Datuve :: Fotogrāfē, netraucējot apkārtējiem!

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 66

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 66

Datuve.lv video
Top.LV

Fotogrāfē, netraucējot apkārtējiem!

Ievietoja: BaibaKlava @ 2014.11.06 21:15  


Laba ziņa visiem tiem, kas regulāri izmanto savu mobilo tālruni dažādu brīžu iemūžināšanai – ir radīta aplikācija, kas ļauj fotogrāfēt, nesagādājot neērtības citiem! Aplikācija Kimd ir paredzēta operētājsistēmai iOS, un tā ir izveidota speciāli lietošanai pasākumos, koncertos un citās ļaužu pārpildītās vietās.

Bieži vien koncertos un saviesīgās tikšanās reizēs mēs vēlamies izveidot fotogrāfijas piemiņai, taču zibspuldzes gaisma un biežie ierīces klikšķi traucē baudīt pasākuma noskaņu, kā arī fotoierīces izmantošana nereti aizsedz redzamību aizmugurē esošajiem. Un mēs varam tikai iztēloties, kā jūtas mūziķi, aktieri un pārējie mākslinieki, kas atrodas pašā uzmanības centrā.

Aplikācijas Kimd pamatprincipi ir pavisam vienkārši. Viss ģeniālais taču ir vienkāršs, vai ne? Tātad: tiek samazināts ekrāna spilgtums un atslēgta zibspuldze. Patiesībā, zibspuldze šādos gadījumos nemaz nav nepieciešama, jo tā izgaismo objektus tikai divu metru rādiusā. Ja daudzi vēlas fotogrāfēt, tad tiek radīts nerimstošs īslaicīgu gaismu uzliesmojums, kas var sagādāt neērtības gan māksliniekiem uz skatuves, gan arī apkārtējiem. Kimd ļauj uzņemt gan fotogrāfijas, gan video un pie viena tos publicēt arī sociālajos tīklos. Tas nozīmē, ka vari zibenīgi dalīties savos piedzīvojumos ar draugiem Twitter, FaceBook un citos iecienītākajos portālos.

Tā ir bezmaksas aplikācija, ko iespējams izmantot viedtālruņos, sākot ar operētājsistēmas iOS 6.versiju.

Jāatzīst, ka tā ir ļoti vērtīga aplikācija. To izmantojot, ir iespējams nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, proti, iegūt lieliskas, unikālas fotogrāfijas un pilnībā izbaudīt vakaru. Bet, kas nav mazāk svarīgi, telefons kļūst par tavu sabiedroto, un tā iespēju robežas sāk pamazām izgaist!

Saistītie raksti