Datuve :: Konference „Biznesam kritisku procesu un satura vadības labā prakse”

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 69

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 69

Datuve.lv video
Top.LV

Konference „Biznesam kritisku procesu un satura vadības labā prakse”

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.10.27 14:38  

Rīga, 2010.gada 27.oktobris - Digital Mind, sadarbībā ar Satura pārvaldības risinājumu līderi Open Text, 2010.gada 10.novembrī aicina uz konferenci „Biznesam kritisku procesu un satura vadības labā prakse” viesnīcā Tallink Hotel Riga, Elizabetes ielā 24, Rīgā.

Ikviena organizācija gan publiskajā, gan privātajā sektorā, neatkarīgi no tās darbības jomas, ik dienu rada un saņem lielu daudzumu informācijas gan elektroniskā, gan papīra formātā. Organizācija spēj strādāt efektīvāk, ja šo informāciju spēj ātri, ērti un kvalitatīvi pārvaldīt.

Satura vadības risinājumi nodrošina jebkāda veida informācijas - dokumentu, e-pastu, attēlu vai pat video rullīšu strukturēšanu, kontroli, saglabāšanu un vadīšanu. Ātra un ērta piekļuve nepieciešamajai informācijai ietaupa aptuveni 30% no darbinieku darba laika, palielinot organizācijas produktivitāti, bez nepieciešamības palielināt darbinieku skaitu, nodrošinot produktu un pakalpojumu ātrāku nonākšanu tirgū un uzlabojot klientu un partneru attiecības.

Konferencē Digital Mind un Open Text, sadarbībā ar risinājumu lietotājiem, stāstīs par labo praksi Satura vadības risinājumu ieviešanā un izmantošanā, demonstrējot risinājumu daudzveidīgo izmantošanu dažādās nozarēs ar atšķirīgām biznesa vajadzībām. Dalīsies pieredzē par to, kā atpazīt nepieciešamību pēc Satura vadības risinājuma un aprēķināt finansiālo un laika ieguvumu, kā arī risinājuma atmaksāšanās laiku.

Larss Ferklands (Lars Ferchland), SIEMENS Krievija IT direktors, „dzīvajā” demonstrēs, kā viņu Maskavas birojā darbojas mobilais ofiss un dokumentu vadības sistēma tā ietvaros, kādas ir šāda ofisa darbības nodrošināšanas tehniskās prasības, un kā tās tiek realizētas. Savukārt, Kaspars Anckalniņš, DnB NORD Bankas Kreditēšanas atbalsta daļas vadītājs, dalīsies pieredzē, kā ieviest satura pārvaldības risinājumus tā, lai tos pēc tam arī maksimāli lietotu organizācijas darbinieki.

Ar konferences dienas kārtību var iepazīties Digital Mind mājas lapā (http://ej.uz/Digital_Mind_ECM_event).

Par Digital Mind
Digital Mind ir biznesa procesu vadības un satura pārvaldības eksperti. Digital Mind risinājumi nodrošina vienkāršu piekļuvi visa veida elektroniskajai informācijai tā, lai īstā informācija nonāk īstajās rokās, īstajā laikā, un organizācijas varētu būtiski paaugstināt savu produktivitāti.

Digital Mind ir plašas zināšanas un resursi Open Text Corporation, Optimal Systems un IDS Scheer risinājumu ieviešanā un uzturēšanā, kā arī pieredze projektu realizācijā Baltijā, Rietumeiropā un Krievijā. Digital Mind klientu vidū ir tādas organizācijas kā LR Finanšu ministrija, Valsts zemes dienests, DnB NORD banka (Latvijā un Lietuvā), Latvijas Dzelzceļš, UBS, SIEMENS Russia, Lukoil Overseas Holding un citas. Plašāka informācija www.digitalmind.lv

Par Open Text
Open Text, ievērojamākā satura pārvaldības (Enterprise Content Management) programmatūras risinājumu kompānija, kas palīdz organizācijām paaugstināt to vērtību, efektīvi pārvaldot biznesa saturu. Open Text ir divdesmit gadu pieredze programmatūras ražošanā, atbalstot 100 miljonus lietotāju 114 valstīs. Strādājot ar mūsu klientiem un partneriem, mēs sapulcējam vadošos Content Experts™ (satura ekspertus), lai palīdzētu organizācijām saglabāt to korporatīvo know-how, stiprināt zīmola spēku, automatizēt procesus, samazināt riskus un palielināt konkurētspēju. Plašāka informācija www.opentext.com.

Saistītie raksti