Datuve :: Par jauno Epicor vadītāju kļūst Pervezs Kureši (Pervez Qureshi)

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 62

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 62

Datuve.lv video
Top.LV

Par jauno Epicor vadītāju kļūst Pervezs Kureši (Pervez Qureshi)

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.31 12:17  

Epicor Sofware Corporation, kas ir vadošais biznesa vadības programmatūru piegādātājs ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un pakalpojumu uzņēmumiem, 2011. gada 23.maijā oficiāli paziņoja, ka par jauno Epicor prezidentu un uzņēmuma vadītāju kļūst Silikona ielejas tehnoloģiju līderis Pervezs Kureši (Pervez Qureshi), kurš amata pienākumu izpildi uzsāka nekavējoties.

Kureši ir vairāk kā 20 gadu vadības pieredze programmatūru un tehnoloģiju nozarē. Kopš 2006. gada viņš strādājis par Activant Solutions vadītāju un prezidentu. Activant Solutions tika apvienots ar Epicor pēc abu uzņēmumu iegādes 2011. gada 16. maijā no Apax Partners pārvaldītajiem fondiem. Kureši kompānijā Activant attīstījis „klients uz mūžu” kultūru, kas tika balstīta uz izcilas apkalpošanas un atbalsta nodrošināšanu, kā rezultātā tika saglabāti vadošie klienti un veicināta viņu apmierinātība ar uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem. Pateicoties šim vadības stilam, uzņēmums nodrošinājis līdera pozīciju vairākos vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības vertikālajos tirgos.

„Jaunais Epicor ar vairāk kā 33 000 klientiem vairāk kā 150 valstīs ir starptautisks līderis nozarē specifisku biznesa lietojumprogrammu piegādē,” norāda Kureši. „Es esmu pagodināts par iespēju ievadīt jaunapvienoto uzņēmumu tā nākošajā izaugsmes posmā, un iegūt līderpozīcijas tirgū inovācijās un nodrošināt uz klientu orientētu pieeju, kas ir mūsu kopējais mantojums. Bet visvairāk es ceru uz sadarbību ar ļoti talantīgu komandu, kuru veido vairāk kā 4 000 darbinieku, lai nodrošinātu vēl lielāku pievienoto vērtību klientiem un tirgiem, kurus mēs apkalpojam – sākot ar ražošanas, vairumtirdzniecības un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumiem un beidzot ar automašīnu, kokmateriālu un speciālsortimenta mazumtirdzniecības uzņēmumiem.”

Kureši lepojas ar izciliem sasniegumiem, un viņš ir pierādījis sevi kā profesionālu vadītāju, kas, darbojoties Activant, jau integrējis septiņus uzņēmumus. Visā viņa pilnvaru termiņa laikā uzņēmuma izaugsmi raksturojusi laba rentabilitāte. Kureši ir strādājis kā Activant izpilddirektors un viceprezidents kopš 2004. gada. Pirms Kureši pievienojās Activant, viņš bija vadības konsultēšanas uzņēmuma dibinātājs un prezidents. Viņš ir bijis arī vadošos amatos tādās kompānijās kā Harvest Software, Metaphor Computer Systems, Hewlett-Packard un IBM. Kureši ir ieguvis maģistra grādu uzņēmējdarbībā, Virdžīnijas Universitātes Darden Biznesa skolā un bakalaura grādu elektrotehnikas zinātnē Lovelas universitātē Masačūsestā.

„Mēs esam saviļņoti par iespēju strādāt kopā ar Epicor, tam sasniedzot nākamos izaugsmes posmus. Jo īpaši entuziastiski mēs esam par mūsu partnerību ar Pervezu – spēcīgu līderi, un mēs ticam, ka viņš var veiksmīgi savienot spēcīgu izaugsmi ar rentablu darbību,” uzskata Džeisons Vraits (Jason Wright), Apax Partners partneris. „Perveza spēcīgā nozares pieredze apvienota ar viņa līdera spējām padara viņu par personību, kas var veidot pamatu spēcīgai Epicor vadības komandai. Mēs viņu atbalstīsim, palīdzot viņam nodrošināt vēl lielākus panākumus Epicor, kā arī tā klientiem un darbiniekiem visā pasaulē.”

Vienlaikus uzņēmums paziņo arī par Katijas Krusko (Kathy Crusco) iecelšanu viceprezidentes un Epicor finanšu nodaļas vadītājas amatā. Krusko strādāja Activant kopš 2007. gada maija un viņai ir vairāk kā 20 gadu pieredze, strādājot dažādos ar finansēm saistītos amatos tādos uzņēmumos kā Documentum Inc., Adaptec un Price Waterhouse LLP. Iepriekš Krusko bijusi vispasaules finanšu viceprezidente uzņēmumā Polycom. Viņa ir absolvējusi Kalifornijas štata universitāti Čiko pilsētā, kur ieguvusi bakalaura grādu uzņēmējdarbībā ar specialitāti grāmatvedībā.

„Katija ir ieguvusi plašu pieredzi grāmatvedībā, analītikā un stratēģiskajās finansēs, tāpat arī viņai ir milzīga pieredze tehnoloģiju nozarē,” atklāj Kureši. „Kā iepriekšējās vadības komandas dalībnieks es esmu pārliecināts, ka Katija nodrošinās nepieciešamo finanšu vadību un stratēģisko izpratni.”

Bijušais Epicor priekšsēdētājs, prezidents un uzņēmuma vadītājs Džordžs Klauss saglabās priekšsēdētāja amatu un turpinās ieņemt nozīmīgu lomu uzņēmuma stratēģiskajā attīstībā. „Kā Epicor vadītājs kopš 1996. gada Džordžs ir bijis ļoti noderīgs, veidojot Epicor par starptautisku biznesa vadības lietojumprogrammu risinājumu piegādātāju. Mēs ceram, ka arī turpmāk uzņēmums un valde tikai iegūs, izmantojot Džordža zināšanas un pieredzi, kas uzkrāta vairāk kā 30 gadu laikā lietojumprogrammu tehnoloģiju nozarē,” sacīja Vraits.

Saistītie raksti