Datuve :: Latvijas kompānija Just5 laiž klajā oriģināli krāsainos SPACEPHONE mobilos telefonus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 100

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 100

Datuve.lv video
Top.LV

Latvijas kompānija Just5 laiž klajā oriģināli krāsainos SPACEPHONE mobilos telefonus

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.12.22 10:18  

Zīmols Just5, kas ar Latvijā izstrādātiem lielpogu mobilajiem telefoniem jau iekarojusi Eiropas, NVS, ASV un arī Dienvidamerikas tirgus, šodien oficiāli prezentē jaunu ierobežota apjoma telefonu sēriju ar oriģinālu dizaina noformējumu - Just5 SPACEPHONE.


Mūsdienās cilvēki jau ir pieraduši un samierinājušies ar mobilajiem telefoniem, kas ir burtiski pārsātināti ar visdažādākajām papildfunkcijām. Bet ir cilvēku kategorija, kuriem joprojām nekas vairāk par vienkāršu iespēju piezvanīt un sazināties ar īsziņām nav vajadzīgs. Taču vairums mobilo sakaru rīku ražotāji par šiem cilvēkiem piedomā visai nelabprāt, jo šī tirgus daļa, viņuprāt, ir pārlieku niecīga un mazienesīga. Tieši tāpēc Latvijā bāzētā kompānija Just5 šajā tirgus situācijā laiž klajā savu pirmo SPACEPHONE – mobilo telefonu, kas apveltīts ar pamatfunkcijām un izteiksmīgi košu dizainu. SPACEPHONE ir ierobežota apjoma mobilo telefonu sērija, un šie krāsainie sakaru rīki sākot no šīs nedēļas nogales jau ir pieejami tirdzniecībā visos Latvijas labākajos tehnikas veikalos.



Pārbaudītu pamatfunkciju klāsts
SPACEPHONE var lepoties ar patīkamu lietošanas vienkāršumu un neatkārtojamu dizaina noformējumu, kas pieejams piecos krāsu toņos. Šis mobilais sakaru rīks ir ārpus nerimstošā skrējiena pēc arvien lielākas telefona jaudas, atmiņas ietilpības un plašāka papildiespēju klāsta – SPACEPHONE gluži vienkārši piedāvā pārbaudītas, pašas nepieciešamākās mobilā telefona funkcijas.



SPACEPHONE filozofija – būt vienkāršam un skaistam
Vienkāršu mobilo telefonu cienītājiem vairs nevajadzēs taisnoties citu priekšā, jo viņš lieto SPACEPHONE. Telefonu, kas saista ikviena uzmanību ar savu kolorīto izskatu un kas spēj paveikt to, ko šim tehnoloģiju instrumentam ir primāri jāprot. Mūsdienu modernie mobilie telefoni ir pārsātināti ar sociālajiem tīkliem, e-pasta ziņojumiem un kaudzēm dažādu aplikāciju – tas viss kopā nereti atņem pārāk daudz mūsu personīgā laika, ko mēs patiesībā tik pat labi būtu arī varējuši patērēt dzīvās telefonsarunās ar saviem draugiem un tuviniekiem. Tāpēc varbūt ir vērts savu darījumu un sociālo dzīvi uzticēt viedtelefoniem, bet personīgās dzīves nesarežģīšanai noderēs SPACEPHONE mobilais telefons.



Nepieredzēts krāsu paletes eksperiments
Telefona korpuss ir veidots no samtaini matēta plastikāta materiāla, kas ir gan patīkams taustei, gan arī neļauj telefonam tik vienkārši izslīdēt no plaukstas. Savukārt korpusa krāsu gammas ziņā Just5 ir atļāvies izveikt vēl nepieredzētu eksperimentu, ierasto melni-balto mobilo telefonu gūzmā piedāvājot piecus ārkārtīgi košus krāsu toņus: Deep Space, Pink Space, Orange Space, Lime Space un Menthol Space. Taču, ja ir grūti izvēlēties kādu konkrētu toni, tad, iespējams, vislabākais variants būs varavīkšņainais BESTINSPACE eksemplārs, kas savā dizainā ietver visus piecus iepriekšminētos krāsu toņus. Starp citu, BESTINSPACE ir arī mākslinieciski radošās apvienības nosaukums, kas šim telefonam speciāli izstrādājusi arī zvana melodijas.
Iepakojums un komplektācija



Just5 kompānija vienmēr ir rūpējusies par dažādām īpašām detaļām savos produktos, un tai skaitā arī to iepakojumā. SPACEPHONE telefona iepakojuma kastīte jau pati par sevi izdevusies tik grezni eleganta, ka izvēloties šo telefonu kā dāvanu kādam draugam, iespējams, to pat nemaz nevajag iesaiņot.

