Datuve :: Eiropieši varēs pirkt filmas caur Panasonic televizoriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 42

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 42

Datuve.lv video
Top.LV

Eiropieši varēs pirkt filmas caur Panasonic televizoriem

Ievietoja: Andrei @ 2010.07.13 12:43  

Panasonic vienojās ar kompāniju AceTrax par filmu nomas un pirkšanas servisa ieviešanu savu televizoru Eiropas modeļos. Speciāls pielikums tiks integrēts VieraCast čaulā, kura pirmo reizi tika piedāvāta žurnālistiem CES 2010.

Televizoros ar šādu tehnoloģiju ir diezgan funkcionālas interneta iekārtas. uz doto brīdi tie prot pārraidīt lenti no Twitter, pārraidīt video no YouTube, bildes no Picasa, ziņot laika ziņas ar Weather Channel servisa palīdzību, ka arī ziņas no Bloomberg. Bet galvenā VieraCast īpatnība ir videokonferences iespēja ar iebūvēta Skype pielikuma palīdzību.

Ar VieraCast televizoru amerikāņu modeļos filmas varēs pirkt ar Amazon Video on Demand un Netflix servisu palīdzību, eiropiešiem šādas iespējas nav bijis. Tagad pateicoties Cīrihes uzņēmumam AceTrax, Apvienotās Karalistes, Īrijas, Vācijas, Austrijas, Šveices, Francijas un Itālijas iedzīvotājiem radīsies pieeja vairāk kā 2000 filmām no Warner Bros., Universal, Paramount un dažām citām lielākām studijām, ziņo PaidContent. Filmas varēs iznomāt vienreizējai skatīšanai (£1,49-£3,49) vai nopirkt (£4,99-£11,99).



Panasonic, kura vienmēr ir bijusi pazīstama ar saviem faksa aparātiem un kondicionieriem, jau sāka pārdot televizorus ar VieraCast Amerikā. Eiropā šādu televizoru pārdošanā vēl nav, un netiek ziņots, kad tie nonāks tirgū. Tomēr eiropiešus varētu piesaistīt filmu skatīšana savās dzimtajās valodās, ko IT tirgus giganti, kā Google, pagaidām nepiedāvā.

Kā avots izmantota PaidContent (paidcontent.co.uk)

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Boldrix @ 2010.07.18 21:11

pirkt filmas ? lol... Sho vaardu savienojums manii momentaa izraisa smaidu liidz ausiim