Datuve :: Latvijā pieejams jauns pakalpojums interneta un televīzijas piedāvājumu salīdzināšanai

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 78

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 78

Datuve.lv video
Top.LV

Latvijā pieejams jauns pakalpojums interneta un televīzijas piedāvājumu salīdzināšanai

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.11.02 13:04  

Šonedēļ interneta vietne Gudriem.lv sāka piedāvāt jaunu pakalpojumu, kas nav sastopams citur Baltijā – iespēju salīdzināt interneta un televīzijas piedāvājumu izmaksas un veidus, kā arī kompāniju: Baltkom, Balticom, Izzi un Lattelecom – pakalpojumu pakešu piedāvājumus. Lietotāji var ātri izvēlēties atbilstošāko risinājumu un no Gudriem.lv mājas lapas nosūtīt pieteikumu pakalpojuma ierīkošanai.

Jaunā pakalpojuma salīdzināšana ir ērta tieši tādēļ, ka vienuviet iespējams izvēlēties no visplašākā interneta un televīzijas piedāvājumu klāsta, turklāt salīdzinot ne tikai atsevišķus produktus, bet arī komplektus (internets + TV, internets +TV+ telefons u.c.)

Informē Gudriem.lv pārstāvis Dmitrijs Zaznovs: „Katrā ģimenē ir kāds no televīzijas un interneta pieslēgumiem, kā arī telefons, taču bieži klienti par katru no šiem pakalpojumiem maksā atsevišķi dažādiem operatoriem. Visas lielākās kompānijas ir izstrādājušas kompleksus risinājumus, ja klients gan internetu, gan televīziju un telefonu izvēlas vienā firmā. Pakalpojumu paketes cita no citas atšķiras ar interneta datu pārraides ātrumu, televīzijas kanālu skaitu u.c. parametriem. Lai izvēlētos sev labāko piedāvājumu, būtu patstāvīgi jāsalīdzina pakalpojumu priekšrocības un trūkumi. Mūsu jaunais serviss ļauj to paveikt 15 sekunžu laikā, turklāt piedāvā klientam uzreiz vairākus risinājumus viegli pārskatāmā tabulā.”

Lai atrastu labāko risinājumu, lietotājam jāizvēlas kāda no piedāvātajām pilsētām un rajoniem, kurā plānots pieslēgt pakalpojumu. Pēc tam sistēma piedāvā reitinga tabulu ar visiem iespējamajiem piedāvājumiem izdevīguma secībā no jau minētajiem telekomunikāciju operatoriem. Piemēram, ģimenei, kas dzīvo Rīgā, Āgenskalnā, jaunais serviss piedāvā izvēlēties sev atbilstošāko no 26 interneta pieslēgšanas un televīzijas paketēm ar cenu starpību no Ls 12 līdz Ls 23 mēnesī.

Šos piedāvājumus ar vienu peles klikšķi var ērti sakārtot pēc dažādiem parametriem: paketes cenas, interneta pieslēguma veida, piedāvātā televīzijas kanālu skaita, pakalpojuma pieslēgšanas maksas un līguma tipa, kas var būt gan beztermiņa, gan terminēts. Kad lietotājs ir izvēlējies sev vēlamo pakalpojumu, pāris sekunžu laikā var nonākt operatora mājas lapā un aizpildīt pakalpojuma pieslēgšanas kontaktformu.

Par www.gudriem.lv

Gudriem.lv ir no pakalpojumu sniedzējiem neatkarīga interneta vietne, kas no 2009. gada saviem lietotājiem nodrošina iespēju salīdzināt dažādu servisu izmaksas. Iesākumā popularitāti ieguva mobilo tarifu plānu salīdzināšana, bet šobrīd atpazīstamībā neatpaliek priekšapmaksas sarunu karšu, bankas depozītu, ātro kredītu, OCTA polišu cenu salīdzināšana, tagad arī – interneta un televīzijas piedāvājumu salīdzināšana. Drīzumā lietotāji varēs salīdzināt vēl citus aktuālus tirgus pakalpojumus.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 ddd2 @ 2010.11.02 14:47

šiem ar laikam darba nav, tapēc pievēršas štruntiem :D
mobilo operatoru tarifus, jā, tos tur ir ko līdzīnāt. bet tv nozarē nekā tāda nav, tur 100x viss vienkāršāks un nav nozīmes vai tu skaties lv kanālsu, jeb rus kanālus, no t';a nemainās tava mēnešmaksa :D

#2 stendec2 @ 2010.11.02 14:54

Gudri ir vispār neskatīties TV

#3 sdf @ 2010.11.03 17:58

Internetu salīdzināt šādi ir diezgan neobjektīvi. Nav norādīts vai dod statiskās vai dinamiskās IP adreses. Un manuprāt ĻOTI svarīg lieta- atteikšanās no pakalpojuma, kas Lattelekom gadījumā man izmaksāja 90 fakinus latus (TV+internets 20 Ls paka) jo pārvācos dzīvot citur. Kā arī vai internetz iet uz kāpņu telpu vai ātrums ir individuāls. Kā arī protams kā strādā serviss kad nets iet offlainā.
verdict-
Izvēloties internetu pašām jābūt kautcik zinošam, šim uzticēties ir tas pats, kas pirkt auto nenovērtējot visus + un -, bet tikai skatoties uz cenu un jaudu.