Datuve :: Panasonic izsludina Eiropas mēroga fotokonkursu Lumix Award

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 125

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 125

Datuve.lv video
Top.LV

Panasonic izsludina Eiropas mēroga fotokonkursu Lumix Award

Ievietoja: rcnext @ 2008.10.27 17:37  

Panasonic Europe ir atklājusi Lumix Award digitālo fotogrāfiju konkursu tiešsaistē internetā. Šī konkursa pirmsākumi rodami 2002. gadā, kad kompānija Panasonic izveidoja Eiropas mēroga interneta fotokonkursu, kura mērķis bija veicināt radošu pieeju ciparu fotogrāfiju uzņemšanā, kā arī radīt vienotu interaktīvu platformu, lai fotogrāfiem būtu iespējams padalīties ar saviem darbiem. Šī gada fotokonkursa temats ir Dzīvā planēta iedrošinot dalībniekus iesūtīt fotogrāfijas, kurās, viņuprāt, vislabāk atspoguļota apkārtējā vide.

“Mēs ceram, ka Lumix Award fotokonkurss iedrošinās cilvēks būt radošākiem un parādīt apkārtējiem ar fotoaparāta palīdzību, kāda izskatās mūsu planēta dažādās vidēs,” konkursa mērķi izskaidroja Svens Dabelsteins, Panasonic Marketing Europe pārstāvis.



Konkurss ilgs sešus mēnešus no šī gada oktobra līdz nākamā gada martam. Katru mēnesi neatkarīga žūrija, kuras sastāvā būs profesionāli fotogrāfi un radoši cilvēki, izvēlēs vienu uzvarētāju, kurš balvā saņems Panasonic fotokameru DMC-FZ28. Savukārt Lumix Award kopvērtējuma uzvarētājs par labāko fotogrāfiju savā īpašumā saņems fotoaparātu DMC-G1, kas šobrīd ir pirmā kamera pasaulē, kas balstīta uz Micro Four Thirds sistēmu un ir ar maināmiem objektīviem.

Plašāku informāciju par konkursu iespējams iegūt interneta mājas lapā www.lumixaward.com.

...

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Gribulis_ @ 2008.10.28 09:49

Eiropas mēroga, diez cik būs liela konkurence.
Jāuzķēpā man ar kaut kas fotošopā .. :-)