Datuve :: LG visā pasaulē pārdevis jau desmit miljonus L-sērijas viedtālruņus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 121

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 121

Datuve.lv video
Top.LV

LG visā pasaulē pārdevis jau desmit miljonus L-sērijas viedtālruņus

Ievietoja: Antra_F @ 2012.12.10 20:59  

LG Electronics (LG) paziņojis, ka Optimus L-sērijas viedtālruņu pārdošanas apjomi pasaulē jau pārsnieguši desmit miljonus vienību, iezīmējot nozīmīgu punktu LG mobilo ierīču biznesā. L-sērijas viedtālruņu pārdošanas panākumi ir apliecinājums tam, ka daudzi patērētāji vēlas pievilcīgu viedtālruni ar atšķirīgu stilu.

L-Sērijas viedtālruņi – Optimus L3 (3,2 collu displejs), Optimus L5 (4,0 collu displejs) un Optimus L7 (4,3 collu displejs) pirmo reizi tika prezentēti 2012.gada Mobilajā pasaules kogresā (Mobile World Congress), kurā tika atklāta jauna LG dizaina filozofija. Šiem tālruņiem sekoja arī jaunākais – Optimus L9 (4,7 collu displejs). L-Style dizainā iekļautas smalkas detaļas, kas vēl vairāk atšķir LG mobilos tālruņus no citiem konkurentiem. Šī dizaina filozofija sastāv no pieciem galvenajiem elementiem: modernas kvadrātveida formas ērtai turēšanai, plūstošās masas tehnoloģijas, bezšuvju izkārtojuma ar intuitīviem taustiņiem, dizaina ar metāliskiem akcentiem un “jutekliski slaidas formas”, kas dabiski piesaista uzmanību.

“Pārdošanas rezultāti apliecina, cik svarīgi ir ražot viedtālruņus ar stilīgu dizainu, salīdzinoši lielu displeja izmēru un jauna līmeņa lietotāja interfeisa (UX) funkcijām,” stāsta LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park). “Mūsu stratēģija ir attīstīt ikviena klienta vēlmēm atbilstošus un individuālam dzīvesveidam pielāgotus mobilās ierīces.”



L-sērijas viedtālruņi ir aprīkoti ar lieliem displejiem un jaunākajām UX funkcijām, piemēram tādām kā QMemoTM un QTranslatorTM. QMemo™ funkcija ļauj lietotājam ar pirksta palīdzību veikt atgādinājumus, kā arī tvert un koplietot idejas ar citiem. Kamēr QTranslatorTM funkcija acumirklī iztulko ne tikai vārdus, bet arī pilnus teikumus un frāzes, skenējot tekstus no apmēram 44 svešvalodām uz 64 lietotāju valodām.

Visi L-sērijas veidtālruņu modeļi – Optimus L3, Optimus L5, Optimus L7 and Optimus L9 – ir pieejami vairāk nekā 50 pasaules valstīs.

Saistītie raksti