Datuve :: Lenovo pārdevuši 60 miljonus ThinkPad klēpjdatoru

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

Lenovo pārdevuši 60 miljonus ThinkPad klēpjdatoru

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.10.05 17:48  

ThinkPad līnijas klēpjdatori ilgu laiku bijuši iecienīts produkts biznesa aprindās. Pirmo ThinkPad klēpjdatoru 1992.gadā izveidoja IBM. Līdz 2000.gadam uzņēmumam izdevās pārdot 20 miljonus šīs līnijas klēpjdatoru. Tagad Lenovo paziņojuši, ka viņi 10 gadu laikā visā pasaulē pārdevuši 60 miljonus ThinkPad klēpjdatoru.

Kopš IBM 1992.gadā izveidoja ThinkPad līniju, tās pārstāvji piedzīvojuši daudzus sasniegumus. ThinkPad datori klēpjdatoru tirgū bija pirmie ar šļakatu drošu tastatūru, pirmie ar iebūvētu optisko diskdzini un pirmie ar iebūvētu Wi-Fi.

„ThinkPad datori ir atzīti par lieliskiem, inovatīviem produktiem, kas darījumu cilvēkiem uzticami kalpojuši jau gandrīz divdesmit gadu,” stāsta Lenovo Think Product Group vecākais viceprezidents Pīters Hortenziuss (Peter Hortensius). „Lenovo palīdzējuši uzlabot ThinkPad datoru kvalitāti, uzticamību un veiktspēju, turklāt arī nākamajos ThinkPad klēpjdatoros redzēsit mūsu atdevi inovatīvu produktu veidošanai.”


Lenovo arī paziņojuši, ka paplašinājuši NVIDIA Optimus tehnoloģijas lietojumu, piedāvājot to arī biznesa klases ThinkPad klēpjdatoros. NVIDIA Optimus tehnoloģija automātiski izvēlas vienu no divām grafiskajām platformām, optimizējot akumulatora darbības laiku vai veiktspēju (atkarībā no tā, kas attiecīgajā situācijā nepieciešams). Pagaidām tehnoloģija ir pieejama Lenovo ThinkPad T410, T410s un T510 klēpjdatoros.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Lielkuilis WWW @ 2010.10.05 17:56

Tā bilde nav tik kvalitatīva, lai salasītu.
Lūk salasāms ThinkPad sasniegumu saturs:
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/na/LenovoPortal/en_US/…

#2 jann @ 2010.10.05 20:20

Man ari viens ir..tiesa darba

#3 Haiduk @ 2010.10.06 16:16

skaidrs kapēc runā  lenovo/ibm ir labi. Pirmie kaM bija wifi un cd un vel klaviatūra mitrumizturīga - bāc, tas tak bija kompis ne? tanīs laikos. Un viss tas palicis atmiņā tik daudz ka nevar vnk neuzsvērt lenovo.  Un līdz pat šai dienai no 90 gada tas viss aizgajies no viena tante teica foruma biedriem.

Piekritīsiet - pirmā reize vienalga kas,  paliek atmiņā ierāmēta. Vai arī var teikt, nekas vairs nav kā agrāk/bērnībā.