Datuve :: IZZI papildina TV kanālu klāstu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 108

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 108

Datuve.lv video
Top.LV

IZZI papildina TV kanālu klāstu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.03.16 17:15  

Telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs IZZI, atsaucoties klientu pieprasījumam, papildinājis televīzijas programmu klāstu digitālās televīzijas klientiem ar diennakts pokera kanālu Propoker, kā arī jaunu humora tematikas kanālu Comedy TV.

„Domājot par klientu ērtībām, IZZI īpašu uzmanību pievērš televīzijas programmu tematikai un klientu pieprasījumam, tādēļ pieņemts lēmums uzsākt divu jaunu kanālu pārraidi,” skaidro uzņēmuma attīstības direktore Sandra Kraujiņa, norādot, ka šo gadu uzņēmums velta programmu klāsta un tīkla modernizācijai. Tā, piemēram, izmantojot maģistrālo optikas tīklu, notika Rīgas kabeļtelevīzijas galvasstaciju apvienošana. Rezultātā Rīgā nodrošināta augstāka līmeņa TV programmu signāla stabilitāte un kvalitāte un televīzijas programmu piedāvājums, mazpieprasītus kanālus aizstājot ar jauniem, populāriem kanāliem.

Propoker ir Krievijā pirmais diennakts televīzijas kanāls, kas veltīts kāršu spēlei pokeram. Programma orientēta uz visplašāko auditoriju: tiem, kas spēlē, kas vēlas iemācīties to darīt, kas vēlas labāk iemācīties spēlēt pokeru, un tiem, kas seko līdzi šai kāršu spēlei. Kanālā ikviens interesents varēs skatīties pokera skolu, pokera jaunumus, pokera turnīrus, mākslas un dokumentālās filmas par kanāla tematiku, kā arī izklaides sižetus. Plašāk par jauno kanālu var uzzināt www.tvpropoker.com.

Comedy TV ir izklaides kanāls, kurā skatāmas tādas popularitāti ieguvušas pārraides kā Naša Russia, Comedy Woman, Bešnl Geographic u.c. Tikai Comedy TV var redzēt ekskluzīvus Comedy Club materiālus, kurā piedalās Krievijas, Ukrainas un Kaukāza valstu labākie humoristi. Vairāk informācijas var iegūt interneta vietnē www.comedyclub.ru.

Sākotnēji televīzijas kanāla Propoker testa versija būs redzama digitālās televīzjas klientu Bāzes pakā, tādējādi to ir iespējams pieslēgt vairāk nekā 110 000 mājsaimniecībām Rīgā. Savukārt kanāls Comedy TV iekļauts Krievu pakā. Jauno kanālu saturs aplūkojams arī IZZI īpaši izveidotajā interneta televīzijas programmā www.tv.izzi.lv.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 krona+ @ 2011.03.16 20:15

Vai tad tos mēslus kāds skatās?

#2 root @ 2011.03.17 05:37

Izzi iet smagi dirst ar šitiem reklāmrakstiem.

#3 Ventspilnieks @ 2011.03.17 09:00

Man kā ventspilniekam sevišķi svarīga informācija

#4 $$$ @ 2011.03.17 09:00

Viņi var papildināt, cik un ko grib. Mēslu kompānija!!! Ienīstu viņus. Novēlu drīzu bankrotu!

#5 Pro @ 2011.03.17 11:25

95% kanālu  IZZI pārraida krievu valodā! RESPECT!

Oriģināli plāta muti angliski, skaņa krieviski =) cik ilgi tas debīlismis vēl turpināsies? Vai nevar visus kanālus raidīt oriģināl valodā, nolādēts.
Ak vai krieviem laikam nav tik mūsdienīgu izklaižu filmu.

#6 bixiz1 @ 2011.03.18 03:09

Tā dīvaini šķiet, ka kuro reizi jau datuvē parādās ne īpaši aktuāla informācija plašākā kontekstā saistībā ar "IZZI"...

#7 izzi_menegeris @ 2011.03.19 08:56

aizverat mutes!!! :D