Datuve :: Toshiba paziņo par 32 collu Power TV televizoriem ar iebūvētu akumulatoru

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 47

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 47

Datuve.lv video
Top.LV

Toshiba paziņo par 32 collu Power TV televizoriem ar iebūvētu akumulatoru

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.11.30 09:02  

Toshiba paziņojuši par Power TV televizoru (24 un 32 collu) līniju. Jaunajiem LED televizoriem būs iebūvēti akumulatori. Toshiba apgalvo, ka Power TV ir pasaulē pirmie televizori ar uzlādējamu akumulatoru, kas piedāvās vēl 2 stundas skatīties televizoru pat pēc tam, kad pazudusi strāvas padeve.

TV paneļu izšķirtspēja netiek precizēta, taču zināms, ka tiem ir LED izgaismojums. Jaunajos televizoros realizēta Auto Signal Booster funkcija, kas uzlabos signāla uztveri . Savukārt Auto View tehnoloģija optimizēs attēla kvalitāti, atkarībā no apkārtējā apgaismojuma.


Pagaidām gan netiek ziņots, kad jaunie televizori varētu parādīties veikalu plauktos un kāda būs to cena (preses relīzē gan norādīts, ka ar šiem televizoriem uzņēmums centīsies piedāvāt kvalitāti dažādiem tirgus segmentiem par pieejamām cenām).

Compulenta

Saistītie raksti

Komentāri

#1 ddd2 @ 2010.11.30 10:51

led tv cena + akumulatori, 100ls vairāk gan jau vismaz nekā analogs pliks led tv

#2 Goša @ 2010.11.30 11:08

Sharps LCD televizorus uz baterijām tirgoja jau 6 gadus atpakaļ. Gerkenā melbalto TV uz baterijām pa 10 Ls gadus 3 atpakaļ varēja nopirkt. KUR TE TAS super jaunums?

#3 taraCkaans @ 2010.11.30 14:45

Jaunums laikam taads, ka varees panjemt super jaunu krediitu, lai vareetu to briinumu iegaadaat, un, savukaart, tad, kad deelj krediitu piedzineejiem nevarees vairs elektriibu nomaksaat, peec elektriibas atsleegshanas varees veel 2h skatiities tv ^_^ !!!
Protams, ja dekoderis buus iebuuveets...