Datuve :: Logitech izziņo G300 peli datorspēlēm

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 78

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 78

Datuve.lv video
Top.LV

Logitech izziņo G300 peli datorspēlēm

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.18 11:13  

Šodien Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) paziņoja par jaunāko atzinīgi vērtētās G-sērijas produktu - Logitech® G300 peli datorspēlēm. Tai ir deviņas programmēšanas iespējas, ļaujot pārvietot tastatūras komandas uz viegli sasniedzamām peles pogām un nodrošinot pārākumu pār konkurentiem spēlē.

Turklāt Logitech® G300 datorpeles atmiņā var uzglabāt līdz pat trim spēļu vai spēlētāju profiliem, tādejādi tā darbosies arī bez programmatūras vai pat pārvietojot starp datoriem, bez nepieciešamības katru reizi pārkonfigurēt. Regulējams apgaismojums katram profilam piešķir vienu no septiņām krāsām, tādejādi viegli varat redzēt, kuru profilu izmantojat. Turklāt peles konstrukcija būs vienlīdz piemērota gan labajai, gan kreisajai rokai.


“Logitech® G300 pele datorspēlēm ir domāta tiem geimeriem, kuri vēlas inteliģentas iespējas, kas dod viņiem reālas priekšrocības spēlē,” sacīja Kriss Pate, Logitech datorspēļu produktu mārketinga vecākais vadītājs. “Vai vēlaties vairāk programmējamu taustiņu MMO spēlēm, labāku precizitāti, mērķējot uz noziedzniekiem FPS spēlēs vai kompaktu, ērtu formu, lai izturētu stundām ilgu spēlēšanu, par visu ir padomāts.”

Logitech® G300 peles datorspēlēm spēļu klases 2500 DPI optiskais sensors izseko lēnas vai ātras kustības uz dažādām virsmām, tādejādi no katras rokas kustības iegūstat tieši to darbību, ko vēlaties. Ar programmatūru Logitech® G300 peli datorspēlēm ir viegli iestatīt tieši tādā veidā, kā vēlaties.


Programmatūra strādā arī ar G-sērijas tastatūrām un austiņām, tādejādi varat izveidot makrokomandas tikai vienreiz un dalīties ar tām ar citām G-sērijas ierīcēm.

Cena un pieejamība
Sagaidāms, ka Logitech G300 pele datorspēlēm būs nopērkama septembrī par €39.99. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet: www.logitech.com

Saistītie raksti

Komentāri

#1 vilnz @ 2011.08.18 11:47

kautkaa shkjiet ka universaala pele nebuus tik eerta kaa kreilim vai labrocim pielaagota

#2 Lindinjaaa @ 2011.08.18 12:41

kāpēc man tādas aizdomas, ka mans brālītis to nopirks :D