Datuve :: Īpaši viegla tālummaiņa visai ģimenei – Canon laiž klajā PowerShot SX150 IS

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 56

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 56

Datuve.lv video
Top.LV

Īpaši viegla tālummaiņa visai ģimenei – Canon laiž klajā PowerShot SX150 IS

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.25 15:27  

Canon iepazīstina ar PowerShot SX150 IS – augstas izšķirtspējas un tālummaiņas digitālo kameru ar dažādām izklaidējošām funkcijām, kas ļauj viegli iemūžināt atmiņas foto un HD video attēlos. Ar iespaidīgu 12x optisko tālummaiņu un asu 14,1 MP izšķirtspēju PowerShot SX150 IS ļauj visiem ģimenes locekļiem uzlabot savas fotografēšanas prasmes, vai vienkārši ļaut, lai kamera strādā, uzņemot kvalitatīvus "notēmē un knipsē" attēlus.

Kompaktā un ergonomiskā dizaina PowerShot SX150 IS ir pieejama sarkanā, melnā un sudraba krāsā, turklāt tai ir plašs funkciju klāsts. Atvaļinājumā, nedēļas nogales izbraukumā vai ģimenes brīvdienās: ir vienkārši notvert visdārgākos mirkļus, nodrošinot ideālu iespēju lietotājiem, kas meklē neticamu sniegumu, vienkāršību un vērtību vienā komplektā.


Kompakta pielāgojamība
PowerShot SX150 IS korpusā ir 12x optiskā tālummaiņa, kas nodrošina iespēju uzņemt 28 mm platleņķa grupas uzņēmumus un ainavas, kā arī tuvplānus no liela attāluma, pateicoties fantastiskai 336 mm telefoto sniedzamībai. Attālu objektu un slikti apgaismotu ainu detalizēta uzņemšana ir vieglāka nekā jebkad, pat fotografējot ar kameru rokās, pateicoties 4 iedaļu optiskajam IS un pilnīgi jaunajai inteliģentajai IS tehnoloģijai, kas samazina kameras sakustēšanās rezultātā radušos attēlu miglainumu.

Uzņemot 100 m sprintu skolas sporta svētkos vai žilbinošu ziedu tuvplānu, inteliģentā IS palīdzēs nodrošināt pilnīgi skaidrus attēlus un video. Pilnīgi automātiskā inteliģentā IS nekavējoties identificē uzņemšanas apstākļus un izvēlas vispiemērotākos iestatījumus no septiņām iespējām . Piemēram, Powered IS – funkcija, kas aizgūta no Canon LEGRIA videokameru klāsta – nodrošina, ka, pat uzņemot ļoti tālus objektus, filmas tiek ierakstītas izcili detalizēti, līdz minimumam samazinot miglainumu.


Izsmalcinātas detaļas katrā kadrā
Pateicoties plašajam Canon uzlaboto attēlveidošanas tehnoloģiju klāstam, PowerShot SX150 IS ļauj uzņemt fantastiskas kvalitātes fotoattēlus. Attēli ir satriecoši un detalizēti, 14,1 MP izšķirtspēja uztver smalkas detaļas, kas nepieciešamas lielāku plakātu formātu izdrukai, vai noder, lai izgrieztu attēlus veiksmīgākai kompozīcijai. Canon DIGIC 4 attēlu procesors nodrošina arī ātru attēlu uzņemšanu ar izcilu atveidi un kvalitāti, kā arī neticami ātru reakcijas laiku ikdienā.

Vieglas funkcijas un radošās iespējas visai ģimenei
PowerShot SX150 IS ļauj panākt, lai katrs attēls un video izskatītos satriecoši, neatkarīgi no tā, vai uzņemat ainavas, ballītes, salūtu vai abstraktas ainas. Smart Auto ar Face Detection tehnoloģiju un jaunāko Advanced Subject Detection tehnoloģiju atpazīst uzņemamo ainu no 32 iespējām un automātiski pielāgo kameras iestatījumus, palīdzot jums uzņemt attēlus, ko vēlēsieties parādīt ģimenei un draugiem.


Servo AF/AE tehnoloģija nodrošina, ka cilvēki, mājdzīvnieki un citi objekti (piemēram, automobiļi) ir fokusā un pareizi eksponēti līdz pat aizslēga nospiešanai un attēla uzņemšanai. Ja jūs vēlaties vienkārši notēmēt un knipsēt, Easy režīms automātiski pārņems vadību pār visiem kameras iestatījumiem.
Foto un video attēlus var nekavējoties apskatīt lielā 7,5 cm (3,0’’) LCD ekrānā, kas nodrošina skaidru atainošanu uzreiz pēc uzņemšanas. Noderīgi izvēlnes sistēmas padomi un ieteikumi ekrānā ļauj viegli uzzināt par dažādiem kameras iestatījumiem un uzlabo jūsu fotografēšanas prasmes ik reizi, kad lietojat kameru.

