Datuve :: Panasonic LUMIX GF5: izcila veiktspēja superkompaktā korpusā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

Panasonic LUMIX GF5: izcila veiktspēja superkompaktā korpusā

Ievietoja: Antra_F @ 2012.04.07 08:34  

Kompānija Panasonic nāk klajā ar stilīgu un vienkārši lietojamu fotokameru LUMIX GF5 ultrakompaktā korpusā, kas nodrošina spoguļkameras attēla kvalitāti un augstas izšķirtspējas video ierakstus. Pateicoties jaunajam augsti jutīgajam 12,1 megapikseļu Live MOS attēlu sensoram un Venus Engine procesoram ar multiprocesu trokšņu samazināšanu, jūs iegūsiet izcilu veiktspēju plašajā ISO spektrā un lieliskus attēlus jebkurā situācijā. Ātrdarbīgs, precīzs un intuitīvs, maināmais LUMIX GF5 objektīvs ir radīts, lai paceltu fotografēšanu jaunā līmenī.

Augsta attēla kvalitāte un ultrakompaktais dizains

Ar jaunu attēla sensoru, kas nodrošina asu un skaidru attēlu ar jutīgumu līdz ISO 12 800, LUMIX GF5 ir perfekta izvēle cilvēkiem, kuri vēlas spoguļkamerai līdzvērtīgu kvalitāti vēl stilīgākā, smalkākā un vieglākā izpildījumā. Gaišajam un ātri reaģējošajam 3,0 collu 920 000 punktu LCD skārienjutīgam ekrānam ir pārskatāma un viegli lietojama saskarne. Pateicoties Light Speed autofokusam, kas darbojas vien 0,09 sek., jūs nekad nepalaidīsiet garām īsto momentu. Savukārt LUMIX GF5 izcila veiktspēja vāja apgaismojuma apstākļos nozīmē, kas jūs varat iemūžināt savus piedzīvojumus pārsteidzošā kvalitātē, vienalga, kur jūs būtu.

Izcila attēlu kvalitāte:[ jauns augsta jutīguma Micro Four Thirds 12,1 megapikseļu Live MOS sensors nodrošina jums uzlabotu attēla ekspresiju plašā ISO spektrā (160 – 12 800). Uzlabotais sensors kopā ar pilnveidoto augstas veiktspējas Venus Engine VII HD2 attēlu procesoru, kas nodrošina multiprocesu trokšņu samazināšanas funkciju, ļauj jums uzņemt bagātīgus attēlus un HD filmas ar zemu trokšņu līmeni, pat vāja apgaismojuma apstākļos.

Smalka un stilīga: plūstoša forma un izsmalcināts dizains nozīmē, ka ultrakompaktā vieglā fotokamera var viegli ieslīdēt jūsu kabatā vai somā un ir gatava piedzīvojumiem. LUMIX GF5 ar tās kvalitatīvo alumīnija korpusu, iebūvēto zibspuldzi, ērtu rokturi un četrām korpusa krāsām ir glīta un vienlaikus jaudīga ierīce.



Ātrdarbība, augsta veiktspēja: esiet spontāns un neuztraucieties, ka varat pazaudēt detaļas. Arī tad, kad darbība notiek sekundes daļās, jūs būsiet vienmēr gatavs fotografēšanai, jo LUMIX GF5 autofokusa darbības laiks ir vien 0,09 sek., un tas nodrošina skaidru attēlu ar vissmalkākajām detaļām pašā pēdējā brīdī. Jūs varat uzņemt asus ātri kustīgu objektu attēlus, pateicoties augstas izšķirtspējas sērijveida fotografēšanai ar ātrumu 4 kadri/ sek. Savukārt plašs intuitīvu autofokusa režīmu klāsts nozīmē, ka jūs vienmēr kontrolējat fotografēšanas procesu. Tikai ar vienu pieskārienu jūs varat iedarbināt autofokusa slēdža (Auto Focus lock) funkciju, un LUMIX GF5 sekos objektam, pat ja tas kustas, savukārt augsti precīzais autofokuss (Pinpoint Auto Focus) – tā ir iespēja pietuvināt atsevišķas kadra daļas, lai uzstādītu tām absolūti precīzu fokusu.

Ass un skaidrs pilna HD video: filmējiet apkārtējo pasauli 1080 punktu pilna HD video režīmā ar stereo skaņu. Ieraksts tiek veikts MP4 formātā, tādēļ jūs varat nekavējoties pārnest uzņemto materiālu uz jūsu portatīvajām ierīcēm. Jūs varat tūlīt pārslēgties dzīva ieraksta režīmā, izmantojot īpašu Video Record pogu. Savukārt pilna laika autofokusa un autofokusa sekošanas (Auto Focus Tracking) funkcija automātiski sekos jūsu izvēlētā objekta kustībai, un tas nozīmē, ka jūs varat viegli iegūt asu, skaidru video ierakstu.



Filmējiet pasauli no sava skatu punkta

LUMIX GF5 uzlabotās un intuitīvās funkcijas palīdz jums iemūžināt jūsu unikālo pasaules redzējumu tikai ar vienu pirksta pieskārienu. Radošo funkciju daudzveidība nozīmē, ka jūs varat jautri un viegli izmēģināt jaunas filmēšanas metodes, attīstīt savu individuālo stilu un sasniegt profesionālus rezultātus ar sekojošām funkcijām:

Radošā kontrole: LUMIX GF5 intuitīvā lietotāja saskarne sniedz jums padziļinātas kontroles iespējas. Atbrīvojiet savu kreativitāti, izmantojot daudzus jaunos filtru efektus, tostarp mīksto fokusu (Soft Focus), zvaigžņu filtru (Star Filter), rotaļlietu efektu (Toy Effect), kas ļauj jums izmantot pārsteidzošus vizuālos efektus jūsu fotogrāfijās, neizmantojot pēcfotografēšanas programmatūru. Uzņemiet elegantas ielu ainas dinamiskajā vienkrāsas režīmā (Dynamic Monochrome) un izceliet savus uzņēmumus viena punkta krāsas režīmā.

