Datuve :: Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 101

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 101

Datuve.lv video
Top.LV

Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20

Ievietoja: Antra_F @ 2012.02.09 08:42  

Canon iepazīstina ar izturīgo un jaudīgo PowerShot D20, kas paredzēta izcilu attēlu un Full HD (1080p) video uzņemšanai pat visekstrēmākajos apstākļos. Jaunākā Canon attēlveidošanas tehnoloģija izturīgā un sportiskā korpusā – PowerShot D20 ir izturīga pret ūdeni, triecieniem, salu un putekļiem – ir ideāli piemērota, lai iemūžinātu traukšanos pa krācēm vai virsotnes iekarošanu.

PowerShot D20 ir dažādas tehnoloģijas, tai skaitā jaunākā HS System, kas nodrošina izcilu attēlu kvalitāti pat ļoti vājā apgaismojumā. PowerShot D20 ir kompakta, viegla un izgatavota, lai izturētu visskarbākos pārbaudījumus. Tā ir ērti ievietojama mugursomā vai piestiprināma karabīnei.

Canon kvalitāte ik kadrā

PowerShot D20 darbojas ar Canon HS System, apvienojot 12,1 MP, augstas jutības CMOS sensoru ar DIGIC 4 attēlu procesoru augstas kvalitātes sniegumam jebkurā situācijā, it īpaši vājā apgaismojumā.

Pateicoties augstas kvalitātes 28 mm platleņķa Canon objektīvam ar 5x tālummaiņu, kas palīdz pietuvināt darbību, iespējams uzņemt viskrāšņākās ainas. Stabiliem video un skaidriem foto attēliem pat vissarežģītākajos apstākļos gudrais IS automātiski analizē ainu un izvēlas vislabākos optiskā IS iestatījumus no septiņiem dažādiem režīmiemi. Piemēram, ejot pa nelīdzenu taku un uzņemot video, Dynamic IS režīms kompensē gan sakustēšanos, gan kustību. Panning IS režīms ir ideāli piemērots, uzņemot putnu kāsi debesīs, jo IS sistēma stabilizēšanu veic tikai vienā virzienā, savukārt Macro IS režīms ir ideāli piemērots, lai izteikti detalizēti iemūžinātu jūraszvaigzni uz koraļu rifa.

Iedvesiet jaunu dzīvību uzņemšanai zem ūdens ar īpašo Underwater Macro režīmu un Quick AF režīmu ātram un precīzam fokusam, iemūžinot neticamus skatus un precīzas tuvplānu detaļas. Zemūdens baltā līdzsvara precizitāte ir uzlabota un piedāvā arī ātru pielāgošanu, lai lietotāji varētu uzņemt dzīļu ainas ar skaistām, dabiskām krāsām. Papildaprīkojuma WP-DC45 ūdensdrošais korpuss ar ārējās zibspuldzes atbalstu ļauj lietot PowerShot D20 dziļumā līdz 40 m.



Handheld Night Scene režīms sniedz iespēju kvalitatīvi iemūžināt tumšas ainas. Tas uzņem secīgus liela ātruma kadrus un apvieno tos vienā skaidrā attēlā ar atbilstošu ekspozīciju. Super Slow Motion režīms ļauj ātrai darbībai piešķirt spriedzi.

Vienmēr gatava doties jums līdzi

PowerShot D20 ir ūdensdroša līdz 10 m dziļumam un darbojas salā līdz -10°C. Active Display tehnoloģija ļauj lietotājiem vadīt dažas kameras funkcijas, uzsitot kameras korpusam, tādēļ to ir ērtāk lietot, nenovelkot cimdus. Izturīgā PowerShot D20 kamera ir arī trieciendroša pret kritieniem no augstuma līdz 1,5 m. Tās korpuss ir nodrošināts pret putekļiem un smiltīm, lai aizsargātu vērtīgo attēlveidošanas tehnoloģiju tā iekšienē.

