Datuve :: Nepārspējama attēlveidošana – Canon piesaka jaunu kompaktkameru un videokameru klāstu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

Nepārspējama attēlveidošana – Canon piesaka jaunu kompaktkameru un videokameru klāstu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.01.11 14:47  

Canon pieteicis jaunu attēlveidošanas izstrādājumu klāstu, laižot klajā četras jaunas kameras un desmit jaunas videokameras. Apvienojot raksturīgo attēlu kvalitāti un funkcijas, kas padara fotografēšanu un filmēšanu izklaidējošu un radošu, Canon jaunākais izstrādājumu klāsts piedāvā it visu no profesionāla video snieguma līdz nedārgām kompaktkamerām.

Sekojot 2010. gada Canon video klāsta paplašināšanai, tiek vēl vairāk uzlabots gan profesionālo, gan amatieru videokameru piedāvājums. Jauno izstrādājumu klāsts ietver profesionālo XA10, kā arī vairākus modeļus amatieriem, tajā skaitā LEGRIA HF G10 – pirmo jaunajā LEGRIA HF G-sērijā. Arī LEGRIA HF M-sērija un LEGRIA HF R-sērija lepojas ar jauniem, uzlabotiem HD modeļiem, savukārt LEGRIA FS400 sērijā tiek laistas klajā vismazākās Canon SD videokameras. Satriecošā attēlu kvalitāte un vairāk radošo iespēju ļauj profesionāļiem, entuziastiem un amatieriem uzņemt satriecošus Full HD video.


Canon PowerShot A sērija piedāvā piemērotu kompaktkameru ikvienam, apvienojot vadošo optisko tehnoloģiju un nepārspējamu stilu četros, viegli lietojamos modeļos – PowerShot A3200 IS, PowerShot A2200, PowerShot A1200 un PowerShot A800. Pirmo reizi PowerShot A sērijā ir ieviests arī HD video – atsevišķiem modeļiem ir 720p izšķirtspējas video uzņemšana. Miniature efekts var tikt izmantots arī Movie režīmā, radot palēninātas filmas iespaidu miniatūrā izmērā.

Kompaktkameras ikvienam
Lielākajai daļai PowerShot A sērijas kameru tagad ir Canon DIGIC 4 attēlu procesors – nodrošinot īpaši ātru darbību, attēlu kvalitāti un uzlabotu funkcionalitāti. Trīs jaunie modeļi, PowerShot A3200 IS, PowerShot A1200 un PowerShot A2200, piedāvā arī sešus radošos filtrus, ļaujot lietotājiem nekavējoties pievienot attēlam atšķirīgu perspektīvu – eksperimenti nu ir vēl aizraujošāki.

Tiem, kuri vēlas izbaudīt lielāku kontroli pār gala rezultātu, Live View Control ļauj lietotājiem ekrānā mainīt pamatiestatījumus, apskatot izmaiņu efektus, vēl pirms uzņēmumi tiek ierakstīti. Tracking Auto Focus (AF) ļauj kustīgiem objektiem palikt fokusā no mirkļa, kad tie tiek atpazīti, līdz aizslēga nospiešanai.

PowerShot A800 ir izmaksu ziņā pieejama kamera, kas ideāli piemērota iesācējiem, tai ir vienkāršs pogu izkārtojums, Smart Auto tehnoloģija un intuitīvi fotografēšanas režīmi, lai bez piepūles uzņemtu augstas kvalitātes attēlus. PowerShot A1200 ir daudzveidīga kompaktkamera, kurai ir jaunais Blur Reduction režīms, platleņķa objektīvs un optiskais skatu meklētājs iesācējiem, kuri vēlas veidot kompozīciju tradicionālāk.

PowerShot A2200 darbojas ar litija jonu akumulatoru, tā ir viegla un pievilcīga, ar 4x platleņķa tālummaiņu un dažādām uzņemšanas funkcijām, kas ļauj viegli uzņemt izcilus, radošus attēlus. A sērijas priekšgalā ir PowerShot A3200 IS, tai ir smalks metāla korpuss, platleņķa 5x tālummaiņas objektīvs un Dynamic IS.

Jaunajai PowerShot A sērijai ir augstas izšķirtspējas sensori, lai uzņemtu izsmalcinātas detaļas un veidotu aizraujošas kompozīcijas, radoši izgriežot attēlus. Visiem modeļiem, izņemot PowerShot A800, ir arī 28 mm platleņķa objektīvi ar Blur Reduction režīmu vai optisko IS asākiem, neizplūdušiem attēliem sarežģītos apstākļos. Smart Auto padara mirkļa notveršanu vēl vieglāku, tam ir 32 ainas, ko nosaka visi modeļi, izņemot iesācēju līmeņa PowerShot A800, kurš nosaka 19 ainas.

