Datuve :: IZZI klienti var skatīties TV5 raidījumus latviešu valodā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 78

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 78

Datuve.lv video
Top.LV

IZZI klienti var skatīties TV5 raidījumus latviešu valodā

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.07.28 13:39  

No 26. jūlija, izmantojot valodu izvēles funkciju, telekomunikācijas pakalpojumu sniedzēja IZZI digitālās televīzijas klienti var skatīties pārraides kanālā TV5 arī latviešu valodā.

„Šobrīd šī iespēja ir tikai atsevišķām pārraidēm, tomēr domājams, ka nākotnē to klāsts kļūs plašāks,” skaidro IZZI attīstības direktore Sandra Kraujiņa, norādot, ka valodas izvēles funkcija ir pieejama digitālās televīzijas abonentiem. „Pasaulē tā ir ierasta prakse, ka populāru televīzijas kanālu raidījumi skatāmi dažādās valodās. Esam priecīgi, ka šī tendence lēnām, bet ienāk arī Latvijā.”

IZZI ir pilna mūsdienīgu telekomunikāciju pakalpojumu klāsta sniedzējs un viens no lielākajiem kabeļoperatoriem valstī pēc apkalpoto klientu skaita. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā jau 15 gadus un nodrošina kabeļtelevīzijas, interneta, kā arī mobilo un fiksēto sakaru pakalpojumus. Par uzņēmuma īpašnieku 2008.gada augustā kļuva kompānija "Contaq Latvian Cable", kuras dibinātājs ir Luksemburgas uzņēmums "Contaq Latvia Cable Holding S.a.r.l.".

Saistītie raksti

Komentāri

#1 megaziņa @ 2011.07.28 14:48

pa radio un avīzēs vel arī-un vel pateikt ka lattelekoms vel arī lnt piedāvā mainīt valodas