Tie, kuri vēlas parādīt citiem savu piedzīvojumu maršrutu, var izmantot GPSii atzīmēšanu uniii GPS Logger funkciju, kas patērē pavisam nedaudz enerģijas. Ar to var atzīmēt attēlu uzņemšanas vietu, izsekot maršrutiem un viegli kopīgot atklājumus, izmantojot iekļauto Map Utility programmatūru un Google Earthiv. Pastāstīt stāstu par lieliskajiem attēliem ir vēl vieglāk ar Movie Digest režīmu, kas veido "aizkadra" stāstu par dienā uzņemto. Aktivizējot šo režīmu, pirms katra fotoattēla uzņemšanas tiek ierakstītas 4 sekundes 720p HD izšķirtspējas video, kas apvieno visus vienas dienas klipus filmiņā un ļauj lietotājiem jaunā un aizraujošā veidā dokumentēt savu pieredzi.

PowerShot D20 vienmēr ir gatavībā. Īpašā Movie Record poga ļauj lietotājiem nekavējoties pārslēgties uz Full HD 1080p filmu ierakstīšanu un pietuvināt darbību ar 5x optisko tālummaiņu. Pateicoties HDMI savienojumam ar CEC, lietotāji var gremdēties atmiņās uz lielā ekrāna, apturot, pārtinot un atskaņojot jebkuru klipu ar saderīga HDTV televizora pulti.

Viegli lietot, viegli pētīt

Pat ja darbība ir ātra un nekontrolējama, kadrējiet ainu, tikai ielūkojoties spilgtajā 7,5 cm (3,0 collu) 460000 punktu PureColor II LCD ekrānā ar 4:3 proporciju. Ar uzlaboto Smart Auto režīmu, kas atpazīst 32 dažādas ainas, un kameras iestatījumu salikumu automātiskai vislabāko attēlu uzņemšanai, ir vieglāk nekā jebkad iemūžināt izcilus attēlus, pat bez fotografēšanas pieredzes.
PowerShot D20 ir septiņiv radoši efekti, ar kuriem katram kadram var piešķirt īpašu noskaņu. Miniature Effect piešķir ainavām neliela izmēra modeļa efektu, bet fotogrāfs var arī iemūžināt unikālu pasaules skatījumu ar Fish-eye objektīvam līdzīgu efektu.

Piederumi piedzīvojumiem

Papildaprīkojums Accessory Kit ietver karabiniera un pleca lenci pārgājienam vai klints kāpšanai, īpašu neoprēna somiņu un silikona apvalku vēl labākai aizsardzībai, kā arī pludiņu, lai peldoties noturētu kameru virs ūdens.

Pievienojieties CANON iMAGE GATEWAY kopienai

Jauno modeļu īpašnieki var pievienoties atjauninātajam CANON iMAGE GATEWAY, tiešsaistes vietnei attēlu kopīgošanai, kas tagad piedāvā 10 GB lielu vietu pat pilnas izšķirtspējas attēlu uzglabāšanai. Ērtā saskarne ļauj lietotājiem meklēt attēlus, veidot apvienotus foto un video albumus, kuros iespējams saņemt draugu komentārus, un kopīgot albumus e-pastā vai sociālajos portālos.

PowerShot D20 – galvenie parametri:

Izturīga kamera; 12,1 MP HS System
Izturīga pret ūdeni, triecieniem, salu un putekļiem
28 mm, 5x optiskā tālummaiņa; gudrais IS
GPS
7,5 cm (3,0") PureColor II LCD
Full HD filmas
Smart Auto (32 ainas)
Īpaši filmu režīmi
Zemūdens funkcijas
Papildaprīkojumā 40 m ūdensizturīgais korpuss

Saistītie raksti

Komentāri

#1 kasis WWW @ 2012.02.10 12:17

Tās niša - piedzīvojumu meklētāji.
Piebilde par -10 gan smieklīga. Ja tā tiešām beidz darboties, tad uzreiz zaudē daļu klientūras, jo ar parasto ziepi un/vai spoguleni var arī pie zemākām temperatūrām.

#2 money4tune @ 2012.02.11 00:53

Ir pārāk daudz naudas, nezini kā viņu tērēt? Atsūti man un kļūsti par labāku cilvēku. :)
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_…

#3 arnissr @ 2012.02.11 11:50

Kārtējā kropli tulkotā Canon preses relīze. Tā nav nedz latviešu, nedz fotogrāfu valoda.