Datuve :: Samsung piedāvā pirmo Full HD 3D LED televizoru, kā arī iemīļoto DreamWorks animācijas filmu Šreks kolekciju 3D formātā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 94

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 94

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung piedāvā pirmo Full HD 3D LED televizoru, kā arī iemīļoto DreamWorks animācijas filmu Šreks kolekciju 3D formātā

Ievietoja: daunte @ 2010.03.19 08:44  

Samsung Electronics, patērētāju elektronikas tirgus līderis un daudzkārt apbalvotais novators, spēris vēl vienu veiksmīgu soli, lai pilnveidotu mājas izklaides iespējas, pircējiem visā pasaulē oficiāli prezentējot pirmo komerciāli pieejamo Full HD 3D LED televizoru, kā arī pilnu 3D mājas izklaides produktu sēriju.

Samsung ziņo arī par savas stratēģiskās sadarbības paplašināšanu ar kompāniju DreamWorks Animation SKG, kas nodrošina ekskluzīvu piedāvājumu ar populāro filmu sēriju Šreks, pirmo reizi izlaižot to 3D formātā.

Lai 3D televizorus padarītu patērētājiem pieejamākus, Samsung īstenos īpašu veicināšanas programmu, kuras ietvaros ikviens, kurš 2010.gadā iegādāsies Samsung 3D televizoru un 3D Blu-ray atskaņotāju vai mājas kinozāles sistēmu, saņems arī 3D starta komplektu*, kurā ietilpst divi Samsung 3D aktīvo briļļu pāri un ekskluzīvā, tikai Samsung klientiem pieejamā pilna garuma 3D Blu-ray versija kompānijas DreamWorks Animation 2009.gadā izlaistajai animācijas filmai Monsters vs. Aliens. Papildus tam 2010.gada otrajā pusē Samsung produktu lietotājiem 3D Blu-ray formātā būs pieejama arī visu laiku veiksmīgākā animāciju filmu sērija – kompānijas DreamWorks Animation veidotās Šreks filmas.

“Samsung četrus gadus pēc kārtas ir bijusi numur viens kompānija globālajā televizoru tirgū, un mēs turpinām savas tirgus līdera tradīcijas, izstrādājot jaunas izklaides iespēju kategorijas, piemēram, Full HD 3D LED televizorus, kuros patērētāji visā pasaulē varēs baudīt savu iecienīto saturu, neizejot no sava mājokļa - tai skaitā arī kompānijas DreamWorks Animation radīto Šreks filmu sēriju,” sacīja Samsung Electronics Vizuālo ekrānu biznesa nodaļas prezidents Bo-Keuns Jūns. “Ar plašāko jebkad piedāvāto 3D mājas izklaides risinājumu klāstu Samsung turpina ieņemt līdera pozīciju izklaides industrijā, pārvēršot 2D attēlu 3D saturā, tādējādi radot jaunas, aizraujošas izklaides iespējas patērētājiem.”



“Kopumā industrijai šis ir neticami aizraujošs laiks, jo mēs arī nākotnē saskatām nepieredzēti strauju 3D popularitātes pieaugumu pasaules kinoteātros – bet tagad, pateicoties Samsung novatoriskajām tehnoloģijām, mēs varam nodrošināt patērētājus ar patiesi augstvērtīgu 3D attēla baudījumu arī viņu mājokļos. Mēs esam saviļņoti par iespēju visu mūsu animācijas filmu Šreks pasaules burvību un varoņu tēlus šogad ienest skatītāju mājokļos 3D formātā,” sacīja kompānijas DreamWorks Animation vadītājs Džefrijs Kacenbergs.

Produktu pieejamība pasaulē
Samsung 2010.gadā laidīs klajā plašāko 3D mājas izklaides produktu virknējumu. Tā 3D televizoru klāstā ietilpst 7000., 8000. un 9000.sērijas LED televizori, 750.sērijas LCD televizori, kā arī 7000. un 8000.sērijas plazmas televizori. Šomēnes ar 3D atbalstu ir pieejams 46” un 55” C7000.sērijas LED televizors, savukārt pārējie 3D televizori tirgū nonāks pāris nākamajos mēnešos. Samsung nodrošina 3D attēla baudījumu, apvienojot Samsung BD-C6900 Blu-ray atskaņotāju vai Samsung HT-C6930W 3D Blu-ray integrēto mājas kinoteātra sistēmu ar 3D aktīvajām brillēm un filmām Blu-ray 3D formātā. Rezultāts – Full HD attēls ar reālistiskām detaļām un lieliskām krāsām jūsu mājoklī.

