Datuve :: HP piedāvā pirmo Wi-Fi datorpeli

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 53

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 53

Datuve.lv video
Top.LV

HP piedāvā pirmo Wi-Fi datorpeli

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.17 10:36  

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard laidis klajā pirmo mobilo Wi-Fi® datorpeli nozarē. Jaunais produkts tika prezentēts kopā ar jaunu aksesuāru līniju HP datoriem. Aksesuāru produktu sērija, kas ietver sevī arī augstākās klases tīmekļkameras, izceļas ar smalku un mūsdienīgu dizainu un atbilst gan privāto patērētāju, gan biznesa klientu vajadzībām.

HP Wi-Fi®mobilā datorpele ir pirmā Wi-Fi® datorpele nozarē. Jaunā datorpele ir savā ziņā tehnoloģiskā revolūcija, jo tā darbojas bez vadiem un ārējiem uztvērējiem. Datorpele tiek uztverta ar datorā iebūvēto Wi-Fi® uztvērēju, ļaujot izmantot USB pieslēgvietu citu datora aksesuāru pieslēgšanai. Datorpeles baterijas darbības ilgums ir 9 mēneši, kas ir apmēram divreiz vairāk nekā analogiem Bluetooth® modeļiem.


Jauna HP tīmekļkamera HD-4110 padara iespējamu Full HD video zvanu veikšanu ar tikai trīs klikšķu palīdzību, kas nodrošina līdz šim visērtāko lietošanu un vislabāko video kvalitāti. Platekrāna modelis ar Full HD 1080 var ierakstīt video ar ātrumu 30 kadri sekundē. HP tīmekļkameras ļauj lietotājiem vienkārši un ātri uzstādīt savas iemīļotas tērzēšanas aplikācijas (AIM, Window Live, Skype vai Yahoo), uzņemt fotoattēlus un ierakstīt video.

Saskaņā ar HP veikto pētījumu, 92% tīmekļkameru lietotāju izmanto tās video zvanu veikšanai, 42% uzņem fotoattēlus un 34% ieraksta video. Īpaši izstrādātais mikrofons filtrē fona trokšņus, ļaujot lietotājiem izbaudīt skaļāku un tīrāku skaņu.

Jaunā tīmekļkamera, kas ļauj lietotājiem tērzēt, uzņemt skaidras HD fotogrāfijas, video un veidot attēlus, ir kļuvusi par Dizaina un tehnoloģiju inovāciju balvas laureātu šogad notikušajā Consumer Electronics Show 2011 izstādē.


Jaunums ir HD tīmekļkamera HD-2200, ar ko ir ērti rediģēt HD video, tērzēt ar draugiem tiešsaistes režīmā, kā arī apmainīties ar fotoattēliem – tas viss nāk kopā ar integrētu mikrofonu un plug-and-play USB savienojumu.

“Jaunā HP aksesuāru līnija darbojas uz jebkura datora un sniedz lietotājiem plašu izvēles brīvību, pārdomātu dizainu un izcilu kvalitāti,” uzsver Tjego Dramonds (Taiego Dramonds), HP Personālo sistēmu grupas mazumtirdzniecības viceprezidents Eiropā, Tuvajos un Vidējos Austrumos un Āfrikā. “Ar jauniem HP aksesuāriem ikviens tagad var atklāt jaunas iespējas, ceļot un pievienoties tīklam bez jebkādām problēmām.”

Jaunajā aksesuāru līnijā ietilpst:

• Nozarē pirmā mobilā Wi-Fi® datorpele, kas piedāvā lietotājiem bezvadu savienojuma iespējas un bateriju ar ļoti ilgu darbības laiku. Jaunā HP mobilā Wi-Fi® datorpele ļauj izvairīties no vadiem un ārējiem uztvērējiem, tā ir moderna un ērta.


