Datuve :: Toshiba paziņo par jaunu 8GB Wi-Fi SDHC atmiņas karti

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 80

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 80

Datuve.lv video
Top.LV

Toshiba paziņo par jaunu 8GB Wi-Fi SDHC atmiņas karti

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.06.23 13:12  

Toshiba nebūs pirmie, kas tirgū piedāvā Wi-Fi SD atmiņas kartes, taču ar uzņēmuma atpazīstamo vārdu nebūs grūti uzsākt darbību arī šajā tirgus segmentā. Toshiba ir pazīstami datu uzglabāšanas iekārtu tirgū, turklāt uzņēmums ražo savus flash NAND atmiņas moduļus. Tas varētu radīt grūtības tādiem potenciālajiem konkurentiem kā Eye-Fi, ņemot vērā, ka Toshiba varētu piedāvāt labāku karšu cenu, pateicoties zemākām materiālu izmaksām.

Toshiba ir paziņojuši par savu pirmo Wi-Fi SDHC atmiņas karti, kas izmantos 802.11b/g tehnoloģiju. Karte derēs visām digitālajām fotokamerām ar SDHC kartes slotu. Toshiba piedāvātā karte piedāvās kādu jaunu, interesantu iespēju – divas fotokameras, kurās ir šī karte, varēs savā starpā savienot, lai bez vadu palīdzības varētu dalīties ar attēliem. Karte atbalsta JPEG un RAW attēlu formātus.

Toshiba ir apvienojušies ar uzņēmumu Trek, lai izveidotu forumu "Standard Promotion Forum for Memory Cards Embedding Wireless LAN". Foruma mērķis ir piesaistīt digitālo kameru ražotājus un citus interesentus, lai izplatītu šo tehnoloģiju, ar mērķi izveidot Wi-Fi karšu standartu.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 ruk @ 2010.06.24 12:50

nav bildes.... .... ... :( līdz ar to nav intresanti....