Tirgū pirmais Full HD 3D LED televizors paaugstina izcilības latiņu
Šī gada premium kategorijas LED televizoru modeļi, C7000, C8000 un C9000, ir aprīkoti ar Samsung Real240Hz (Eiropā Real200Hz)™ kadru maiņas tehnoloģiju un Samsung izstrādāto, iebūvēto 3D procesoru, kas ir savietojams ar populārākajiem 3D formāta standartiem. Samsung 3D tehnoloģija un ātrais, 3D attēlam optimizētais ekrāns funkcionē kopā, lai dāvātu aizraujošas skatīšanās iespējas. Savukārt, kad 3D režīms ir izslēgts, jūs varēsiet izbaudīt vienu no labākajiem tirgū pieejamajiem HD televizoriem.

LED televizori ir aprīkoti ar Internet@TV savienojuma iespēju, kas ietver pasaulē pirmo HDTV aplikāciju veikalu Samsung Apps, kas ļauj lietotājiem lejupielādēt un lietot aplikācijas uz saviem TV ekrāniem. 3D LED televizori ir arī videi visdraudzīgākie un ar visaugstāko veiktspēju apveltītie HD televizori, kādus Samsung jelkad ir laidis klajā. 3D LED televizori atbilst daudz stingrākajām EnergyStar 4.0 marķējuma vadlīnijām.

Ienesot 3D attēla brīnumu cilvēku mājokļos
ASV Samsung uzsāk iespaidīgu mārketinga kampaņu ar saukli “Veltīts brīnumam”, kas sevī ietver plašas mārketinga aktivitātes, to skaitā TV reklāmu un pirmo 3D kino reklāmu, kas radīta patērētāju elektronikas zīmolam. Samsung sapulcējis izcilu profesionāļu komandu, kurā ietilpst ASV kinoakadēmijas Oskara balvas laureāts režisors Mauro Fiore, lai ar šo jauno mārketinga kampaņu piedāvātu ikvienam izbaudīt 3D tehnoloģiju iespējas.
Lai iepazīstinātu patērētājus ar šo tehnoloģiju un ļautu viņiem apzināties 3D attēla vērtību, liela uzmanība tiks veltīta dažāda veida ekrānu un TV stendu izvietošanai elektronikas veikalos. Samsung veiktā iekšējā izpēte liecina, ka, lai arī interese par 3D tehnoloģiju ir augsta, tomēr vien mazāk kā trešdaļai patērētāju kādreiz ir bijusi iespēja to izbaudīt. Tieši tāpēc Samsung veic pastiprinātas mārketinga aktivitātes, lai dotu iespēju patērētājiem iepazīties ar 3D attēlu. 2010.gadā patērētāji var sagaidīt iespēju izbaudīt šo aizraujošo tehnoloģiju vairāk nekā 5000 veikalos visā ASV.

Par DreamWorks Animation
Kompānija DreamWorks Animation veido augstas kvalitātes izklaidējošas, tai skaitā ar datorgrafiku animētas filmas, kinofilmas un seriālus, tiešsaistes izklaides aprīkojumu un virtuālās pasaules – un tas viss paredzēts skatītājiem visā pasaulē. Kompānija lepojas ar pasaules klases radošo talantu, spēcīgu un pieredzējušu vadības komandu un modernām filmu veidošanas tehnoloģijām un metodēm. Jau divus gadus pēc kārtas žurnāls FORTUNE® kompānijai DreamWorks Animation ir piešķīris titulu “Viena no 100 labākajām kompānijām, kurā strādāt”. 2010.gada sarakstā DreamWorks Animation ierindojas sestajā pozīcijā. Tagad visas DreamWorks Animation radītās filmas tiek veidotas 3D formātā. Kompānija kinoteātros ir laidusi klajā pavisam 18 animētās filmas, tai skaitā sadarbībā tapušās Šreks, Madagaskara un Kung-fu Panda. Tostarp kompānija DreamWorks Animation šogad plāno prezentēt trīs pavisam jaunas filmas - How to Train Your Dragon, Shrek Forever After un Megamind.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 sonick2227 @ 2010.03.19 15:51

iemīļoto filmu Šreks. Cik lielu aptauju viņi taisija? Man piemēram nepatīk

#2 StyleZ WWW @ 2010.03.19 17:10

#3
Tādu kā tu nav daudz :)

Shrek (2001)
User Rating: 8.0/10   156,927 votes

Btw, kārtējais reklāmraksts, nekā objektīva, tikai Samsunga celšana saulītē :-/

#3 sonick2227 @ 2010.03.19 17:33

kur ir pirmais un otrais posts?