Un ja jau reiz tika pieminētas īpašas detaļas, tad SPACEPHONE komplektācija var lepoties koši oranžas krāsas telefona uzlādes ierīci, ko ikdienā vienmēr būs viegli atrast un pamanīt. Papildus smaidam vēl kastītē ir atrodams pilns komplekts ar Just5 zīmola uzlīmēm, smalka lietošanas pamācība, kā arī stereo austiņas sarunām brīvroku režīmā vai arī iemīļotās radiostacijas baudīšanai.

Tehniskie dati
Just5 SPACEPHONE savu dizaina formu un tehnisko izpildījumu ir pilnībā aizguvis no sava priekšgājēja Just5 CP10, kas salīdzinoši neilgā laikā jau ir pamanījies izpelnīties ļoti lielu atsaucību pircēju vidū.



• lieli taustiņi ar izmēru 13 x 11 mm (vidējais taustiņu izmērs klasiskam telefonam 8 x 5 mm).
• liels izvēlnes tekstu izmērs, teksta simbola augstums – līdz 8,5 mm (klasikā telefonā parasti vidēji 5 mm).
• vienkrāsains, vienmēr saulē teicami saskatāms ekrāns ar oranžu aizmugurgaismojumu.
• jaudīgs skaļrunis ar skaļā brīvroku režīma atbalstu.
• SOS taustiņš (aktivizē ļoti skaļu sirēnu un vienlaicīgi telefons uzsāk automātisku palīdzības aicinājuma īsziņu nosūtīšanu un balss zvanu veikšanu iepriekš ieprogrammētiem telefona numuriem ).
• taustiņu bloķēšana ar ērti bīdāmu slēdzi nevis taustiņu kombināciju.
• iebūvēts LED diodes lukturītis.
• FM radiouztvērējs, kas funkcionē arī bez pievienotām stereo austiņām.
• baterijas ietilpība 1000 mAh / Gaidīšanas režīmā 200 stundas / Sarunu režīmā 8 stundas.
• izmēri 107,6 x 50,8 x 17,2 mm / Svars 98 grami.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 kritikbots @ 2010.12.22 10:45

Nezin. "Sitais telefons vairāk būtu kautkas priekš manas omes, laigan izskatās tomēr diezgan interesanti un draugu lokā varētu noblatot ar kautko tādu. :)
Tik tas pavisam raibais nepatīk man kautkā. Izskatās bišķi pēs seksuālo minoritāšu karoga.

#2 simbiods @ 2010.12.22 10:53

Nu nez kas tur vispaar var patikt tajaa dizainaa? Bet aitasgalvaam jau patiik!  :P

#3 nemad @ 2010.12.22 11:09

cyrillic uz telefona nu dikti mani šķebina.

#4 bixiz1 @ 2010.12.22 12:48

Telefons jau interesants, bet rakstu vajadzētu krietni rediģēt - pusi jādzēš ārā atkārtojumu dēļ.

#5 GonZOOo @ 2010.12.22 13:28

Just5 nu baigie malachi tada lieta ir ljoti opasveicama!

Bus jaliek pie lamas Iphone un Desire!

Just - Just5 :)

#6 garyk @ 2010.12.22 14:50

nūūū...pa lielam ko viņi ir izdarījuši ir ieviesuši lv/rus valodu un klaviatūru. Pāris konfigurācijas. Pa lielam tas telefons ir ķīniešu. Un ja nekrata valoda, var no šiem dabūt arī stipri lētāk kā šeit

#7 krāns @ 2010.12.22 14:51

Vispār jau tos tikai priekš omēm ražo!

#8 jdhdh @ 2010.12.22 18:25

pēc paneļa krāsām spriežot - praidistu telefons :D

#9 Mateus @ 2010.12.22 21:30

Patiesībā jau šie telefoni nāk no ķīnas. Pasūtīt var ar savu logo un kādās krāsās vien grib ;)

#10 krapals WWW @ 2010.12.23 00:04

shitam usb datu kabelis naak lidzi ? :D:D
or 2gb memory stick :D

#11 d_l @ 2010.12.23 08:50

var redzeet komentetaaju liimeni...

