Datuve :: Canon iepazīstina ar EOS 650D – atklājiet savu radošumu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 78

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 78

Datuve.lv video
Top.LV

Canon iepazīstina ar EOS 650D – atklājiet savu radošumu

Ievietoja: Antra_F @ 2012.06.08 17:29  

Šodien Canon laiž klajā EOS 650D – jaunu, viegli lietojamu digitālo spoguļkameru (DSLR) ar augstu attēla kvalitāti un vienkāršu skārienjutīgu vadību, lai ikviens varētu uzņemt skaistus attēlus un Full HD filmas. EOS 650D ir ideāli piemērota iesācējiem. Tā apvieno inteliģentus automātiskās uzņemšanas režīmus un plašu uzlabotu funkciju klāstu - to ir viegli lietot jau šodien, bet ar plašo manuālo režīmu klāstu var iepazīties vēlāk.

EOS 650D ir pirmā EOS kamera ar duālo AF sistēmu, kas nodrošina īpaši detalizētus fotoattēlus un nepārtrauktu autofokusu, uzņemot filmas. Kameras sirdī ir 18 megapikseļu (MP) Hybrid CMOS sensors un jaudīgs DIGIC 5 procesors, lai uzņemtu asus, pilnas izšķirtspējas attēlus ar ātrumu līdz 5 kadriem sekundē (fps). Grozāms skārienjutīgs ekrāns ļauj ērti un ātri vadīt kameru. Tas nodrošina tūlītēju piekļuvi plašam iestatījumu un ainu režīmu klāstam.

Izcila kvalitāte visos apstākļos

EOS 650D piedāvā nepārspējamu attēlu kvalitāti un sniegumu. Tās jaunizveidotais 18 MP APS-C Hybrid CMOS sensors nodrošina īpaši smalku izšķirtspēju, uzņemot detalizētus plakātu lieluma attēlus ar izcilām krāsu niansēm. EOS 650D ir ideāli piemērota fotografēšanai nepietiekamā apgaismojumā bez zibspuldzes: kamerā ir iebūvēts 100-12 800 ISO diapazons, kas ļauj uzņemt dabiskus attēlus ar minimāliem traucējumiem, savukārt paplašinātais ISO 25 600 diapazons piedāvā iespēju fotografēt arī vēl vājākā apgaismojumā.



EOS 650D ir pirmā iesācējiem paredzētā EOS, ko darbina Canon DIGIC 5 procesors. Līdz ar to kamera piedāvā lielāku ātrumu, labāku reakciju un izcilu krāsu atveidi. DIGIC 5 14 bitu procesors nodrošina skaistas un izsmalcinātas krāsu toņu pārejas. Tā ievērojami uzlabotā jauda ļauj iemūžināt arī ātru kustību, piemēram, futbola sacensības vai citas sporta aktivitātes.

Jaunā duālā AF sistēma ļauj viegli uzņemt asus foto un video attēlus. Deviņu punktu krusteniskā tipa AF sistēma nodrošina augstu kadru precizitāti, fotografējot sportu, citu darbību vai dabu. Jaunā Hybrid AF sistēma piedāvā nepārtrauktu automātisko fokusēšanu, filmējot un fotografējot ar Live View režīmu.

Skārienjutīga vadība un pielāgojams grozāmais ekrāns

7,7 cm (3,0”) grozāmajam Clear View LCD II Touch ekrānam ar kapacitatīvo tehnoloģiju ir ļoti ātra reakcija. Tas atbalsta dažāda veida pieskārienus, piemēram, uzspiedienus vai novilkšanu. Izmantojot tikai ekrānu, var vienkārši piekļūt uzņemšanas režīmiem, mainīt iestatījumus un pat uzņemt kadrus.

Skārienjutīgā vadība piešķir Live View uzņemšanai jaunu dimensiju. Quick Control ekrānā iespējams izvēlēties AF punktus, uztvert sejas un objektus, kā arī pielāgot attēlu iestatījumus. Navigācija ir tūlītēja un intuitīva. Atskaņošanas režīmā tuvināšana ar pieskārienu nodrošina iespēju aplūkot kadru smalkākās detaļas. Grozāmais ekrāns ļauj ekrānu pagriezt un noliekt atbilstoši situācijai. 1040k punktu izšķirtspēja nodrošina kristālskaidru detaļu atveidojumu.

