LCD ekrāns: 3.0”, 3:2, 460 000 punktu skārienjūtīgs TFT LCD ar platu skatīšanas leņķi
• Izmērs: 107.7 x 67.1 x 32.5 mm (neskaitot izvirzījumus)
• Svars: 223g (tikai korpuss)
• Iebūvētā zibspuldze: TTL iebūvētā zibspuldze, GN6.3 ekvivalentā. Iebūvētais uznirstošais mehānisms
• Interfeiss: HDMI, USB, Digital AV izvade, mikrofons, skaļruņi

Saistītie raksti

Komentāri

#1 MacintoshBeton @ 2011.06.22 17:52

pa velti laikam? tad jau nemu :D esmu jau iedzeris pa godu jaanjiem!

#2 jankaralis @ 2011.06.23 00:37

ir jau pasutits laikus, gaidam izlaisanas dienu, neciesas notestet, jums tur LV bus vel kads laicins jauzgaida un laikam cipars bus krietniaugstaks, to LV profini tirgoni, biznesmeni prot nodrosinat. laimigu gaidisanu

#3 cthulhu_avvake @ 2011.06.25 18:54

kur tad tu dzivo?