Datuve :: Japāņu Dryer Box izžāvēs nogrimušu mobilo telefonu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 64

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 64

Datuve.lv video
Top.LV

Japāņu Dryer Box izžāvēs nogrimušu mobilo telefonu

Ievietoja: Andrei @ 2010.08.16 13:34  

Liels skaits mobilo telefonu “iet bojā” sakarā ar nokļūšanu ūdenī. Nav svarīgi, vai tā ir peļķe vai strūklaka - rezultāts ir viens. Japāņu izgudrotāji nolēma cīnīties ar šo nelaimi un izstrādāja Dryer Box – speciālu ierīci mobilo telefonu žāvēšanai.

Japāņu izgudrotāji bieži pārsteidz ar neparastām, bet noderīgām iekārtām. Viņi var izstrādāt daudzas interesantas lietas. Pat rotaļlietas ir uzmanības vērtas. Nevajag aizmirst arī par uzņēmumu Thanko, kura izgudroja MP3-pleijeri, kuru var ielikt ausī un skavotāju ar USB huba funkciju. Bet ideja ar Dryer Box var būt ne tikai interesanta tiem, kuri nav pārāk uzmanīgi ar saviem mobilajiem telefoniem.



Tagad japāņi nolēma, ka ir laiks glābt samirkušus mobilos telefonus ar speciālā Dryer Box palīdzību. Pēc NY Daily News datiem, speciālā krāsns ir paredzēta mobilo telefonu žāvēšanai, kuri iekrituši ūdenī. Uz doto brīdi šādas ierīces jau ir plaši izplatītas Japānā un ir pieejamas lietotājiem dažos tehnikas veikalos.

Turklāt nav nepieciešams pirkt Dryer Box. Pakalpojums tiek piedāvāts “cietušo” aparātu lietotājiem par 1000 jenām: konvertējot, dolāros sanāk tikai $12. Var mēģināt izžāvēt savu telefonu, kas iekritis ūdenī (jūrā, peļķē, podā vai kādā citā tvertnē ar šķidrumu).

Process aizņem pusstundu un dažos gadījumos tiešām iedarbojas. Ja Dryer Box nepalīdzēs, klientam vienkārši atgriezīs naudu.

Kā avots izmantota NY Daily News (www.nydailynews.com).

Saistītie raksti

Komentāri

#1 swiests @ 2010.08.16 14:38

pilniigas mulkiibas,ja arii wins izzavejas tad tapat pec kada laika menes wai diviem wins saks cakareties jo weidojas korozija uz plates(warbut korozija nau piemrotakais wards)katra gadijuma pilnigi lieki izmesta nauda,ja winu neatais walja un neiztiri ar specialu skidrumu,tad tur nekas welak tapat nestradas!

#2 krapals WWW @ 2010.08.16 17:00

laikam jaapanjem kaadi 3gabali... viens pagrabaa, otrs virtuvee un vel guljamistabaa pa vienam shaadam nevajadziigam japaneez šit :)

#3 krona @ 2010.08.16 17:10

Normālos sadzīviskos apstākļos telefons no ūdens cieš ieslēgtā stāvoklī, tobiš, parasti kaut ko sabojā uzreiz, pēc tam žāvē vai nē, tam nav nozīmes.

#4 hkj @ 2010.08.16 18:29

labāk rakstiet kā oraclis nomushiija opensolaris.. :D

#5 rumis @ 2010.08.16 19:56

#4 O, pats sev uzdevumu atradi! :D

#6 hrr @ 2010.08.17 22:37

Latvijā ar tādi aparāti ir, vismaz vienu tiešām zinu, bet ja iekritīs jūras ūdenu, tad tāpat nepalīdzēs

#7 ruk @ 2010.08.18 18:24

vienalga nepalīdzēs.. pat ja iekritīs peļķē! jo kad dabūs nopietnu ūdeni tur neizbēgami aizies kaut kas uz īso un varēsi kaut vai mēnesi žāvēt tajā kastē.