Pirmoreiz Canon PowerShot A sērijā jaunie PowerShot A3200 IS, PowerShot A1200 un PowerShot A2200 modeļi tagad nodrošina 720p augstas izšķirtspējas (HD) video uzņemšanu. Iespēja uzņemt HD filmas ļauj lietotājiem ierakstīt izcilas kvalitātes attēlus, ko var kopīgot ar ģimeni un draugiem jebkurā HD ekrānā. PowerShot A3200 IS ir arī Canon Dynamic Image Stabilizer, lai video netraucētu sakustēšanās, pat filmējot kustībā.

Videokameras visiem līmeņiem
Canon augošajā failu profesionālo videokameru klāstā jaunums ir XA10, ārkārtīgi kompakts modelis, kas nodrošina izcilu Canon attēlu kvalitātes, profesionālu skaņas funkciju un pilnas manuālās vadības apvienojumu. LEGRIA klāsta jaunums LEGRIA HF G10 iedrošina video entuziastus uzņemt jaunas pakāpes radošus video ar tehnoloģijām, kas tiek izmantotas Canon profesionālajos modeļos.


LEGRIA HF M41, LEGRIA HF M46 un LEGRIA HF M406 turpina populārās LEGRIA HF M sērijas panākumus – šīs funkcionālās saimes videokameras ir ideāli piemērotas tiem, kuri vēlas izcilas HD kvalitātes kompaktkameru, ko var paņemt līdzi it visur. Tiem, kuri meklē labāko par izdevīgāko cenu, noteikti interesantas būs uzlabotās Canon iesācēju līmeņa HD videokameras. LEGRIA HF R28, LEGRIA HF R26 un LEGRIA HF R206 piedāvā nepārspētu izcilu funkciju, vērtības un Canon raksturīgās kvalitātes apvienojumu, tāpēc tās ir ideāli piemērotas tiem, kuri sper pirmos soļus HD video uzņemšanā. Klāstu papildina LEGRIA FS46 un LEGRIA FS406 – ērtas videokameras par saprātīgu cenu, kas teicami derēs tiem, kuri meklē izcilu standarta definīcijas attēlu kvalitāti.

Satriecoši video, ko viegli uzņemt un kopīgot
Izstrādāts, lai nodrošinātu satriecošu attēlu kvalitāti un ērtu lietošanu, Canon jaunais videokameru klāsts sevi piesaka ar vadošām tehnoloģijām un aizraujošām radošām funkcijām, lai uzņemt un kopīgot satriecošus HD video būtu viegli.

Profesionālas tehnoloģijas ir iestrādātas vēl vairāk modeļos nekā iepriekš, nodrošinot vadošu sniegumu. Canon HD CMOS Pro sensors, profesionāls CMOS sensors, kas nodrošina neticamu attēlu uzņemšanu, ir atrodams jaunajā XA10 profesionālajā modelī, kā arī izcilajos amatieru modeļos, tostarp LEGRIA HF G10, LEGRIA HF M41, LEGRIA HF M46 un LEGRIA HF M406. Nodrošinot uzlabotu sniegumu vājā apgaismojumā un plašā dinamiskajā diapazonā, HD CMOS Pro ir ievērojams Canon videokameru klāsta papildinājums un piedāvā nepārspētu attēlu kvalitāti jebkādos apstākļos.
XA10, LEGRIA HF G10, LEGRIA HF M41, LEGRIA HF M46 un LEGRIA HF M406 ir ne tikai jaunais Canon HD CMOS Pro sensors, bet arī Cinema-Look filtri, Story Creator režīms un Touch Decoration – funkciju klāsts, kas izstrādāts, lai lietotāji varētu uzņemt jautrus, interesantus un radošus video.

Ar Story Creator jūsu Canon videokamera kļūst par filmu režisoru. Vispirms lietotājs izvēlas tēmu, pēc kuras videokamera nodrošina ieteikto ainu izlasi, kas jāuzņem, lai izveidotu ideālu filmu. “Travel” ir ideāli piemērots brīvdienām, savukārt “Kids & Pets” uzņem dārgus ģimenes mirkļus. Šīs vadlīnijas nodrošina stāstu, ļaujot vieglāk uzņemt interesantas un dinamiskas filmas.

Viens no astoņiem Cinema-Look filtriem ļauj lietotājiem nekavējoties mainīt ainas noskaņojumu, savukārt Touch Decoration (pieejams arī LEGRIA HF R28, LEGRIA HF R26 un LEGRIA HF R206) palīdz lietotājiem personalizēt savas filmas tieši kamerā, bez datora vai sarežģītas rediģēšanas programmatūras palīdzības.

Saistītie raksti