#12 JB @ 2010.12.23 09:16

Vēlreiz un vēlreiz man priekš par šo produktu. Malači. Mums ir kaut kas orģinālāks nekā NOKIA.

#13 hitrijs @ 2010.12.23 10:56

Šitie krāsainie vairak piestav bērneļiem! Omēm labak kautko neuzkrītosu.

#14 Grāmata @ 2010.12.23 12:39

garyk rakstīja:

nūūū...pa lielam ko viņi ir izdarījuši ir ieviesuši lv/rus valodu un klaviatūru. Pāris konfigurācijas. Pa lielam tas telefons ir ķīniešu. Un ja nekrata valoda, var no šiem dabūt arī stipri lētāk kā šeit

Ko nozīmē ''ieviesuši lv/rus valodu un klaviatūru''.....??????  :)

#15 Kickii @ 2010.12.23 14:47

„50+” afēra

Vēlos uzzināt vairāk par jauno telefonu vecāka gada gājuma cilvēkiem – „50+”. Lasīju, ka tas izstrādāts Latvijā un ar to ļoti viegli strādāt tieši pensionāriem.
I. Kučers Rīgas rajonā (zvans)

Pirms neilga laika patiešām daudzviet masu medijos parādījās raksti par jauna Latvijā radīta telefona parādīšanos veikalu plauktos, kas ievērojami atvieglotu zvanīšanu un īsziņu rakstīšanu vecāka gada gājuma cilvēkiem, jo tiem ir lielas pogas un viegli saskatāmi taustiņi. Kad „Praktiskais Latvietis” sāka interesēties par šī telefona tehniskajiem datiem un mēģināja sazināties ar tā izstrādātāju, pavērās pavisam cita aina. Proti, minētais telefons Latvijā nav ne izstrādāts, ne ražots, kā to apgalvo SIA „Orbita Telecom” direktors Aleksejs Jakušonoks, kas izplata šāda veida informāciju. Patiesībā telefonu „50+” izgatavo Ķīnā kompānija „ZTE Corporation”, un šī modeļa īstais nosaukums ir ZTE S302 (Latvijā arī nopērkams zem preču zīmes „AMD”), turklāt tas jau labu laiku iegādājams dažādos ārzemju interneta veikalos, piemēram, www.alibaba.com. Kāds atkal mēģina uzspiest uz patriotisma jūtām un vēlmi atbalstīt Latvijas ekonomiju, lai iedzīvotos. Visdrīzāk Ķīnā ir iepirkta liela krava ar šiem vienkāršajiem, lētajiem plastmasas telefoniņiem, uztaisīta laba mārketinga akcija, lai tik tagad bērni saviem vecākiem iegādā šādu viegli lietojamu telefonu. Turklāt, ja ārvalstīs to var iegādāties par 40 – 45 latiem, mūsu zemē jau uzlikts kārtīgs uzcenojums, un tas maksā 69 latus interneta veikalā, un vidēji 80 latus elektropreču veikalos.
Patērētāju tiesību aizsardzības centra Sabiedrisko attiecību un patērētāju informēšanas daļas vadītāja Sanita Gertmane skaidroja, ka šāda maldinoša, patiesībai neatbilstoša komerciāla rakstura informācija, kas reklāmrakstu veidā tiek izplatīta masu medijos, uzskatāma kā negodīgas komercprakses pazīme. Šo gadījumu Patērētāju tiesību aizsardzības centra speciālisti neatstās bez ievērības un attiecīgi rīkosies.
Ja neņem vērā, ka patērētājs tiek apzināti maldināts, šāds telefons nav peļams un patiešām varētu noderēt cilvēkiem, kam grūti darboties ar modernajiem mobilajiem telefoniem, kuriem ir mazi taustiņi. Ir tikai viens svarīgs pretarguments – šis plastmasas gabaliņš nav pat puse no tās summas vērts, ko par viņu prasa veikalos. Šādi vienkārši budžeta klases telefoni tirgū nemaksā vairāk par 30 latiem. Piemēram, Nokia 1200 ir laba izvēle, ja lietotājs būs vecāka gada gājuma, jo telefonu ir vienkārši lietot, skaļrunis ir pietiekami skaļš, taustiņi nav multifunkcionāli un to nav tik daudz, lai netīšām veiktu lielas izmaiņas tālruņa uzstādījumos, tam ir pats iebūvēts lukturītis, cena – aptuveni 25 lati. To pašu var teikt par Nokia 1508. Tāpat Motorolla F3, kas maksā aptuveni 20 latus, arī ir vienkāršs un viegli lietojams telefons. Ražotāji arvien vairāk pievēršas budžeta klases mobilajiem telefoniem, un ir cerībā tuvākajā nākotnē veikalos ieraudzīt vairākus jaunus modeļus.

