Datuve :: Tuvojas 3 Starptautiska konference Internet CEE 2010

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 62

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 62

Datuve.lv video
Top.LV

Tuvojas 3 Starptautiska konference Internet CEE 2010

Ievietoja: daunte @ 2010.04.17 09:13  

3.Starptautiskā konference “Internet CEE” norisināsies š.g. 25.-26.maijā, mākslas centrā “Fabryka Trzciny”, Varšavā, Polijā. Divu dienu konferencē tiks vērsta uzmanība uz šībrīža digitālo mediju galvenajām tendencēm un paredzamo attīstību interneta industrijā Eiropā.

Konference pulcēs portālu, reklāmdevēju, mediju un interaktīvo aģentūru pārstāvjus, kā arī investorus, kas izrādījuši interesi par Centrālās un Austrumu Eiropas tirgu. Konferences mērķis ir veidot diskusiju par šībrīža interneta tendencēm dažādās Eiropas valstīs, uzmanību vēršot arī straujai e-biznesa attīstībai šajā reģionā. Šis pasākums ir iespēja pieredzes apmaiņai un jaunu darījumu kontaktu dibināšanai Eiropas līmenī. Konferences laikā pieredzes apmaiņas nolūkos tiks prezentēti arī dažādu interneta projektu veiksmes stāsti un “Case Studies”, ne tikai no Centrālās un Austrumu Eiropas reģiona, bet arī no attīstītākiem tirgiem, kā, piemēram, Apvienotās Karalistes un Dānijas, kur internets ir mediju plānu neatņemama sastāvdaļa.

Starp šobrīd apstiprinātajiem prezentāciju vadītājiem, ir pārstāvji no vadošajiem pasaules un Eiropas uzņēmumiem, kā, piemēram, Coca-Cola, Zenith Optimedia, O2 Media, Yandex Russia and GEEWA. Apmeklējums savukārt ir saigaidāms vismaz 300 dalībnieku apmērā, balstoties uz
iepriekšējo gadu pieredzi.

Šī gada konference ietver četras galvenās prezentāciju un diskusiju tēmas, kas šobrīd aktuālas tiešsaistes reklāmas tirgū:

Tradicionālo mediju jaunā seja:
efektīvākie veidi, kā nesaistes medijiem izmantot tiešsaistes medijus attīstībā; kā monitorēt un mērīt video saturu interneta vietnē; VOD ( video-on-demand jeb video izsaukšana pēc pieprasījuma) sistēma pretstatā tiešsaistes digitālajai televīzjai;

Dažādu mediju iespēju izmantošana:
ieteikumi optimālai mediju apvienošanai kampaņu ietvaros; mobilais mārketings; spēļu izmantošana
reklāmā;

Kā izmantot krīzi peļņas gūšanai jeb krīze, kā izmaiņu katalizātors;

Zīmola veidošanai internetā – veidi un iespējas.

Konferences norises kārtība ir viedota tā, lai nodrošinātu ideju apmaiņu starp konferences dalībniekiem un debates, dodot iespēju uzdot jautājumus nozares vadošajiem ekspertiem par interesējošiem un būtiskiem tirgus jautājumiem. Konferencē paredzēta arī paneļa diskusija, uz pētījumiem Sia Gemius Latvia balstītas lekcijas, kā arī prezentācijas un “Case Studies”.

"Ir kritiski svarīgi apzināt to, kā pieaug Interneta nozīme un tā lietošanas apjomi, īpaši vadošajos Centrālās un Austrumu Eiropas tirgos. Daudzas vadošās interneta tehnoloģijas, kā arī lielākā daļa Mozilla projekta atbalstītāju, nāk tieši no šī reģiona. Dalība konferencē, visiem dalībniekiem sniegs būtisku ieskatu kritiskajos jautājumos, kas šobrīd skar interneta industriju šajā reģionā," apgalvo Seth Bindernagel, Mozilla Biznesa attīstības vadītājs, kura uzstāšanās bija redzama iepriekšējā Internet CEE konferencē.



"Internet CEE konference ir paredzēta mārketinga un pārdošanas vadītājiem, vadošajiem projektu menedžeriem un mediju pārstāvjiem, kā arī visu to uzņēmumu pārstāvjiem, kuriem ir būtiski būt informētiem par Eiropas interneta tirgus kopējām tendencēm. Mēs sagaidam, ka šī gada konference būs veiksmīgākā no līdzšinējām, piesaistot vairāk dalībniekus un visiem saistošus prezentāciju vadītājus," paskaidro Marta Klepka, Gemius SA Starptautisko Attiecību direktore.

Konferences “Internet CEE” galvenais organizētājs ir Gemius SA, Centrālās un Austrumu Eiropas lielākais interneta pētījumu uzņēmums. Sīkāka informācija par konferenci pieejama konferences mājas lapā.

Gemius SA – starptautisks pētniecības uzņēmums, līderis un pamatlicējs Interneta pētījumiem un mērījumiem internetā Eiropā. Uzņēmums piedāvā profesionālus pētniecības risinājumus, analīzi un konsultāciju pakalpojumus, sākot ar mērījumiem, kas vērsti uz interneta vietni un lietotājiem, līdz
tehnoloģiskiem risinājumiem, ko izmanto, lai pētītu lietotāju uzvedību noteiktās interneta vietnēs (gemiusTraffic), interneta lietotāju sociāli demogrāfiskos datus (gemiusProfile), interneta vietnes lietojamības mērījumus (gemiusUsability) un interneta kampaņu efektivitātes mērījumiem (gemiusDirectEffect). Gemius arī veic mērījumus, kuru vajadzības nosaka pats clients (gemiusAdHoc un GO96). Gemius tiešsaistes auditorijas un aplikāciju mērījumi (gemiusAudience) ir noteikti kā standarts gandrīz pusē no visām Eiropas valstīm. Gemius ir dibināts 1999.gadā un darbojas vairāk kā 20 Eiropas, Āzijas un Austrumu valstīs.

Saistītie raksti