Datuve :: Korejiešu gigants Samsung turpina savu sadarbību ar Armani modes dizaineriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 107

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 107

Datuve.lv video
Top.LV

Korejiešu gigants Samsung turpina savu sadarbību ar Armani modes dizaineriem

Ievietoja: AigarsIevins @ 2008.04.17 13:55  

Teju vai visu iespējamo sadzīves tehnikas grupu ražotājs Samsung jau kādu laiku piedāvā Armani dizaina tālruni. Milānas Internacionālajā Mēbeļu gadatirgū kompānijas prezentējušas augstas izšķirtspējas televizoru (HDTV).

Televizors pieejams 46 un 52 collu versijās, un tas pilnībā atbilst mūsdienu prasībām. Ekrāns spēj attēlot 1080p izšķirtspējā, kas šodien mājas vajadzībām ir augstākā iespējamā; tā pat televizorā izmantotais panelis darbojas ar Samsung 100 Hz displeju tehnoloģiju.


Ierīces dizaina izstrādē piedalījušies Giorgio Armani modes nama pārstāvji, un šis produkts iekļauts Armani/Casa 2008./2009. gada mājas mēbeļu kolekcijā. Kā vēsta paši autori, televizors atspoguļo Holivudas zelta laikmetu un tas veidots tā, lai telpā izceltos, nevis pazustu. Unikāli dizaina elementi, piemēram, spoguļa mirdzumā nopulēts rāmis un tālvadības pults, šo „zilo ekrānu” nenoliedzami izcels pārējo starpā.


Eiropas, Krievijas un Korejas tirgum pirmais modelis, kam būs stilīga tālvadības pults un speciāli veidota priekšpuse, būs pieejams jau līdz vasaras vidum, savukārt 52 collu Samsung/Armani televizors būs pieejams vasaras otrajā pusē.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 devil_angel WWW @ 2008.04.17 14:16

Tikai tamdel ka tur Bus armani elpas putiens virsu ta preces cena bus laikam kadi 40% vairak, kam tas vajadzigs, laiakm tikai izlutinatiem bagatniekiem... Galvenais jau ir itka teljuka kvalitate , es ta domaju, IBIO rio!!!

#2 Bruniz @ 2008.04.17 14:37

#1 nē, izskatam arī ir nozīme :P un vispār - tas, ka šamie sadarbojas, ir tikai pozitīvi, kgan jāatzīst, ka vismaz manai gaumei, samsungs vienmēr ir ražojis tehniku, kas dizaina ziņā, caurmērā, sit pušu konkurentu ;)

#3 krivikz @ 2008.04.17 17:55

Tas samsung telefons no armani ir diezgan pretiigs, vismaz man taa shkiet :) TV itkaa norm izskataas