Uzņemiet radoši – attēlus un HD filmas
Papildus augstas izšķirtspējas fotoattēliem, PowerShot SX150 IS ļauj uzņemt neaizmirstamus mirkļus 720p augstas izšķirtspējas (HD) kvalitātē ar stereo skaņu. Īpašā filmu ierakstīšanas poga nodrošina iespēju acumirklī pārslēgt no foto uz video uzņemšanu, nezaudējot laiku izvēlnes un iestatījumu pārlūkošanai. Jūs varat uzņemt video arī Apple iFrame formātā, kam pirms importēšanas Apple video rediģēšanas programmatūrā nav nepieciešama pārkodēšana, tādēļ pārsūtīt un rediģēt uzņemto ir ātrāk un vieglāk.

Turklāt jūs varat arī izvērst savas radošās iespējas, izmantojot plašu inovatīvu radošo filtru klāstu, ko var nekavējoties piemērot foto un video attēliem. Tie ietver arī Fish-eye, Super Vivid un Poster efektu. Toy Camera efekts nodrošina retro attēlu iespaidu, Monochrome ļauj uzņemt melnbaltus, sēpijas vai zilu toņu attēlus, savukārt Miniature efekts liek attēliem izskatīties kā maza mēroga modeļiem. Miniature efektu var izmantot arī video režīmā, un tas ļauj jums eksperimentēt ar dažādiem efektiem, uzņemot foto un HD video.

Pateicoties Smart Shutter, uzņemt pašportretus, ģimenes bildes Ziemassvētkos vai atvaļinājumā un citus svarīgākos mirkļus ir pavisam vienkārši. Jūs varat aktivizēt aizslēgu, piemiedzot aci vai uzsmaidot kamerai, savukārt FaceSelf-taimeris iedarbina aizslēgu mirklī, kad kadrā parādās jauna seja – tādēļ fotogrāfam vairs nav nepieciešams skriešus ieņemt savu vietu kadrā.
Turklāt PowerShot SX150 IS ir saderīgs ar HF-DC2 – jaunu, jaudīgu ārējo zibspuldzi, ko var izmantot papildus iebūvētajai zibspuldzei.

Kopīgojiet savus stāstus
Pateicoties visām šīm funkcijām, jums noteikti būs fotoattēlu kolekcija, ko vēlēsieties kopīgot. PowerShot SX150 IS īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY – foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei. CANON iMAGE GATEWAY tiešsaistes fotoalbums nodrošina 2GB attēlu glabāšanas vietu – pietiekami simtiem augstas kvalitātes attēlu.

Canon PowerShot SX150 IS – galvenās funkcijas:
• 12x tālummaiņa, 28 mm plats objektīvs. Inteliģentā IS
• 14,1 MP CCD
• Smart Auto un Easy režīmi atpazīst 32 ainas
• 7,5 cm (3,0") LCD ekrāns
• HD filmas ar stereo skaņu
• Pilnīga manuālā vadība
• Radošie filtri. Miniature efekts
• Smart Shutter ar Wink Self taimeri
• iFrame filma
• Padomi un ieteikumi

Saistītie raksti

Komentāri

#1 mac_beton @ 2011.08.25 18:58

Īpaši viegla tālummaiņa visai ģimenei  :D :D

nu reali pievelkot jau vairak par 5x tas bildes bus sadirstas kur nu vel 12x

#2 Gestapo @ 2011.08.25 19:22

mac_beton rakstīja:

Īpaši viegla tālummaiņa visai ģimenei  :D :D

nu reali pievelkot jau vairak par 5x tas bildes bus sadirstas kur nu vel 12x

Kā to saprast? Kas tad viņu sadirsīs?

#3 mac_beton @ 2011.08.25 19:28

kvalitate

#4 Gestapo @ 2011.08.25 21:08

mac_beton rakstīja:

kvalitate

Kvalitāte tak nemainās. Tas tak Optiskais zooms nevis digitālais.

#5 hahaha @ 2011.08.27 17:59

mac_beton rakstīja:

kvalitate

ko tu loham padariisi :D

#6 mac_beton @ 2011.08.27 18:00

mainaas gan, aciimredzami pat