Datuve :: LMT ievieš jaunu pieeju interneta apmaksai ārvalstīs – līdz 99% zemāki tarifi

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 64

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 64

Datuve.lv video
Top.LV

LMT ievieš jaunu pieeju interneta apmaksai ārvalstīs – līdz 99% zemāki tarifi

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.13 15:49  

Sākot ar 12. maiju Latvijas Mobilais Telefons (LMT) pirmie Latvijā būtiski maina interneta viesabonēšanas apmaksas principus un ievieš jaunu pakalpojumu „Internets ceļojumā”, kas ļaus visiem LMT klientiem droši, neuztraucoties par izmaksām, izmantot internetu ārzemēs par līdz pat 99% zemāku maksu.

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „Līdz šim interneta viesabonēšanas pakalpojumus, to salīdzinoši augsto izmaksu un grūti paredzamo datu apjomu dēļ klienti izmantoja ierobežotā apjomā. Jaunais LMT pakalpojums pavērs daudz plašākas interneta lietošanas iespējas ārvalstīs gan korporatīvajiem, gan privātajiem klientiem, ļaujot datu pakalpojumus lietot tikpat apjomīgi un daudzveidīgi kā Latvijā, vienlaikus maksājot ne vairāk kā iepriekš zināmu maksu par diennakti.”

Pateicoties sadarbībai starp TeliaSonera grupas operatoriem, jaunais interneta viesabonēšanas pakalpojums „Internets ceļojumā”” nodrošina izdevīgākos tarifus un iespēju brīvi lietot internetu 34 Eiropas valstīs, turklāt lietotājam būs pieejama pilnīga diennakts izmaksu kontrole. Būtiskākā izmaiņa – klienti varēs maksāt nevis par katru izmantoto megabaitu, bet ne vairāk kā noteiktu summu diennaktī. Turklāt ir jāmaksā tikai par to dienu, kad internets tiek izmantots.

Izmantojot pakalpojumu „Internets ceļojumā”, Baltijā un Ziemeļvalstīs LMT klienti tagad var sērfot internetā, maksājot ne vairāk kā 1 latu diennaktī par 30 megabaitu datu apjomu. Citās 28 Eiropas valstīs, ieskaitot Šveici un Turciju – ne vairāk kā 3 latus diennaktī par 10 megabaitu datu apjomu. Tuvojoties pakalpojuma diennakts maksā iekļautajam datu apjomam, lietotājs saņems īsziņu par šī apjoma tuvošanos. Sasniedzot šo apjomu, papildus maksa netiks skaitīta, bet tiks samazināts interneta piekļuves ātrums. Iepriekšējo interneta piekļuves ātrumu varēs atjaunot, iegādājoties papildus datu apjomu ar īsziņu par iepriekš minēto cenu.

Pieslēgt pakalpojumu „Internets ceļojumā” var nosūtot īsziņu IC uz 1688, izmantojot mans.lmt.lv vai apmeklējot LMT Abonentu apkalpošanas centrus vai LMT dīleru tirdzniecības vietas.

„Internets ceļojumā” diennakts maksās iekļautie datu megabaitu apjomi apmierinās jebkura vidējā mobilā interneta lietotāja lietošanas paradumus. Tiem, kas izmanto lielus datu apjomus un nevēlas sevi apgrūtināt ar papildus datu apjomu iegādi, tiek piedāvāts pakalpojums „Internets ceļojumā +”. „Internets ceļojumā +” var pieslēgt nosūtot īsziņu IC+ uz 1688, izmantojot mans.lmt.lv vai apmeklējot LMT Abonentu apkalpošanas centrus vai LMT dīleru tirdzniecības vietas.

Lai būtu skaidrs, ko var izdarīt ar minēto datu apjomu, salīdzinājumam daži skaitļi. Viena e-pasta nosūtīšana vai lejuplāde bez pielikumiem ir 0,01 MB, draugiem.lv atvēršana – 0,75 MB, ziņu portāla TvNet atvēršana 0,5 MB, mūzikas faila lejuplāde 5 MB.

Pārējos viesabonēšanas reģionos pagaidām diennakts apmaksas veidi nav pieejami un ir jāmaksā par megabaitu, taču interneta diennakts apmaksas pakalpojuma „Internets ceļojumā” un „Internets ceļojumā+” valstu loks tiks nemitīgi paplašināts.

LMT piedāvā plašākās iespējas izmantot savu tālruni viesabonēšanā 185 pasaules valstu 400 operatoru sakaru tīklos Eiropā, Āfrikā, Āzijā, Okeānijā un Amerikā, kā arī uz kuģiem un satelītu sakaru tīklos. LMT interneta izmantošana viesabonēšanā ir pieejama 156 valstu 288 operatoru tīklos.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 lasdd231 @ 2011.05.16 19:28

Ar adblock noblokejam visas reklamas, bildes un draugi bus mazaki par 0.75 mb

#2 Android WWW @ 2011.05.20 15:29

opera turbo FTW
nežēlīgi karas, bet datu apjomu var samazināt vismaz 3x
tur kur daudz bildes pat 5-7x