Datuve :: IZZI pilnveido HD TV kanālu klāstu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 95

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 95

Datuve.lv video
Top.LV

IZZI pilnveido HD TV kanālu klāstu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.03.28 10:26  

Telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēja IZZI digitālās televīzijas klienti no šodienas, 28. marta, var skatīties jaunu augstas izšķirtspējas (HD) televīzijas kanālu Outdoor Channel HD. IZZI ir vienīgais kabeļoperators Latvijā, kas gan šo, gan citus HD kanālus saviem klientiem piedāvā bez papildu samaksas.

„Mēs nepārtraukti domājam, kā pilnveidot piedāvāto televīzijas kanālu klāstu. Ņemot vērā, ka HD televizori kļūst aizvien pieejamāki gan cenu, gan klāsta ziņā, augstas izšķirtspējas televīzijas ieviešana un popularizēšana ir viens no IZZI attīstības virzieniem. Šī iemesla dēļ mēs pieņēmām lēmumu, ka pirmie Latvijā saviem klientiem nodrošināsim Outdoor Channel HD,” skaidro IZZI attīstības direktore Sandra Kraujiņa. „Turklāt, kā liecina mūsu veiktais pētījums, 62% respondentu vēlas skatīt HD kvalitātes televīzijas kanālus, bet ar nosacījumu, ka par tiem nav papildus jāmaksā. Tikai 5% televīzijas skatītāju ir ar mieru piemaksāt par teicamu attēla kvalitāti, tādēļ mēs esam vienīgais telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas saviem abonentiem HD kanālus piedāvā bez papildu samaksas.”

Šobrīd IZZI bezmaksas HD kanāli pieejami vairāk nekā 110 000 mājsaimniecību Rīgā.

Outdoor Channel HD ir ASV populārākais televīzijas kanāls, kura saturs, kā liecina tā nosaukums, tiek uzņemts ārpus filmēšanas studijas. Turklāt tas tiek pārraidīts augstā izšķirtspējā, kas būtiski uzlabo attēla kvalitāti, salīdzinot ar ierastajiem televīzijas kanāliem. Outdoor Channel HD popularizē un izglīto skatītājus par tradicionālajiem aktīvās atpūtas veidiem brīvā dabā, piemēram, medībām, makšķerēšanu, piedzīvojumiem, braukšanu pa bezceļiem, izdzīvošanu utt. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.outdoorchannel.com.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Ventspilnieks @ 2011.03.28 18:23

Vot var dirst a

#2 izzi piizii @ 2011.03.31 23:13

Varbūt Rīgā to izzi var skatīties, bet citur LV nerekomendēju :D