Datuve :: Piešķir savam velosipēdam navigāciju ar „smrtGRiPS” rokturiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

Piešķir savam velosipēdam navigāciju ar „smrtGRiPS” rokturiem

Ievietoja: BaibaKlava @ 2015.01.15 08:04  


Nav bijis daudz tādu veidu, kā eleganti piešķirt savam divritenim navigāciju. „Boreal Bikes” projekts smrtGRiPS varētu būt ērts un gaumīgs veids, kā to izdarīt. Nepieciešams tikai pašrocīgi uzstādīt abos stūres galos rokturiem līdzīgas ierīces un tās „sapārot” ar savu viedtālruni, lai tu saņemtu norādījumus gan braukšanas laikā, gan arī tad, kad savu braucamrīku neizmanto.

Rokturi ļaus nenovērst skatienu no ceļa, lai ielūkotos navigācijas sistēmā savā viedtālrunī. Tā vietā, tie brīdinās tevi vibrējot. Piemēram, ja gaidāms pagrieziens pa kresi, tad vibrēs kreisais rokturis.

Vai tev ir gadījies ilgi meklēt savu braucamrīku publiskā velosipēdu novietnē? Izmantojot aplikāciju, tu vari sev šo darbiņu atvieglot. Aplikācija „smrtGRiPS” piedāvā pogu, ar kuru tu vari „piezvanīt” savam divritenim – tas liks tavam braucamajam nekavējoties signalizēt par savu atrašanās vietu.

Gadījumā, ja tavs velosipēds tiek nozagts, tu vari to uzmeklēt ar aplikācijas palīdzību. Kolīdz kāds cits „smrtGRiPS” lietotājs tam pietuvosies 100 metru rādiusā, tu nekavējoties saņemsi ziņu par to, kur tas atrodas.

Savienojot tos ar kādu no navigācijas aplikācijām (piemēram, Google Maps, smrtGRiPS Connect un citām), rokturi vibrējot brīdinās tevi ne vien par gaidāmajiem pagriezieniem, bet arī par ceļu bīstamību un satiksmes negadījumiem, un citām iespējamām problēmām.

Tu saņemsi ziņu arī par to, ka tavā tuvumā atrodas vēl kāds „smrtGRiPS” lietotājs. Šāda iespēja ir noderīga, piemēram, kopējos izbraukumos – tu vari palīdzēt, ja kāds no grupas biedriem apmaldās.

Cik tas izmaksās? Par 59 – 69 ASV dolāriem varēs iegādāties komplektu ar „smrtGRiPS” rokturiem un nepieciešamajiem papildrīkiem to uzstādīšanai.




Saistītie raksti