Datuve :: Logitech Harmony 700 (H700) vienkāršo mājas izklaides vadību

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 96

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 96

Datuve.lv video
Top.LV

Logitech Harmony 700 (H700) vienkāršo mājas izklaides vadību

Ievietoja: Bruno @ 2009.09.03 11:49  

Jums un ģimenes locekļiem patīk izklaidēties — skatīties televīzijas raidījumus, filmas, spēlēt spēles un klausīties mūziku —, ērti iekārtojoties dzīvojamajā istabā. Taču bieži rodas grūtības, lai varētu sākt skatīties gaidīto televīzijas raidījumu, jo ir jāatrod vairākas tālvadības pultis. Harmony® 700 ir jaunākā Logitech universālā tālvadības pults. Ar to ir vienkārši vadīt mājas izklaides iekārtas, un tā aizstāj līdz pat sešām dažādām pultīm. Tālvadības pultij Harmony 700 ir krāsu ekrāns, uzlādējamas baterijas un viena pieskāriena vadība biežāk lietotām darbībām.

“Miljoniem ģimeņu visā pasaulē iegulda līdzekļus, lai izveidotu labu mājas izklaides sistēmu ar plakanā ekrāna televizoriem un citām ierīcēm. Taču katrai no šīm ierīcēm ir sava tālvadības pults, un tas rada neērtības,” saka Logitech viceprezidents un Harmony pulšu nodaļas vadītājs Ašišs Arora (Ashish Arora). “Ja jums ir vairākas ierīces, jaunā tālvadības pults Logitech Harmony 700 būs piemērotākais veids, kā tās vadīt.”



Viena pieskāriena vadība

Tālvadības pults Logitech Harmony 700 piedāvā vadību ar vienu pogu. Tā vietā, lai, sekojot norādēm, jums būtu jāspiež vairākas pogas, pēc iestatīšanas jums atliks vien izvēlēties, ko darīt —, piemēram, skatīties DVD, — un pārējo paveiks tālvadības pults Logitech Harmony 700.

Krāsu LCD ekrāns

Ar krāsu LCD ekrānu rīkoties ir pārskatāmāk. Piemēram, ja skatāties televizoru, varat redzēt iecienītāko kanālu pogas, kas ar vienu klikšķi atvieglo pārslēgšanos uz citu iemīļotu raidījumu. Šajā gadījumā nevajag ievadīt vai atcerēties kanāla numuru.

Vienmēr uzlādēta un gatava darbam

Tālvadības pultij Harmony 700 komplektā ir uzlādējamas AA tipa baterijas, ar kurām bez atkārtotas uzlādes pults darbojas vairākas nedēļas. Kad jāuzlādē baterijas, vienkārši pieslēdziet pulti lādētājam.



Vienkārša iestatīšana

Tālvadības pults Logitech Harmony 700 iestatīšana notiek ļoti ātri - jums nav jāievada sarežģīti kodi. Tā vietā Logitech jaunāko tālvadības pulti pievienojiet savam PC vai Mac® tipa datoram un no tīmekļvietnes www.logitech.com/MyHarmony lejupielādējiet programmatūru. Pēc tam jāievada ierīces nosaukums un modeļa numurs — pārējo paveiks programmatūra Logitech Harmony. Varat būt pārliecināts, ka tālvadības pults Logitech Harmony 700 var vadīt praktiski jebkuru infrasarkano staru savienojuma mājas elektronikas ierīci — sākot no Betamax un beidzot ar Blu-Ray. Logitech tiešsaistes datubāze, kurā ir informācija par vairāk nekā 250 000 mājas izklaides ierīcēm, katru dienu tiek papildināta. Tādēļ varat būt pārliecināts, ka tālvadības pults darbosies gan ar šā brīža ierīcēm, gan arī ar ierīcēm, ko iegādāsieties turpmāk.

Cena un pieejamība

Tālvadības pults Logitech Harmony 700 būs nopērkama jau septembrī, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 129 eiro.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 GB @ 2009.09.09 16:28

Laba pults