Datuve :: Opera Mini 5.1: tīmekļa pārlūks Windows Mobile tagad funkionālāks

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 44

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 44

Datuve.lv video
Top.LV

Opera Mini 5.1: tīmekļa pārlūks Windows Mobile tagad funkionālāks

Ievietoja: Andrei @ 2010.09.13 23:23  

Norvēģu kompānija Opera Software paziņojusi par Opera Mini 5.1 tīmekļa pārlūka pieejamību portatīvām ierīcēm ar Windows Mobile operētājsistēmu.

Starp Opera Mini 5.1 galvenajām izmaiņām izstrādātāji izšķir augstas izšķirtspējas (līdz 480×800 pikseļu) displeju atbalstu, uzlabotu lapu un šriftu attēlošanu, ka arī ekrāna orientācijas automātiskas izmaiņas funkciju atkarībā no telefona pozīcijas. Tagad mājas lapu lūkotājs var tikt pielietots kā noklusējuma timekļa pārlūks, bet pieredzējuši lietotāji novērtēs uzstatījumu paplašinātu sistēmu.



Agrāk Opera Mini 5.1 versija tika izsludināta priekš Java, Android un BlackBerry platformām. Pašlaik tā ir pieejama arī telefoniem ar Windows Mobile 2003 SE, Windows Mobile 5.x un Windows Mobile 6.x . Datu kompresijas līdz 90% tehnoloģija, kura tiek pielietota Opera Mini, ļauj paātrināt mājas lapu ielādi un samazināt trafika patēriņu. Tas sniedz lietotājiem roumingā un tarifu ar megabaitu apmaksu abonentiem iespēju būtiski ekonomēt uz mobilā interneta lietošanu.

Starp Opera Mini 5.1 priekšrocībām salīdzinājumā ar iepriekšējām versijām jāatzīmē arī uzlabotu lapu un šriftu attēlošanu un ekrāna orientācijas automātiskās izmaiņas atkarībā no telefona pozīcijas.

Opera Mini Windows Mobile ir bezmaksas produkts lietotājiem. Tīmekļa pārlūks atbalsta darbu iekārtās ar Windows Mobile 2003 SE, Windows Mobile 5.x un Windows Mobile 6.x. Produktu var ielādēt tieši no komunikatora, apmeklējot mājas lapu m.opera.com. Opera Mini 5.1 pārlūks ir pieejams modifikācijā viedtelefoniem zem Google Android un BlackBerry OS vadības.
Kā avots izmantota Opera Software.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Tomekks @ 2010.09.14 07:22

Google translate palicis gudrāks? oO

#2 TrakaisKursis-neielogojies @ 2010.09.14 09:12

#1 dod iespēju, Tomekks. Tu zini par ko es runāju.

#3 karuuzo @ 2010.09.14 10:34

Viss jau būtu labi, tikai dažreiz tā opera mini rāda pustekstu - tiešā vārda nozīmē, kaut ko rāda, tad tukšums, tad atkal kaut kas ir, tad atkal tukšs. Reti, bet kad gadās, tad var par viņu aizmirst :)

m