• HP 2.4GHz bezvadu optiskā datorpele, kas ir pieejama septiņās brīnišķīgās krāsās. Tā ir piemērota tiem lietotājiem, kas īpaši piedomā par savu stilu un to, lai datorpeles krāsa saskanētu ar klēpjdatora krāsu: zelta, sarkanu, zilu, zaļu, purpursarkanu, alumīnija vai pelēku.
• HP tīmekļkamera HD-4110 - piedāvā lietotājiem autofokusa funkciju un ļauj uzņemt skaidrus, asus attēlus arī vāja apgaismojuma apstākļos.
• Ar HD-2200 ir iespējams panākt skaidrus attēlus un skaņu, kas ir maksimāli pietuvināta reālajai. Tas ir iespaidīgu funkciju apvienojums par ļoti saprātīgu cenu.
• HP multimediju skaļruņi 2.0 un HP un kompakta skaļruņu sistēma, kas 2.1 nodrošina augstas kvalitātes skaņu un smalku dizainu par ļoti pieejamu cenu.
• Jaunās HP In-ear stereo austiņas, kas ir ideāli piemērotas viedtālruņiem, planšetdatoriem un personāliem datoriem ar 3 mm audiozeju.
• HP augstas kvalitātes melna datorsoma ar izvelkamo rokturi. Tagad ir pieejami jauni izmēri: 35.5 cm (14”), 40.6 cm (16”) un 43.9 cm (17.3”).
• Jauna HP Urban mugursoma ar izmēru 43.9cm (17.3”) būs drošs ceļabiedrs, kas ir ideāli piemērots tiem ceļotājiem, kam svarīgs moderns dizains un droša sava datora aizsardzība.

Cenas un pieejamība

• HP Wi-Fi® mobilā datorpele: cena no 39 Ls, pieejama no 2011. gada jūnija.
• HP 2.4GHz bezvadu optiskās datorpeles jaunās krāsās pieejamas sākot ar 2011. gada jūliju, cena – no 20 Ls.
• HP tīmekļkamera HD-4110: ir pieejama jau šobrīd, par cenu no 80 Ls.
• HP tīmekļkamera HD-2200: cena 23 Ls, pieejama sākot ar 2011. gada maiju.
• HP multimediju skaļruņi 2.0 un HP Kompakta skaļruņu sistēma 2.1: jau ir pieejami par cenu attiecīgi no 20 Ls un 31 Ls.
• Jaunas in-ear stereo austiņas: cena no 20 Ls, pieejamas no 2011. gada maija.
• HP Urban mugursoma: jau ir pieejama par cenu no 39 Ls.
• Melnas klēpjdatoru somas ar izvelkamo rokturi: cena no 20 Ls, pieejamas no 2011. gada maija.

Papildus informācija: www.hp.com/eur/accessories

Saistītie raksti

Komentāri

#1 expiorer @ 2011.05.17 11:18

Ja mans Vai-Fai ir 99% noslogots velkot torrentus, tā pele nesāks lagot?

#2 reroipxe @ 2011.05.17 12:22

Nedomāju, jo tuvākajā laikā tavs neta ātrums tā pat nespēs apsteigt vī fī ātrumu...

#3 karuuzo @ 2011.05.17 13:11

WiFi peles ideja nav nekas jauns, Androidiem un iFoniem ir api, kas "pārvērš" telefonu "pelē". Neredzu gan īsti jēgu tam, bet interesanti. Varbūt tai pelei var pieslēgt USB HDD un uzlikt torrentu kačātāju :D

m

#4 ddd2 @ 2011.05.17 14:54

cik glupam ir jābūt lai viedo tālruni + api uzskatītu par datorpeles aizvietotāju ikdienas darbā :)
man sen ir tracinājis ka usb ports tiek aizsists ar uztvērēju/raidītāju kaut gan pašam kompim ir blietooth iekšās jau. dīvaini ka neviens cits nebij to agrāk uztaisijis, ka tik tur nav kāds āķis visā tajā ... moš pele smaga ....

#5 Anons @ 2011.05.18 17:10

Jūs taču neturētu visu dienu ieslēgtu rūteri aiz antenas, vai ne? Jādomā, ka arī peli nevajadzētu. Turklāt Wi-Fi it kā tērē vairāk enerģijas nekā Bluetooth (lai gan varbūt var pazemināt jaudu, bet pats standarts vienalga sarežģītāks).

#7 Android WWW @ 2011.05.19 20:42

kā no šīs cūkkūts var izdzēst acc?

#8 valchazzz @ 2011.05.26 14:59

Mani vairāk interesē kas cits - vai reakcijas ātrums / precizitāte būs labāka, kā citām bezvadu pelēm? Cik zinu, gan bluetooth, gan radio peles ir gana bremzīgas. Par gaming, piemēram, praktiski var aizmirst.