Datuve :: Ierīce, kas spējot nodrošināt līdz pat 10 reizes lielāku WiFi ātrumu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 82

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 82

Datuve.lv video
Top.LV

Ierīce, kas spējot nodrošināt līdz pat 10 reizes lielāku WiFi ātrumu

Ievietoja: OskarsM @ 2016.02.25 21:29  

eero

Iespējams, ka lielākajai daļai cilvēku ir nācies saskarties ar problēmu, kad vēlaties strīmot Netflix vai kādu citu aplikāciju savā ērtajā dīvānā, taču piepeši atskārstat, ka Wi-Fi tīkls tik tālu nesasniedz vai arī ātrums kļuvis krietni lēnāks. Te talkā var nākt Eero kastīte - izstrādātāji apgalvo, ka tā spējot palielināt gan interneta ātrumu, gan pārklājumu.

Eero tehnoloģija spējot Wi-Fi lejupielādes ātrumu palielināt no 8 Mbps līdz pat 90 Mpbs. Jāpiebilst, ka Lielbritānijā vidējais lejupielādes ātrums ir ap 24.9 Mpbs - var secināt, ka Eero Wi-Fi piedāvājums vismaz angļiem izklausās patiesi kārdinoši.

Eero bezvadu interneta kaste izmēros līdzinās kaut vai Apple TV, turklāt, to var arī kontrolēt, izmantojot speciālu aplikāciju mobilā telefonā, pie kam - tai nav vajadzīga parole, bet gan tikai telefona numurs.

Produkts tiek pārdots komplektos pa trīs kastēm, kas nodrošinās ļoti kvalitatīvu, ātru un stabilu Wi-Fi bezvadu internetu. Tie kalpo kā maršrutētāji, zonas paplašinātāji un bezvadu interneta piekļuves punkts.

Uzstādot Eero, mobilajā telefonā esošā aplikācija piedāvās nelielu konsultāciju par labākajām maršrutētāja atrašanās vietām, kā arī iepazīstot klientu ar citām noderīgām lietām.

Tāpat ir iespējams organizēt vairāku Wi-Fi centrmezglu sadarbību savā starpā, tādējādi aplikācija palīdzēs optimizēt pārklājumu un ātrumu. Interesanti, taču Eero kastēm ir izveidots tikai viens mirgojošs indikators, kuru izstrādātāji vēlējās padarīt pēc iespējas neuzkrītošāku.

Ar aplikācijas palīdzību var noteikt, kādas ierīces ir savienotas ar Wi-Fi internetu un interneta funkcionalitāti reālā laikā. Turklāt šajā programmā ir iespējams izveidot arī savu "ciemiņus", kuriem ir atļauts pieslēgties Tavam bezvada internetam. Tad viņiem tikai atliks nospiest attiecīgo pogu aplikācijā, ja tās nav - tad var nosūtīt uzaicinājumu ziņas formā.

Eero pati meklēšot regulāras pārbaudes, lai pārliecinātos, ka tīkls darbojas labākajā kvalitātē un nepieciešamības gadījumā veiks pārstartēšanu (reboot), ja bezvadu internetā radīsies kaut kādas problēmas.



Kompānija globāli sāks pārdot trīs veidu Eero komplektus jau šonedēļ, un to cena būs 360 mārciņas jebšu ap 460 EUR. Paliek vien atklāts jautājums - cik reāli efektīva ir šāda tehnoloģija un vai visai lielās cenas vērta...

Saistītie raksti