Datuve :: Dažas no labākajām Android programmām

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 99

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 99

Datuve.lv video
Top.LV

Dažas no labākajām Android programmām

Ievietoja: daunte @ 2010.05.16 19:38  

Android Market nepārtraukti tiek papildināts ar daudzām jaunām un interesantām programmām, kas paredzētas Android telefoniem. Un atšķirībā no Apple iStore, šeit lielākā daļa no aplikācijām ir bezmaksas. Programmu klāsts ir ļoti plašs, bet šoreiz neliels apskats par (pēc raksta autora domām) labākajām Android bezmaksas programmām.

Seesmic
Android Market ir pieejamas daudzas Twitter aplikācijas, pat Twitter paši ir nākuši klajā ar savu versiju. Taču pēc autora domām Seesmic ir labāka versija. Tie piedāvāts atbalsts vairākiem lietotāja kontiem, mājas lapas rīks dod iespēju skatīt jaunākos tvītus. Profesionālais un glītais dizains ir lielisks paraugs kā veidot ērtas un funkcionāls aplikācijas.



Facebook for Android
Kā jau vēsta pats aplikācijas nosaukums, tad šis rīks paredzēts ērtai Facebook lietošanai mobilajā telefonā. Protams, tas nesniedz iespēju lietot pilnīgi visas Facebook funkcijas, bet tas ir ērti pārskatāms, ātrs un stabils.



AppBrain Market Sync
Jūs, iPhone lietotāji, nekad tam neticēsiet, bet nav neviena oficiāla veida kāuzinstalēt Android aplikācijas no datora. Jūs domājāt, ka Google būs tā kompānija, kas piedāvātu šādu iespēju, bet nē. Tieši tādēļ neoficiālā aplikācija Appbrain ir izveidota. Ar tās palīdzību lietotāji var ērti lejuplādēt programmas savā datorā un tad pārsūtīt tās uz mobilo telefonu.



Google Sky Map
Brīnišķīga programma, kas , izmantojot telefona orientēšanās rīkus, ļaut cilvēkiem redzēt precīzu zvaigžņu un planētu izkārtojumu un to nosaukumus. Vajag tikai telefonu pagriezt pret debesīm, un ekrānā parādīsies informācija par redzamajiem objektiem. Šī programma darbojas, arī atrodoties iekštelpās.



Šī ir tikai neliela daļa no Android pieejamām bezmaksas programmām. Citas vairāk, citas mazāk noderīgs, tas jāvērtē arī pēc katra paša gaumes, hobijiem un nodarbošanās, bet katrā ziņā - kaut ko sev piemērotu var atrast ikkatrs.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 guntis.kalns @ 2010.05.16 20:14

autoru laikam bērnībā IPhons traumējis fiziski

#2 wooot @ 2010.05.16 20:19

#1. Ko tu mīz no bjektīvas salīdzināšanas? Skaidrs, ka viņš usvēra android priekšrocības.

#3 killasmurf86 @ 2010.05.16 23:26

Man pietiek!
Atbrīvoju sevi no tālākām mocībām un izdzēsu datuves rss barotni.

#4 kasdkfaksdf @ 2010.05.17 00:14

WTF? ar ko tieši šīs ir labākās? Pilnīgi bezjēdzīgas, manuprāt.

#5 Grāmata @ 2010.05.17 04:41

Ja nebūtu lietojis ne iPhone, ne Android - pievērstu daudz lielāku uzmanību tieši iPhone - aparātam, kuru autors neapzināti rakstā ir izcēlis, kā līderi, kuru mēģina nogāzt no troņa...

P.S. Lūgums visiem Apple lietotājiem - esiet gudrāki un ignorējiet visu to komentāru jūru, kas drīz nāks, ar neobjektīviem, truliem antiApple komentāriem, no ''ekspertiem'', kas visdrīzāk, ka ne reizi tā īsti nav lietojuši neko, ko piedāvā šī kompānija....

Jauku dienu!

#6 karuuzo @ 2010.05.17 08:10

Nu ko lai pasaka, pirms antiAplisti saskrējuši, Apple izceļas ar ļoti nostrādātām programmām tieši smukuma un lietošanas ērtuma ziņā. Un bezmaksas programmu klāsts iStorē jau nu ir pietiekams. Lai jauka komentēšana ;)

m

#7 as @ 2010.05.17 09:52

un kur tad handcent sms, dialer one, shazam un citi?

#8 es_ibio @ 2010.05.17 10:54

Jā, pilnībā piekrītu daļai komentētāju. Apple tiešām tās programmas ir labi izstrādātas, un praktiski visu ko vajag var atrast arī bez maksas. Tieši bezmaksas programmu klāsts ir ļoti plašs, ja pirkstiņi nav līki, tad atrast var visu :)

#9 hasherr @ 2010.05.17 11:52

Neatradu nekā noderīga šajā sarakstā.

#10 KakTussss @ 2010.05.17 20:51

WTF???? Es no datora ieinstalēju uz HTC Tattoo pāris programmas. Ja nemaldos, tas bija kaut kāds ofisa skatīklis + Opera + vēl kaut kas. Kaut kā nepamanīju, ka esmu kļuvis par stāvāko hakeri...
Ja nu kas, tauta, šo informāciju varu piedāvāt bez maksas:

Atrodiet tīklā HTC Sync (dabonama bezmaksas), uzinstalējiet, pievienojiet savu HTC telefonu ar Android OS, daboniet programmu ar *.apk paplašinājumu. Tālāk viss atkarīgs no lietotāja roku izliekuma....

#11 Gestapo @ 2010.05.18 00:06

10#
Lietoju abus šos lieliskos tālruņus... HTC Legend un iPhone 3G. Abi viņi ir vienlīdz labi, tik līdzīgi, bet tai pašā laikā tik dažādi. Bet runājot par Android Mārket un AppStore, tad AppStore ir galvas tiesu pārāka par Mārketu.

Nevaru nepiekrist, HTC Sync ir laba lieta. No torrentiem novilkto var krāmēt virsū uz nebēdu. Sākot ar viss sīkākajām programmelēm, spēlītēm līdz navigācijas programmām, un tas viss par baltu velti. Kaut arī to pašu var darīt arī ar iPhonu, bet tad iPhone ir jāatkož.

#12 neeksperts @ 2010.05.19 08:04

par cik lietoju iphone tad kā patiess eksperts varu teikt ka besī ārā apple cenšanās pēc miljonu rekordu ielādēm no stores, jo ikvienu programmiņu ir pēc tam jāielādē gandrīz katru nedēļu ar pilnīgi nenozīmīgiem uzlabojumiem kuri ir vienīgi un tikai tāpēc lai sistu apple miljonos ielādes rekordus, tas viss besī ārā nu ļoti  

#13 megalolita @ 2010.06.14 21:08

Preteen lolita https://www.stanford.edu/group/smsa/cgi-bin/public/forum/viewtopic.php… lolita bbs

#14 superlolita @ 2010.06.14 22:29

Preteen Lolitas Nude HERE!>>