Datuve :: DEAC dodas uz CeBIT kā pasaules datu centru eksperts

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

DEAC dodas uz CeBIT kā pasaules datu centru eksperts

Ievietoja: Antra_F @ 2012.03.05 18:27  

Eiropas datu centru operators DEAC pasaulē lielākajā un ietekmīgākajā digitālā biznesa izstādē CeBIT prezentēs savu izvērsto datu centru infrastruktūru un stāstīts par galvenajiem iemesliem kādēļ Eirāzijas un Amerikas klienti izvēlas DEAC IT ārpakalpojumus. Hanoverē DEAC vēlas nodibināt jaunus kontaktus ar partneriem un potenciālajiem klientiem, kā arī nostiprināt pasaules līmeņa ekspertu statusu.

CeBIT norisināsies no 6. līdz 10. martam Vācijas pilsētā Hanoverē. DEAC eksperti konsultēs Latvijas stendā, ko organizē Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūra (LIAA) un tas atradīsies izstādes CeBIT 6. paviljonā. DEAC stenda numurs ir D08.



Stendā pastāvīgi darbosies četri DEAC eksperti no Latvijas, tai skaitā DEAC Mārketinga un attīstības departamenta vadītājs Oļegs Naskidajevs, Pārdošanas departamenta vadītājs Gundars Kulups, projektu vadītāji Ringolds Rozentals un Janis Gems. Uz izstādi dosies arī DEAC valdes priekšsēdētājs Andris Gailītis.

DEAC piedalīšanās izstādē un diskusijās sniegs iespēju pasaules līmeņa IT ekspertiem saņemt atbildes uz CeBIT galvenās tēmas: „Uzticības vadība” ("Managing Trust - Trust and security in the digital world") pamatjautājumiem. Diskusiju laikā DEAC eksperti dalīsies pieredzē, kas dažādu valstu klientiem kā austrumos tā arī rietumos palīdz panākt uzticēšanos datu centru pakalpojumiem. DEAC līdzās ar pasaules vadošajiem IT ekspertiem, dalīsies pieredzē ar to kādas ir Krievijas, Ukrainas un citu NVS valstu uzņēmu prasības pēc datu centru pakalpojumiem.

DEAC pieredze NVS tirgos noteikti būs interesanta Rietumeiropas datu centru ekspertiem. Savukārt Austrumeiropas vai Āzijas ekspertiem lieti noderēs DEAC veiksmes projektu pieredze strādājot ar Rietumeiropas vai Ziemeļamerikas klientiem.

“Mūsu izmaksas ir zemākas nekā Rietumeiropā, bet mūsu speciālistu varēšana, prasmes, radošums un atjautīgums ir ļoti augsts. To atzīmē klienti, kas novērtē iespēju radušās problēmas risināt ar dzīviem un alternatīvas meklējošiem speciālistiem,” stāsta DEAC valdes priekšsēdētājs Andris Gailītis.

DEAC izstādē demonstrēs savas priekšrocības: izvērsts datu centru tīkls, mākoņskaitļošanas - IT infrastruktūras noma, IT risinājumi biznesa aizsardzībai, standarta un ofšora hostings un daudzi citi pakalpojumi, kuru kvalitātē pārliecinājušies turpat 2500 klienti visā pasaulē.

“Strauji augošais pieprasījums pēc DEAC datu centru pakalpojumiem ir apliecinājums tam, ka uzņēmums ir atradis zelta vidusceļu kā vienlīdz būt interesantiem gan, piemēram, Vācijas, gan arī Krievijas, Ukrainas vai Kazahstānas uzņēmumiem,” norāda DEAC Mārketinga un attīstības departamenta vadītājs Oļegs Naskidajevs.

Saistītie raksti