Datuve :: Canon pircēji atbalsta ģimenes, kam paveicies mazāk

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 99

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 99

Datuve.lv video
Top.LV

Canon pircēji atbalsta ģimenes, kam paveicies mazāk

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.12.03 15:34  

Latvijas Sarkanais Krusts un Canon kopā uzsākuši Ziemassvētku labdarības kampaņu. Tās ietvaros tiek vākti līdzekļi, lai sniegtu atbalstu vismazāk aizsargātajiem cilvēkiem Latvijas Sarkanā Krusta sociālā atbalsta centros, kur ir iespējams saņemt jaunus un lietotus apģērbus, veselības veicināšanas konsultācijas, pārtikas pakas un sociālu atbalstu.

Kampaņa turpināsies līdz decembra beigām un ikviens var sniegt savu ieguldījumu, iegādājoties Canon IXUS, PowerShot, EOS vai Legria sērijas produktus.

Eva Ikauniece, Latvijas Sarkanā Krusta programmu koordinatore norāda, ka pēdējo gadu gaitā vajadzība pēc palīdzības ir daudzkārt palielinājusies. “Šī brīža ekonomikas lejupslīdes apstākļos sabiedrības neaizsargātākā daļa cīnās par to, lai varētu izdzīvot, un ir ļoti būtiski sniegt kaut nelielu atbalstu, lai palīdzētu cilvēkiem grūtā brīdī, it īpaši, šajā pirmssvētku laikā” stāsta Eva Ikauniece.

Eva Ikauniece cer, ka šī Canon iniciatīva būs plaši atspoguļota un viņa iedrošina arī citas kompānijas palīdzēt visneaizsargātākajiem sabiedrības slāņiem. Uzņēmumi var ziedot labdarības organizācijām gan naudu, gan produkciju, gan savus pakalpojumus – galvenais ir atrast savstarpēji pieņemamu sadarbības veidu, lai gandarījums būtu gan palīdzības sniedzējam, gan saņēmējam.

“Canon jau ilgstoši sadarbojas ar Sarkanā Krusta organizāciju visā Eiropā. Šogad mēs ceram ienest Ziemassvētku prieku to Latvijas iedzīvotāju sirdīs, kam tas patiešām nepieciešams, skaidro Harijs Nīstroms (Harry Nyström), Canon Oy vadītājs.

Saistītie raksti