Datuve :: Panasonic pirmo reizi piedāvā uz Micro Four Thirds sistēmu balstītus objektīvus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 89

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 89

Datuve.lv video
Top.LV

Panasonic pirmo reizi piedāvā uz Micro Four Thirds sistēmu balstītus objektīvus

Ievietoja: rcnext @ 2008.09.12 11:04  

Kompānija Matsushita Electric Industrial, kas ir viena no lielākajām sadzīves elektronikas ražotājām visā pasaulē un pārsvarā zināma ar zīmolu Panasonic, šodien iepazīstināja ar jauniem standarta un telefototālummaiņas maināmajiem objektīviem, kas radīti kamerām, kas savietojamas ar Micro Four Thirds standartu..

Lumix G Vario 14-45mm/F3.5-5.6 ASPH/MEGA O.I.S. jaunā standarta objektīvs ļauj uzņemt attēlus ar tālummaiņas diapazonu 14-45mm (35mm ekvivalents: 28-90 mm), tajā pašā laikā tas ir maza izmēra. Lumix G VARIO 45-200mm/F4.0-5.6/MEGA O.I.S. telefototālummaiņas objektīvs ļauj uzņemt attēlus ar tālummaiņas diapazonu 45-200mm (35mm ekvivalents: 90-400mm), tajā pašā laikā sniedzot augstu kontrastu un augstu krāsu atveides kvalitāti.



Abi jaunie objektīvi iekļauj Panasonic optisko attēlu stabilizētāju, kas ļauj uzņemt teicamas kvalitātes, skaidras un asas fotogrāfijas, novēršot roku trīcešanas, kā arī nepietiekamā apgaismojuma rezultātā radītos defektus.

Lumix G Vario standarta tālummaiņas objektīvs izmantojams plašā diapazonā - gan fotografējot portretus, gan ainavas. Tas nodrošina maksimālo fotografēšanas palielinājumu no 0,34x (35mm ekvivalentā) pie minimālā fokusa attāluma 30cm un līdz pat pilnai tālummaiņai. Asfērisko lēcu elementi nodrošina optisko atainojumu ar minimizētiem kropļojumiem pat pie 28mm platuma.

Saistītie raksti