Datuve :: Sagaidi pavasari ar spilgtajām Logitech Fantasy kolekcijas pelēm

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 50

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 50

Datuve.lv video
Top.LV

Sagaidi pavasari ar spilgtajām Logitech Fantasy kolekcijas pelēm

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.03.22 10:36  

Iestājoties pavasarim, arī Latvijā nopērkamas Logitech Fantasy kolekcijas datorpeles, ko iespaidojušas modes tendences un popkultūra. Tās ļauj izpausties jūsu personībai ar datorpeli, kas ir tikpat unikāla, cik jūs paši.

“Ar Fantasy kolekciju mēs pievienojām mazliet jautrības un iedvesmas mūsu datorpelēm,” sacīja Rorijs Dūlejs, Logitech vadības ierīču nodaļas vadītājs. “Mūsu iedvesmas pilnās krāsas un raksti ienes jūsu dzīvē mazliet fantāzijas.”


Krāsaini un rotaļīgi raksti
Ar krāšņiem un sarežģītiem rakstiem, noslēpumainais un elegantais Fleur Dark motīvs izraisa sajūtas un noskaņu, kas piešķir asi konturētu eleganci jūsu datoram. Fleur Dark izsmalcinātais dizains un vienkāršās krāsas labi iet kopā ar jebkuru citu Logitech produktu.


Pink Balance motīva iedvesmas avots ir gaisa akrobāts augstu virs pūļa. Šis rotaļīgais raksts izstrādāts, lai piešķirtu jautrību un pārdrošību jebkuram datoram.


Cena un pieejamība
Fleur Dark un Pink Balance datorpeles jau nopērkamas Elkor veikalos par Ls 20.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 sammo2 WWW @ 2011.03.23 22:48

A kā viņas bīdās, ja salīdzina ar visprastākajām ( http://www.mousearena.com/wp-content/uploads/2010/02/older-stile-logit… ) ? Vienreiz sen biju nopircis kādu Logitech bezvadu pelīti, vēlāk arī ar vadu, taču galīgi nevarēju ne novaldīt, ne labi noregulēt, tāpēc vēl tagad pieturos pie tām pašām, kas attēlā... Nez kāpēc jaunās tā nevar pieregulēt, lai strādātu tāpat kā vecās..., to var kāds izskaidrot?
Ir jau ierasts tas reflekss, pabīdot peli noteiktā ātrumā uz noteiktu pusi, viņa būs, piemēram, uz loga krustiņa. Ar veco varu, ar jaunajām nekādīgi :D Lai strādātu optimāli ātri, man der tikai vecā stila pelītes, ar jaunajām kaut kā tā nevar...
It kā jau sīkums, bet nu tomēr...

#2 m77 @ 2011.03.24 07:55

Milziigs truukums - saanu pogas, kas pie taam ir pieradis nekad vairs neiegaadaasies peli bez taam...