Datuve :: Nokia lietotāji par maksas lietojumprogrammām var norēķināties ar mobilo sakaru operatoru LMT un Bite starpniecību

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 90

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 90

Datuve.lv video
Top.LV

Nokia lietotāji par maksas lietojumprogrammām var norēķināties ar mobilo sakaru operatoru LMT un Bite starpniecību

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.01 18:17  

Nokia sadarbībā ar mobilo sakaru operatoriem LMT un Bite paplašina iespējas norēķināties par maksas lietojumprogrammām no Nokia veikala www.store.ovi.com. Tagad Nokia lietotāji to var izdarīt arī ar mobilo sakaru operatora starpniecību – maksa par lietojumprogrammu tiks iekļauta ikmēneša rēķinā, ja lietotājam ir pastāvīgais pieslēgums, savukārt mobilo sakaru priekšapmaksas karšu lietotājiem summa tiks atskaitīta no sarunu kartes konta. Šāda norēķinu sistēma Nokia lietojumprogrammu pieejamību LMT un Bite klientiem padara ātrāku un vienkāršāku.

Nokia lietojumprogrammu katalogā www.store.ovi.com šobrīd ir pieejamas vairāk nekā 50 tūkstoši gan maksas, gan bezmaksas lietotnes izklaidei, ziņām un darbam, turklāt ik nedēļu to klāsts tiek papildināts ar aptuveni tūkstots jaunām. Kopumā visā pasaulē ik dienas vairāk nekā 250 miljoni Nokia lietotāju veic aptuveni 6 miljonus lejupielāžu no Nokia lietojumprogrammu kataloga.

Starp populārākajām lietotnēm ir tādas lietojumprogrammas kā Skype, sportošanas programma Sports Tracker, spēles Angry Birds un Fruit Ninja. Latvijā pieejamas arī tādas vietējo radio klausīšanās lietotnes kā Radio SWH, Latvijas Radio, TOP Radio. Tāpat ar Nokia viedtālruņiem šajā rudenī iespējams sekot līdzi kinofestivāla Arsenāls jaunumiem ar bezmaksas Arsenals2011 lietotnes palīdzību.

Saistītie raksti