Datuve :: iFixit.com piedāvā pamācības konsoļu remontam

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 73

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 73

Datuve.lv video
Top.LV

iFixit.com piedāvā pamācības konsoļu remontam

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.08.31 14:51  

Elektropreču remontēšanas pamācību vietne iFixit.com plāno pārveidot videospēļu konsoļu industriju. Salauzti LCD displeji un mātesplates, pārkarsušas sistēmas, „sarkanais nāves aplis” un beigušās garantijas vairs nebūs tik nopietnas problēmas kā agrāk. Sākotnēji tīmekļa vietne tika radīta ar mērķi piedāvāt Apple produktu labošanas pamācības, rezerves daļas un instrumentus, taču tagad veidotāji nolēmuši pievērsties spēļu konsolēm.


Balstoties uz paziņojumu iFixit.com tīmekļa vietnē, tā tagad piedāvās bezmaksas, lietotāju iesniegtas pamācības populārāko konsoļu remontam. Pašlaik vietnē ir pieejamas vairāk nekā 30 pamācības, kurās aprakstītas vairāk nekā 200 konsoļu problēmas un uzlabošanas iespējas. Katrai ierīcei ir izveidota atsevišķa problēmu noteikšanas un novēršanas lapa. Tīmekļa vietnē arī atvērts veikals, kurā iespējams iegādāties rezerves daļas un konsoļu remontam nepieciešamos instrumentus.


Populāru rezerves daļu iegādei tīmekļa vietnes īpašnieki izmanto esošos piegādātājus, savukārt retāk izmantotās daļas tiek iegūtas no izjauktām konsolēm. Vietnē norādīts, ka pieejamo detaļu vidū ir Xbox 360 konsoles dzesētājs, Sony PSP un Nintendo DSi XLi konsoļu LCD displeji, Nintendo DSi skārienjutīgie displeji, virzienu taustiņi PSP Go konsolei un instrumenti, ar kuriem atvērt Xbox 360 konsoli.


Tīmekļa vietnē pieejamas pamācības šādu konsoļu remontam: Xbox, Xbox 360 un 360 Slim; Nintendo N64, GameCube, Wii, Game Boy Original, Advance un Micro, DS, DS Lite, DSi un DSi XL; Sega Dreamcast un Game Gear; Sony PlayStation 1, 2, 3 un 3 Slim, PSP 1000, 2000, 3000 un Go.


DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#2 Box WWW @ 2010.08.31 23:31

lol taa foruma atbilde ir episka