EOS Movie: Uzlabots ar Continuous AF

Ar EOS 650D ikviens var vienkārši uzņemt Full HD (1920x1080p) video. Pateicoties Hybrid AF, lietotāji var veltīt visu uzmanību sižeta līnijai, jo kamera nepārtraukti izseko objektu. Jaunie EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS STM un EF 40mm f/2,8 STM objektīvi ar pavisam kluso soļu motoru nodrošina vienmērīgu un skaidru video uzņemšanu.

Ar Video Snapshot režīmu ikviens var veidot izklaidējošus, ātras darbības video, kas rada profesionālas montāžas iespaidu. Momentuzņēmumus var ierakstīt divu, četru vai astoņu sekunžu segmentos un pēc tam kamerā apvienot vai samainīt vietām pirms atskaņošanas. Integrētais mini-HDMI ports ļauj rezultātu ērti koplietot jebkurā HDTV.

Izziniet ar EOS

Divi pilnīgi jauni uzņemšanas režīmi, kuru izvēlne atrodas uz vadības taustiņa, palīdz iesācējiem pārliecināti fotografēt sarežģītā apgaismojumā. Sarežģītām, no aizmugures spilgti izgaismotām ainām paredzētais HDR Backlight Control uzņem trīs dažādas ekspozīcijas – nepietiekamu, precīzu un pārmērīgu – un apvieno tās vienā HDR attēlā, kas detalizēti atveido gan gaišos, gan ēnainos laukus. Savukārt Handheld Night Scene ļauj bez statīva vieglāk iemūžināt skaistus vakara uzņēmumus vājā apgaismojumā, ātri uzņemot četrus dažādus kadrus, ko apvieno vienā detalizētā, skaidrā attēlā.

Kameras uzņemšanas režīmu klāsts ļauj arī izpētīt savu radošo iespēju robežas. Basic+ ar dažādiem pamatiestatījumiem sniedz iespēju paplašināt pamata automātisko iestatījumu piedāvājumu, acumirklī dramatiski mainot ainavas noskaņu. Canon izklaidējošos radošos filtrus tagad var piemērot attēliem, izmantojot skārienjutīgo ekrānu; jaunais "Art Bold Effect" un "Water Painting Effect" piedāvā vēl vairāk veidu, kā radoši pārveidot kadru. Ja vēlaties vienkārši notēmēt un knipsēt, izvēlieties Scene Intelligent Auto režīmu – tas analizēs ainu un automātiski piemeklēs optimālos iestatījumus, lai jūs bez piepūles uzņemtu izcilus kadrus.

EOS sistēma – izpētes brīvība

Kā daļa no Canon EOS sistēmas EOS 650D ir savietojama ar pasaulē plašāko objektīvu un piederumu klāstu. Vairāk nekā 60 EF objektīvi ietver it visu no platleņķa un makro līdz ekstrēmas tālummaiņas objektīviem. Neskaitāmie piederumi nodrošina līdzekļus, lai tiktu galā ar gandrīz jebkuru radošo izaicinājumu.

EOS 650D – galvenie parametri

• 18 MP APS-C Hybrid CMOS sensors
• Full-HD filmas ar manuālu kontroli un nepārtraukto AF
• 5 fps nepārtrauktās fotografēšanas režīms
• Grozāmais Clear View LCD II Touch ekrāns
• ISO 100-12 800 jutīgums, paplašināms līdz ISO 25 600
• 9 punktu plašas zonas AF
• Integrēts Speedlite raidītājs

EOS 650D Latvijā būs pieejama no 15.jūnija. Tās vidējā mazumtirdzniecības cena ar EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II objektīvu būs 741 lats. Komplektā ar EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS STM objektīvu EOS 650D maksās 947 latus.

Saistītie raksti