Datuve :: Ar Panasonic LUMIX GH3 kameru foto un video uzņemšana jaunā līmenī

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 97

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 97

Datuve.lv video
Top.LV

Ar Panasonic LUMIX GH3 kameru foto un video uzņemšana jaunā līmenī

Ievietoja: Antra_F @ 2012.09.21 08:02  

Panasonic laidis klajā LUMIX GH3 – savu spēcīgāko un modernāko digitālo vienobjektīva bezspoguļa kameru (DSLM) ar maināmiem objektīviem. Eleganti izturīgā un kompaktā 550 gramus smagā korpusā (ar bateriju un SD atmiņas karti) ietērptā kamera dāvā neticami augstvērtīgu video un foto attēlu kvalitāti. Jaunā LUMIX GH3 kamera ir apveltīta ar plašām profesionāla līmeņa iestatījumu regulācijas iespējām, un tās aprīkojumā ietilpst 16,05 megapikseļu Live MOS attēlveidošanas sensors, kas apvienojumā ar jaudīgo Venus Engine attēla apstrādes dzini nodrošina izcili asus foto un video attēlus. Un pateicoties ārkārtīgi ātrajam un precīzajam autofokusam, jūs vienmēr varēsiet iegūt profesionāla līmeņa attēlus ar vissmalkākā līmeņa detalizācijas pakāpi.

Attēla dzidrums un kontroles iespējas lieliskai video kvalitātei

Jaunā LUMIX GH3 kamera, kas ir pats svaigākais papildinājums Panasonic LUMIX G sērijas produktu ekosistēmā, paaugstina video kvalitātes snieguma līmeni starp kamerām ar maināmiem objektīviem. Spēcīgais LUMIX GH3 attēlveidošanas sensors ļauj jums uzņemt gan 1080 50p Full HD AVCHD formāta video ar 28 Mbit/s datplūsmas ātrumu, gan arī MOV1 formāta video ar 72 Mbit/s datplūsmas ātrumu un ALL-I kodējumu.



Pateicoties ISO jutības standarta diapazonam no ISO 200 līdz ISO 12800 vai arī paplašinātajam diapazonam no ISO 125 līdz ISO 25600, lietotājs var uzņemt kinematogrāfiskas kvalitātes un detalizācijas video pat vājas gaismas apstākļos.

Neatkarīgi no tā, vai filmējat interviju vai arī aktīvas darbības ainas, jūsu rīcībā vienmēr būs augstvērtīgas kvalitātes video izejmateriāli MP4, MOV vai AVCHD formātā, turklāt video indeksēšanas funkcija bez video kompresija nodrošinās papildus ērtības tālākā materiālu apstrādes procesā.

Video režīmā ir pieejams pastāvīgā autofokusa režīms, autofokusa sekošana, kā arī sejas atpazīšanas autofokuss, kas parūpēsies, lai pat kustībā esošs cilvēka portrets būtu vienmēr asumā.

Profesionāla kvalitāte kustībā

Vai tā būtu tālīnas lauku ainavas filmēšana vai arī kukaiņu fotografēšana naksnīgos džungļos, vieglā un kompaktā LUMIX GH3 kamera ir gatava kopā ar jums doties jebkādos piedzīvojumos, jo tās parocīgais, klasiskā formā veidotais korpuss ir gan mitruma, gan arī putekļu drošs. Un pateicoties 16,05 megapikseļu Live MOS attēlveidošanas sensoram un pilnveidotajām 3DNR (3D Noise Reduction) un MNR (Multi-process Noise Reduction) trokšņu samazināšanas tehnoloģijām jūs vienmēr varēsiet iemūžināt burvīgus un dabisku krāsu piesātinātus attēlus.

LUMIX GH3 kameras aprīkojumā ietilpst ultra ātrdarbīga un precīza Light Speed AF autofokusēšanās tehnoloģija, kas ļauj ar visaugstāko precizitāti un asumu nofotografēt pat ļoti strauji kustīgus objektus. Sērijveida foto režīmā – ar 6 pilnas izšķirtspējas kadriem sekundē vai arī 20 četru megapikseļu izšķirtspējas kadriem sekundē – profesionālie foto meistari, pat atrodoties kustībā, varēs iegūt nevainojamus kadrus.



Jaudīgā un universāli pielietojamā LUMIX GH3 kamera ir arī savietojama ar praktiski visiem jums vēlamajiem aksesuāriem. Tajā ir iebūvēts sinhronizācijas savienojums studijas apgaismojuma iekārtu izmantošanai, un aprīkojumā ietilpst arī virkne ar citiem profesionāļu ikdienā noderīgiem aksesuāriem, piemēram, trokšņus slāpējošs virzītais mikrofons, kuru pie kameras var viegli pievienot ar 3,5 milimetru austiņu spraudni. Papildus enerģijai un fotografēšanas variācijām, LUMIX GH3 var aprīkot ar papildus bateriju bloku (battery grip), kas ļauj gan uzņemt vairāk fotogrāfiju, gan arī labākai kadra stabilitātei piešķir kamerai papildus svaru. Līdz ar papildus bateriju bloku LUMIX GH3 kameru var ērti lietot arī vertikālā satvērienā un joprojām viegli kontrolēt nepieciešamos iestatījumus.

