Datuve :: Creative prezentē jaunu ārējo skaņas karti

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 73

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 73

Datuve.lv video
Top.LV

Creative prezentē jaunu ārējo skaņas karti

Ievietoja: AigarsIevins @ 2008.05.14 19:01  

Lai arī skaņas kartes gājušas tālu ceļu, no attālas nošu izdvešanas līdz līmenim, kādā tās ir tagad, iebūvētā tehnika joprojām nesniedz pietiekami augstu skaņas kvalitāti izlutinātajiem mūzikas baudītājiem. Creative radījuši jaunu produktu klēpjdatoru īpašniekiem, kam nav iespēja nomainīt esošo skaņas veidošanas čipu – Creative USB Sound Blaster X-Fi.

Nelielā izmēra melnā ierīce, ko pievienot datora USB ligzdai, ir kārtējais X-Fi sērijas skaņas triumfs, kas aprīkots ar tālvadības pulti ērtākai pārvaldībai. Tas ir pirmais USB 2.0 standarta risinājums, kas sniedz iespēju klēpjdatoru vai citādi neuzlabojamu datoru īpašniekiem baudīt „Xtreme Fidelity” jeb X-Fi piedāvāto telpisko 5.1 skanējumu. Creative šim produktam izmantojuši apzeltītas RCA izejas labākam skanējumam, taču papildus tam pieejama arī optiskā un klasiskā skaņas izeja.


Skaņas karte, tā pat kā citas – iebūvējamās – Creative ierīces, piedāvā vairākas tehnoloģijas, kas uzlabo skanējuma kvalitāti; kā galvenā jāmin „Creative EA Advanced HD”. Šī sistēma sevī ietver 24-bit skaņas kristalizatoru (uzlabo lejupielādēto datņu skaņu, kaut nedaudz mēģinot atjaunot skaņas detaļas un dziļumu, ko parasti zaudē kodēšanas laikā) un X-Fi CMSS-3D, kas automātiski nodrošina visaptverošu skanējumu pat ar austiņām – balsis tiek novirzītas priekšā lietotājam, savukārt pārējās izplata telpā.

Diemžēl pagaidām nav izziņots kad prece varētu nonākt veikalos.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 eUNO @ 2008.05.14 23:18

K**** ātrāk tika pie šī jaunuma ;)

#2 Nils_ @ 2008.05.15 13:52

Creative var iet... labi tālu. Ar savu ūber attieksmi pret esošajiem klientiem.
Jau sen ir zudusi jebkāda vēlme iegādāties kādu creative produktu.