Māksliniecisks un elastīgs: ar vienu pirksta pieskārienu jūs varat pieregulēt filtrus perfekti līdzsvarotai kompozīcijai. Turklāt LUMIX GF5 sniedz pat rekomendācijas filtru izmantošanai, kā arī norādījumus par kompozīciju uz ekrāna, tādēļ jūs varat droši eksperimentēt.

Profesionālie rezultāti jūsu pirkstu galos: Intuitīvā lietotāja skārniejutīgais interfeiss nodrošina jums padziļinātu kontroli par jūsu uzņēmumiem. Jūs varat izmantot augsti precīzo autofokusu, lai izceltu svarīgas vietas. Iegūstiet profesionālus attēlus bez paplašinātām fotogrāfijas zināšanām, izmantojot intelektuālo autorežīmu (IA) un kompozīcijas norādījums – jūs varat izvēlēties kādu no vairāk nekā 20 kompozīcijām piecos variantos, lai pievienotu jūsu fotogrāfijai radošu dzirksteli.

Pilna kontrole:

Ar vienkārši lietojamu saskarni, ērtu pārvaldību un ātru darbību, LUMIX GF5 nodrošina jums kontroli pār Jūsu fotogrāfiju. Hibrīdās kontroles iespējas, kas ietver gan intuitīvo skārienjutīgo LCD ekrānu, gan pogas un skalas, nodrošina pilnu elastīgumu, bet plašs aksesuāru un maināmo objektīvu klāsts pavērs pilnīgi jaunu fotografēšanas pasauli:

Neticami plašs Micro Four Thirds objektīvu klāsts: sasniedziet jaunu fotografēšanas līmeni ar vienkārši lietojamu LUMIX G maināmo objektīvu sistēmu. Mainiet objektīvus, lai iegūtu perfektus galarezultātu vai piešķirtu jūsu uzņēmumam jaunu perspektīvu, izvēloties kādu no vislielākās Compact System Camera Micro Four Thirds objektīviem.

Hibrīdā pārvaldība: LUMIX GF5 pārsteidzošais 3,0 collu 920 tūkstošu punktu LCD skārienjutīgais ekrāns ar plašiem skatleņķiem ļauj jums nekavējoties kadrēt izvēlēto ainu un vienmēr iegūt perfektus rezultātus. Savukārt intuitīvās vadības skala ļauj ātri un vienkārši caurskatīt jūsu fotogrāfijas un video ierakstus, kā arī kameras funkcijas, izmantojot paskaidrojumus ekrānā.

Iebūvēta zibspuldze: LUMIX GF5 iebūvētā izlecošā zibspuldze ir gatava palīdzēt jums iegūt kvalitatīvus uzņēmumus vāja apgaismojuma apstākļos.

Aksesuāri: lai nodrošinātu visaptverošu fotografēšanas pieredzi, LUMIX GF5 ir plašs aksesuāru klāsts. Liels adapteru skaits nozīmē, ka jūs varat turpināt attīstīt savas prasmes ar dažādiem objektīviem, bet papildu filtri un instrumenti, tādi kā tālvadības slēdzis, nozīmē, ka jūs varat eksperimentēt ar jaunām idejām.

Plašāka informācija par LUMIX GF5 ir pieejama arī “LUMIX G Experience”. Tā ir bezmaksas iPad lietotne, kas ļauj fotogrāfiem izzināt LUMIX G pasauli, pirms iegādāties kameru.



Šī funkcijām bagātā lietotne ir pieejama bez maksas Eiropā, iTunes App Store veikalā, un cita starpā tajā ietilpst detalizēti tehnoloģijas skaidrojumi, paraugdemonstrējumi un salīdzinājumi ar tradicionālām spoguļkamerām.

Pamatīpašības:

• Attēla sensors: augstas jutības 12.1 MP LIVE MOS
• Procesors: energoefektīvais procesors Venus Engine VII HD2 ar multiprocesu trokšņu samazināšanu
• ISO iestatīšana: automātiskais/intelektuālais ISO / 160 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800
• Autofokusa ātrdarbība: ap 0,09 sek.
• Sērijveida fotografēšana: 4 kadri/sek., ar pilnu izšķirtspēju
• Radošie filtri: 14
• Video ierakstīšana: 1920 x 1080 pilna HD video AVCHD/MP4 formātā
• LCD ekrāns: 920 tūkst. punktu skārienjutīgais ekrāns 3.0 collu / 3:2 proporcija / plašs skatleņķis
• Izmēri: 107,7 x 66,6 x 36,8 mm (neieskaitot izvirzījumus)
• Svars: aptuveni 267 g, ieskaitot SD karti, bateriju un korpusu
• Iebūvēta zibspuldze: TTL iebūvēta izlecoša zibspuldze, GN6.3 ekvivalents.
• Interfeiss: HDMI, digitālā AV izeja, stereo mikrofons, skaļrunis

Saistītie raksti