Uzlūko pasauli citādāk

Uzņem fotogrāfijas, kādas nevienam citam nav pa spēkam – kameras vieglais korpuss jums ļauj LUMIX GH3 paņemt līdzi praktiski itin visur, lai uzņemtu izcilas kvalitātes foto un video. Izvēlieties sev ērtāko kadrēšanas paņēmienu, vai nu lietojot 3 collu OLED ekrānu ar augsto 614 tūkstošu punktu izšķirtspēju, vai arī izmantojot klasiskā tipa 1744 punktu izšķirtspējas OLED skatu meklētāju. Turklāt LUMIX GH3 klusā slēdža darbība ļaus jums netraucēti uzņemt sev vēlamos kadrus.

Fotografēšanas un koplietošanas brīvība

Kamerā iebūvētais inteliģentais WiFi atbalsts nodrošina jums vieglas savienojuma iespējas ar pasauli un dāvā pilnīgu fotografēšanas brīvību. Ar attālinātas vadības palīdzību caur viedtālruni vai planšetdatoru no kameras nosūtot attēlus uz jūsu biroja datoru, jūs varat ar saviem kolēģiem koplietot fotogrāfijas jau tūliņ pat pēc to uzņemšanas. Turklāt LUMIX Link viedtālruņu / planšetdatoru aplikācija Android un iOS operētājsistēmām dāvā iespēju attālināti kontrolēt arī kameras funkcijas, piemēram, uzņemt fotogrāfiju pašam nemaz neatrodoties klāt pie kameras.

Tagad jums arī vairs nav nepieciešamības vienmēr nēsāt līdzi datu kabeli, jo uzņemtos attēlus var viegli un ātri noglabāt un koplietot ar LUMIX Club Cloud Sync Service mākoņpakalpojuma palīdzību. Lai aiztaupītu jūsu laiku un pūles pēc garas foto sesijas, LUMIX GH3 kamera spēj pati pievienoties uzticamajiem WiFi tīkliem, piemēram, jūsu mājās vai birojā, lai automātiski nosinhronizētu uzņemtos foto un video ar mākoņserveri.



Kļūsti par daļu no LUMIX G mikrosistēmas

Panasonic Attēlveidošanas tīkla biznesa nodaļas un globālās Fotokameru biznesa nodaļas vadītājs Ičiro Kitao stāsta: „LUMIX G sērijas produktu ekosistēma ir pastāvīgi virzījusi uz priekšu tehnoloģiju inovācijas, un LUMIX GH3 kamera ir iezīmēju vēl vienu būtisku industrijas attīstības posmu. Plašais izsmalcināto funkciju klāsts apvienojumā ar intuitīvas lietošanas īpašībām LUMIX GH3 kameru padara patiesi jaudīgu un universāli izmantojamu instrumentu gan profesionāļu, gan arī nopietnu amatieru vajadzībām. Tiem, kas lūkojas pēc premium kategorijas kameras ar maināmiem objektīviem, LUMIX GH3 noteikti patiks. Izcils video uzņemšanas sniegums un grandioza foto kvalitāte – mēs esam patiesi lepni par LUMIX GH3 kameras inovācijām.”

Kā daļa no LUMIX G sērijas sistēmas, LUMIX GH3 kamera ļauj jums izmantot pasaulē plašāko Micro Four Thirds standarta objektīvu (17) un aksesuāru klāstu, kas nodrošinās jūs ar iespējām iemūžināt dzīves mirkļus jebkurā situācijā. Šajā klāstā ietilpst arī Panasonic jaunie, augstvērtīgie un pret mitrumu un putekļiem nodrošinātie LUMIX G X sērijas 12-35 mm un 35-100 mm objektīvi ar F2.8 diafragmas atvērumu visā tālummaiņas diapazonā.



LUMIX GH3 galvenās raksturīpašības

• Izcila DSLM kameras kvalitāte: Līdz ar 16,05 megapikseļu Live MOS attēlveidošanas sensoru, Venus Engine attēla apstrādes dzini un augsto ISO 12800 vai ISO 25600 (paplašinātajā diapazonā) jutību iespējams uzņemt neticamas kvalitātes video un foto pat vājas gaismas apstākļos.
• Pielāgojama un vienmēr gatava darbam: Vieglā un tikai 550 gramus sverošā (ieskaitot bateriju un SD atmiņas karti) LUMIX GH3 kamera ir ļoti ērti pārnēsājama, bet pilnveidotā autofokusēšanās tehnoloģija palīdzēs notvert jebkurus notikumus.
• Universāla un elastīgi pielietojama: LUMIX GH3 kamera piedāvā 1080 50p Full HD kvalitātes video ierakstu dažādos formātos ar pilnvērtīgu video satura indeksāciju vieglākai rediģēšanai.
• Jaudīga un parocīga: LUMIX GH3 kamera apgādāta ar pilnveidotu un intuitīvu lietotāja saskarni, kas ļauj vēl vieglāk nodoties radošām izpausmēm un uzņemt grandiozus foto un video. Un pateicoties WiFi savienojuma atbalstam kamera arī piedāvā ērtas satura koplietošanas un pārsūtīšanas iespējas.
• Robusta, bet joprojām eleganta: LUMIX GH3 kameras izsmalcinātais dizains teicami papildina tajā izmantotās modernās tehnoloģijas, turklāt kamera nebaidās no mitruma un putekļiem. LUMIX GH3 ir patiesi smalka un tai pat laikā arī ļoti praktiska kamera ar spilgtu un košu 3 collu OLED ekrānu un iespējām tai pievienot dažādus profesionāla līmeņa aksesuārus.

Saistītie raksti