Datuve :: iOS lietotājiem tiek piedāvāta Atari labāko spēļu izlase

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 67

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 67

Datuve.lv video
Top.LV

iOS lietotājiem tiek piedāvāta Atari labāko spēļu izlase

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.04.10 22:15  

Spēļu cienītāji, kam īpaši pie sirds iet vecās video spēles, noteikti būs iepriecināti, uzzinot, ka Apple App Store programmatūras veikalā tiek piedāvāta Atari’s Greatest Hits programma. Tajā pieejamas 100 dažādas Atari spēles, ieskaitot Centipede un Breakout.

Atari tika dibināts 1972. gadā, taču pēc 12 gadiem uzņēmums sadalījās, izveidojot Atari Corporation un Atari Games. 1998. gadā, kad Hasbro Interactive ieguva visus Atari Corporation īpašumus, tika izveidots Atari Interactive. Atari specializējas video spēļu sistēmu un spēļu automātu veidošanā.

Tagad Apple App Store programmatūras veikalā tiek piedāvāta Atari’s Greatest Hits programma ar 100 populārākajām Atari spēlēm. Programmā atrodamas 92 Atari 2600 spēles un 18 Atari Arcade spēles. Programma pieejama par velti ar bezmaksas Pong spēles versiju, taču par 99 centiem iespējams iegādāties vēl 4 spēles vai 99 pārējās par 15 dolāriem.


Visas spēles ir atjauninātas, lai tās varētu izmantot iOS platformas skārienjutīgās kontroles iespējas. Dažas spēles piedāvā Bluetooth vairākspēlētāju režīmu, ļaujot sacensties ar citiem iOS ierīču lietotājiem. Spēles iespējams spēlēt gan krāsainā, gan melnbaltā režīmā.

Kā vienīgo programmas mīnusu var minēt faktu, ka tajā netiek piedāvātas tādas populāras spēles kā Pitfall, River Raid, E.T. un Pac-Man.

Programma pieejama iPhone, iPad un iPod touch lietotājiem un to var iegādāties šeit

DailyTech

Saistītie raksti