Datuve :: EVE Online palīdzēs zinātnei

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 75

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 75

Datuve.lv video
Top.LV

EVE Online palīdzēs zinātnei

Ievietoja: Xan @ 2015.11.02 12:05  

Spēlē tiks iekļauta Mini-game. Tās parasti ir mazas spēles iekšā lielajā spēlē, kas nav tieši saistītas ar pašu lielo spēli. Kā kāršu spēles Fallout sērijā. Vienīgi šajā gadījumā spēle nebūs tikai izklaidējoša, bet arī reāli palīdzēs zinātniekiem.

EVE Online minispēle

Šobrīd zinātniekiem ir apmēram 13 miljoni bilžu. Tajās ir gan proteīni, gan šūnas, visas kopā lielā bardakā. Šobrīd nav nekādas programmas, kas spētu tos atšķirt un nepietiek zinātnieku, kas to darītu. Tomēr darbs nav pārāk sarežģīts un ātri apgūstams. Spēlētājiem sākumā tiks piedāvāta pamācība, kā tieši atpazīt bildē redzamo lietu un kā to sašķirot.

MMO šūnas

Sākumā spēlē tiks ievietotas 250 000 bildes, bet tas ilgam laikam nepietiks, jo EVE Online ir ļoti noteikta spēlētāju grupa. Tā ir pacietīga (ja esi kādu reizi to spēlējis, saproti, kāpēc), mērķtiecīga pieaugušu cilvēku grupa, kura vairākās kampaņās kopā jau saziedojusi gandrīz pusi miljonu dolāru dažādiem labdarības mērķiem. Tā vien šķiet, ka diezgan ātri tiks iziets cauri visiem 13 miljoniem.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 modris @ 2015.11.03 10:47

Nezinātājiem, kuri par Eve Online dzird pirmo reizi, būtu noderīgi neliels ieskrējiens kas tā tāda ir un ko "ziemā ēd". Arī kāds saits neskādētu.

Protams, gribētāji gan jau visu vajadzīgo atradīs arī paši, tomēr šīs informācijas iekļaušana padarītu šo rakstu pilnīgāku ;-)