Datuve :: IZZI klientiem piedāvā divus jaunus TV kanālus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 118

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 118

Datuve.lv video
Top.LV

IZZI klientiem piedāvā divus jaunus TV kanālus

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.06 09:05  

Telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs IZZI papildinājis digitālās televīzijas piedāvājumu ar diviem jauniem testa kanāliem – DanceTrippin un Lolo TV.

Lolo TV domāts jaunākajiem IZZI klientiem, visu dienu pārraidot multiplikācijas filmas un informatīvi izglītojošus raidījumus. Jāuzsver, ka pārraides pieejamas vairākās valodās, tostarp arī latviešu valodā. Lai nomainītu valodu, abonentiem būs manuāli jāiestata valodas izvēle. Kanāls iekļauts IZZI digitālās televīzijas Animācijas pakā.

Savukārt IZZI Energy paka papildināta ar jaunu kanālu DanceTrippin, kas domāts elektroniskās un klubu deju mūzikas cienītājiem. Tajā var vērot ekskluzīvus videomateriālus no dažādiem dīdžeju salidojumiem, kā arī, piemēram, no pasaules slavenajiem Ivisas klubiem.

"Mēs vienmēr rūpīgi sekojam līdzi tirgus tendencēm un mūsu klientu interešu lokam. Mūzikas un bērnu kanāliem kļūstot aizvien pieprasītākiem, nolēmām paplašināt tematisko televīzijas kanālu klāstu ar diviem testa kanāliem. Tiklīdz novērosim lielu atsaucību, pieņemsim lēmumu par testa kanālu iekļaušanu pastāvīgajā piedāvājumā,” skaidro Inese Aleksandrova, IZZI televīzijas pakalpojumu vadītāja. „Aicinām mūsu klientus Latvijā būt aktīviem, stāstīt par savām vēlmēm un interesēm un palīdzēt mums televīzijas kanālu satura veidošanā."

Abi jaunie testa kanāli IZZI tīklā iekļauti no šī gada 4. augusta.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 monstrs @ 2011.08.06 11:30

izzi vispār ir huiņa draugam ir internets no viņiem un tagad cenšas tikt no viņiem vaļā.... nesienieties ar šiem nekvalitatīvo pakalpojumu sniedzējiem....

#2 leivis @ 2011.08.06 12:08

Piekrītu, tas izzi ir naudas atmazgāšanas kantoris!

#3 defender82 WWW @ 2011.08.06 19:29

Jā māsicai arī ar to Pizzi katru otro nedēļu ir postaža .... arī apsver domu pārlīst uz lattelekomu!

#4 asd123 @ 2011.08.07 13:11

Esmu viens no IZZI upuriem. Vakar, pa ilgiem laikiem spaidīju pa kanāliem un sāku domāt vai ir iespējams no krievu valodu uz angļu pārlikt? Ir kabelis. pagaidām negribās šiem zvanīt, vēl uzliks sodu par muļķigiem jautājumiem.

#5 cthulhu_avake @ 2011.08.07 18:04

ka tas ir no krievu val un anglu? doma nomainit televizora iestatijumus?

#6 asd123 @ 2011.08.07 19:11

Zinu tiem, kam ir digitālā ir iespējams pārslēgties starp piedāvatājām valodām, bet man pienāk kabelis un viss tiek kontrolēts tai galā, vismaz ta es saprot. Nez vai tai galā viņi katram individuāli var, vai tik visiem kopā.