Vot i tak

#16 T1 @ 2010.12.23 16:55

#11 + 1000 Pilnīgs jefiņu bars komentē, no sērijas - "neiešu par kapeikām strādāt, labāk sēžu mājās", jo pats gudrs (tikai komentāros), bet dzīvē pilnīgas un apaļas 0. Tāpēc tāda vaidētāju, stenētāju paaudze izaug mums. Būtu vairāk tādu Just5, būtu labāka nācija. Iphone arī tiek ražots Ķīnā ja kas:D

#17 Kickii @ 2010.12.23 17:32

Runa iet par to, ka tiek pasniegts, ka vinu RAZHO latvijaa.

#18 T1 @ 2010.12.23 17:48

Tev krata kas tur rakstits? Man nē, lai veiktu dziļu analīzi par to, ka kāds ir izsities! Ja šie ir latvieši, kas ir izsitušies arī citās valstīs, tad man tikai prieks par to.

#19 DJanks @ 2010.12.23 23:26

Mateus rakstīja:

Patiesībā jau šie telefoni nāk no ķīnas. Pasūtīt var ar savu logo un kādās krāsās vien grib ;)

hmz... tieš itas pats, kas ar saucamajiem pašmāju datoriem... comon... kur ir tā patiesība. Tas ir tikai normāli!. Lai čaļiem veicas.

#20 Brutto @ 2010.12.24 17:45

Bet varēja būt ražots Latvijā.

#21 mnjhgftr @ 2010.12.24 19:38

Ja tur būtu tikai viena vienīga funkcija - e-pasts un ilgāk turētu akumulators - es noteikti ņemtu

#22 Artanis @ 2010.12.24 21:44

Var jau gudri te tēlot alternatīvistus, bet gribu redzēt kaut vienu pusaudzi/biznesa cilvēku, kas savu līdzcilvēku starpā (attiecīgi skolā vai darba vietā) staigātu ar šitādu. Piedevām, diemžēl lai vai kā, bet ziepjutrauks un e-pasts tālrunī no noderīgām papildfīčām ir kļuvis teju par ikdienas nepieciešamību (tāpat kā mūzikas pleijeris gadījumiem, kad tiek braukts nevis ar saviem riteņiem, bet sabiedriskajā). Tā ka šitā telefona vienīgā un tiešām šaurā niša - pirmklasnieki (ne tajās bagātajās skolās) un vecmammas.

Bet par to reklāmas triku ar "ražots Latvijā" - publisks fuj, tāpat kā Capital 'pašu ražotajām' Gaujām. Iztulkot interfeisu un apdrukāt kastīti nav māksla.

#23 bestinspace @ 2010.12.24 23:40

Pidõru flaga jeb piesmietā varavīksne....
Bet noteikti nopirktu, ka nebūtu kiriļļicas ķeburu. Un tomēr nevajadzīgu radio tur iebāzuši - jums nebūs dzīvot bez reklāmām!

#24 truponoms @ 2010.12.25 15:35

Njā, man arī radās neticība, ka viņi tiešām to Latvijā ražo, jo tur taču vajadzīgas dārgas iekārtas, lai izlietu plastmasas korpusu, visas kiškas utt. Nu pieņemsim, ka shēmas iepērk. Bet šā vai tā tas viss atmaksājas tikai pie lieliem apjomiem. Tā ka drīzāk tur varētu būt lokalizācija.

Bet nu labāk tā, nekā vispār nekā.

#25 skicētājs WWW @ 2011.01.03 11:02

Manai mammai šāds ir praktiski vienīgais lietojamais telefons ar kaut cik lieliem taustiņiem, kuri nav jābaksta ar pildspalvu. Jebkurš cits telefons šajā cenu grupā nav pietiekoši liels un tas mammu vienkārši neizturēs, ir jau izmēģināts. Just5 ir vienkārši tanks.